Jump to content

Anthony432

New Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Anthony432

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Abruzzi, Heb je eerste verslag met plezier gelezen! Complimenten daarvoor zo te zien gaat het ook hier weer prima. Wat mij wel opvalt is dat jij wel doet aan Afzuren (PH- ). Nou zijn er verschillende verhalen hier over.. bijv. dat dit niet nodig is bij Aarde en dat het slecht funest zijn voor de kalk in het aarde.... Hoe denk jij hierover?
 2. Oe dan word het wel een beetje veel ja.............. Zijn er mensen die dan nog wel netjes hun rekening betalen met zon ding?
 3. Pfiew is dat echt ook nodig??....... Voorbeeld: goed de OC 3500 gebruikt 1-2liter per minuut..... Laten we zeggen dat we ijskoud water thuis hebben (winter) en dat ding 1,5 per minuut gebruikt en van de 12 uur dat de lampen aan zijn 7uur bezig is met koelen.... Dat is dus 7x60min=420minx 1,5liter= 630liter... Douchen verbruikt 9liter per minuut. Nja huishouden van 2 ieder doucht half uurtje per dag....samen een uur dus. 60minx9= 590liter. Waar er eigenlijk op neer komt is dat de OC 3500 evenveel verbruikt als een huishouden van 2. Kan dus beter bij het doorgeven van de de waterstanden dat we met zn 4en zijn ipv met zn 2en. en dat we een badkuip hebben. Zou geen probleem moeten zijn lijkt mij......
 4. Hey Thanks maar mn vraag was juist of ik met mijn box ( die ik dus heb voor de onderdruk) als die dus in huis laat blazen (vanuit mijn tentje) of dit wel mogelijk is .... of dat de lucht daar te vochtig is en ik alsnog buiten huis moet blazen.
 5. De bedoeling is om een tentje van GreenRoom 2.40 x2.40 te nemen met 6x600w lampjes. Opticlimate & Co2 erbij . (als we beginnen dan den we het gelijk goed he) En natuurlijk afzuigertje puur voor de onderdruk. Verder tja... ben ik er nog niet echt over uit of ik 11litesr of 18liters zal doen en of ik cocos of aarde wil gaan gebruiken. Vragen die ik tot nu toe zo heb is hoe doen de opticlimaters het met het hoog waterverbruik. Brengt dit geen vraagtekens op bij de leveranciers? Meldplicht bla bla bla etc etc. En is de lucht die je dan uitblaast voor onderdruk "droog & koel genoeg" zodat dit gewoon in huis kan zonder alle ramen te beslaan? Ik sta open voor kritiek & feedback, alle tips zijn welkom.
 6. Nou vooruit dan. Na al 2 maandjes stiekem meegelezen te hebben zal ik me is even voorstellen. Ik ben Anthony, heb momenteel nog geen hokje maar de bedoeling is dat dat snel gaat veranderen. Zelf geen ervaring met kweken, maar in het verleden wel hier en daar wat kennissen geholpen. De bedoeling is om een tentje van GreenRoom 2.40 x2.40 te nemen met 6x600w lampjes. Opticlimate & Co2 erbij . (als we beginnen dan den we het gelijk goed he) En natuurlijk afzuigertje puur voor de onderdruk. Verder tja... ben ik er nog niet echt over uit of ik 11litesr of 18liters zal doen en of ik cocos of aarde wil gaan gebruiken. Vragen die ik tot nu toe zo heb is hoe doen de opticlimaters het met het hoog waterverbruik. Brengt dit geen vraagtekens op bij de leveranciers? Meldplicht bla bla bla etc etc. En is de lucht die je dan uitblaast voor onderdruk "droog & koel genoeg" zodat dit gewoon in huis kan zonder alle ramen te beslaan? Ik sta open voor kritiek & feedback, alle tips zijn welkom.
×
×
 • Create New...