Jump to content

Lucas1989

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Lucas1989

  • Rank
    Groentje
  1. Foto hoort gewoon te werken, maar wat kan ik er aan doen? Gewoon afwachten en geen water meer geven?
  2. Ik heb een week geleden ongeveer een klein stekje gekocht. Het stekje was opgekweekt op hydro, denk ik het was van dat groene poreuze spul. Ik heb het stekje toen in een klein potje gezet met potgrond erin en het stekje water gegeven. Het groene spul heb ik erom heen laten zitten. De eerste 3 dagen heeft het plantje voor het raam gestaan, daarna heb ik het plantje in een hoek van de tuin neergezet waar die beschermd was voor de wind en alleen savonds een paar zonnestralen ving. Maar nou is het plantje helemaal aan het verdorren lijkt wel, ik heb het plantje ook nog een paar keer beneveld met een plantenspuit. Wat zou dit kunnen zijn? Foto's
  3. Lucas1989

    Bonzai

    egt vet man maar hoe doe je da dan gewoon blijven toppen en gewoon binnen? geef je wel of geen voeding? en kan je asjeblieft foto's plaatsen?
  4. je moet er iets tegenover zetten bijv. als je 1 maand niet rookt dat je dan iets koopt een dvd speler of een ps2 ofzo
  5. Ik heb laatst gehoord dat coffeeshops niet meer overgenomen mogen worden. Wat er dus op neer komt dat over enkele tientallenjaren er geen coffeeshops meer zullen zijn. is dit gerucht waar of is het gewoon bullshit?
  6. Lucas1989

    125 planten

    vind je? 125 planten pak minimun 30 gram ( echt weinig maar goed ) 3750 kilo = 1800euro x aantal kilo - minimum 5000 euro per x dat je draait......... Dus je bedoelt zeker 3750 gram 3750 x 2 euro= 7500 euro En ze pakken je spullen natuurlijk af
  7. Lucas1989

    Nieuw Revu

    bij ons zijn ze ook al uit de schappen gehaald echt kut man
  8. Lucas1989

    Opbergen

    ik heb zo'n fietsenbandplakdoosje (leuk woord voor scrable) leeg gehaald en daar past veel in tipjes een pakje lange vloei past precies je kan er nog een paar voorgedraaide bij stoppe.
  9. een banaan eten met een kopje thee helpt ook heel goed. Of ff onder de warme douche gaan staan
  10. Ik rook nu al zo'n 2 jaar wiet en 1,5 jaar bijna iedere dag (de laatste tijd 9 v/d 10 dagen) eerst dacht ik dacht ik dat mijn ouders het nooit goed zouden vinden maar opeens hadden we het er een x over en toen heb ik maar verteld dat ik af en toe blow ( ik heb gezegd 1x in de maand ) en ze gaf er gelukkig nix om maar thuis smoke mag ik echt niet ( thuis rookt er niemand).
  11. een x had ik mun joint met wiet erin op mun broek laten vallen. Toen ik thuiskwam begon de hond de hele tijd aan mun broek te ruiken en echt lang. Ik denk dat honden dat zo lekker vinden ruiken omdat het sterk ruikt.
  12. als je misselijk wordt moet je gewoon ff stukje gaan wandelen in de frisse lucht net zoals woodyweedpicker al zei
  13. Als ik stoned ben net als nu ga ik een beetje lam voor de computer zitten en een beetje internetten.. Of ik ga lekker in mun warme bedje nickelodeon kijke
  14. Lucas1989

    zaadje

    maat van mij vond laatst in een zakje sneeuwwitje een zaadje. Kan je hier een plant uit kweken? Moet hij dan het zaadje eerst laten drogen omdat hij nog groenig is?
  15. Rook je met zware of driekwartzware shag? hier kan het aan liggen en misgien komt het door goedkoop merk shag. Misgien moet je us met sigaret probere te draaie en dan ong. halve- driekwart sigaret erin doen.
×
×
  • Create New...