Jump to content

schoenzool

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About schoenzool

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

66 profile views
 1. Je kunt zeker wel 8x600 over de meter draaien als je krachtstroom hebt, je moet er alleen voor zorgen dat je max een jaar draait en daarna alles opruimt.
 2. Nou wil ik een bedrijfsruimte particulier huren aangezien ik niet ingeschreven sta bij de kvk. Maar dit valt natuurlijk op, dus wil ik tegen de verhuurder zeggen dat ik een eigen bedrijf heb, is dit mogelijk ?
 3. Ik bedoel in de pot zelf inderdaad, dit moet kunnen toch? thx voor de info, ik hou jullie op de hoogte.
 4. Hallo, Ik heb een mooi pand op het oog, er zitten alleen geen ramen in. Er zit wel een wc in, kan ik opti6000 afzuig in de wc pleuren zonder dat de onderburen daar lasr van hebben. Pand zit op eerste verdieping
 5. Ik ben momenteel aan het kijken naar een huurwoning/flat. Wat lijkt jullie beter? Appartement, tussenwoning of flat?
 6. Lezer, je leest mee Ik waardeer je input enorm, ik sta open voor kritiek en tips. Ik begrijp niet goed waarop je op baseert dat ik eigenwijs ben, ik heb mezelf niet voor niks aangemeld. Ik heb mezelf al maanden elke minstens een uur in gelezen,daardoor was ik ook al op de hoogte van al je tips, behalve over de slang in de afvoer, daar heb ik wat aan thx. Het komt er dus op neer, dat het een slecht idee is om een opti te gebruiken in een flat vanwege het afvoer probleem. ik kan dus beter een appartement huren op de begane grond, of ik ga wat kleiner en werk zonder opti. even over mapito, ik heb alle mapito verslagen gelezen, schenkie, cannaz, prettig. Maar ik kan daar niet uit op maken dat het e ht moeilijk is als je de juiste voorbereidingen treft. Als ik instuur op je juiste ec 1.4 en ph 5.6 door de drain te meten kan het toch niet misgaan? Ik weet hoe een gezonde plant eruit ziet, gaat het mis kan ik altijd om advies vragen toch? Maar misschien kan ik het de eerste x inderdaad beter klein beginnen met 6x600 bijvoorbeeld.
 7. Aangezien 9x600 niet mogelijk zal zijn, ben ik aan het twijfelen om 6x600 inscl opti 3500 of ....... Iemand een idee hoe ik anoniem kan posten? Als ik een proxy server gebruik kan ik namelijk niet posten..
 8. Iemand bekent met een goede growshop in de buurt van den boch? Kan namelijk niks vinden.
 9. Ja, ik ga mezelf de komende weken nog beter inlezen en even overleggen met de growshop. Jack white, 10x600 is geen probleem zeg je, maar dit is over de meter niet mogelijk tenzij ik om en om doe of zie ik dat niet goed?
 10. Ik lees net dat een hoofdzekering van 60 plus niet mogelijk is, evenals kracht stroom in een flat. Zal dus toch wel om en om moeten draaien of war stroom lenen, denk er nog even over na.
 11. Ja daar heb je gelijk in, zou het dan niet makkelijker zijn als ik de de slang direct in de afvoer in plaats? Zo kan ik blijven kleien als ik moet . Murdoch, ik wil het mezelf niet moeilijker maken dan het al is door om en om te draaien. Als het kan laat ik mijn hoofdzekering verzwaren naar 60+ en anders zal ik een beetje moeten lenen, zou het anders ook niet weten.
 12. Dat is een goede tip inderdaad, dus als ik die afvoer slang minimaal een meter de wc in jaag zit ik goed?
 13. Wat heb ik nou aan deze reactie? Ik vraag om advies. Maar beginnen zonder opti en co2 is misschien wel een beter idee, ik dacht alleen dat de afzuig dan te groot zou worden met 10 lampen maar volgens spinmaster gaat dat goed. Starter wat voor opti was het? 6000 ook? Opticlimate is wel lekker anoniem, kleine afzuig riool in of centraal afzuig. Vandaar mijn keuze voor de opti, maar als het echt zo moeilijk is? Ik dacht zelf, beter gelijk goed beginnen en niet besparen.
 14. Hoeveel lampen kan ik laten draaien 40 amp hoofdzekering? Betekent dat 40 amp aan stroom max draaien , lijkt me logisch? Dan ga ik namelijk dan niet redden met 10x600 plus toebehoren want dat is meer als 40 amp. Misschien hoofdzekering laten verzwaren?
 15. Spintmaster, 2500m3 valt inderdaad reuze voor 12 lampen. Ik had gelezen voor elke gebruikte wat, 1m3 dus 6000m3 bij 6000 wat. Zijn er meer mensen hier die een opticlimate gebruikt hebben in een flat?
×
×
 • Create New...