Jump to content

JackHerrer

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About JackHerrer

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. De stralings warmte van je lamp bedoelen ze, zwart word idd warm daar door maakt niet uit of er "wind" waait of niet de warmte hangt toch in de ruimte.
 2. Ja dat dacht ik dus ook maar witte truffels? Haha benieuwd wat er gebeurd met eten
 3. Ik heb het geplukt met wegwerp handschoenen en me handen gewassen daar licht het niet aan dit gebeurd ook bij paddos maar het lijkt wel gemuteerde truffels haha Heeft iemand dit eerder ook gehad het lijkt op een truffel ik post nog wel een foto van hoe het groeit het groeit boven op de bak en ook onderin Hier een foto van waar het bovenop groeit
 4. Het ruikt naar paddos als ik er aan ruik en als ik het vaak aanraak word het blauwer net als bij paddos weet iemand precies wat dit is?
 5. Wat is het nu? Dit is mijn 4de of 5de flush hiervoor had ik dit niet
 6. Beste growers, Mijn paddo set is nu bijna 3 maanden oud en ik oogste net wat paddos toen ik dit tegen kwam? Wat is dit er zitten wel werkende stoffen in omdat het blauw kleurd neem ik aan.
 7. De smaak is het zelfde als bij normalen planten bij mijn jack herer. De voordelen die ik zo weet zijn: Als je passieve lucht inlaten hebt en er komt licht door krijg je niet mee hermas. Je hoeft autoflowers veel minder voeding te geven. Je kan ze heel laag houden als je meer stikstof toevoegd als je ruimte klein is. Ze rijpen iets sneller af als niet autoflowers.
 8. Ik voeg dit toe zodat als de temp van de zomer hoger is ze er niet onderleiden verder heb ik nu een dr 90 met 600 watt dimbare ballast ze staan nu onder 450watt zonnetje met lekker veel ruimte!
 9. Iemand die mij verder kan helpen het is wel erger geworden ik denk dat ik ze misschien teveel voeding geef? Deze symptonen had ik bij de vorige kweek ook al met sativas bij indicas zag je niks. Op een geel blad zie ik ook paarse stipjes en als ik aan de onderkant kijk is het blad paars hoe kan dit? Iemand die weet wat ik verkeerd doe? De hoofdtop ziet er wel mooi uit en maakt ook al flink thc aan ik zit nu pas in week 5 vanaf dat ik ze geplant heb. Moet ik me verder zorgen maken of zit het er redelijk goed uit? Alvast bedankt!
 10. Lager in voeding gaan.
 11. Waarschijnlijk overvoed je de planten meet je de ec waardes? Ik kom op een ec van 2.0+ uit als ik 5ml geef.
 12. 100ml voeding op hoeveel liter water dan? of bedoel je met water?
 13. Als de zaden bijna rijp zijn zullen de zaadhulzen vanzelf open gaan dan kan je de zaden zien zitten als deze bruin zijn met wat zwarte puntjes zijn ze rijp maar uiteindelijk zullen ze vanzelf er uitvallen.
 14. Nee ik gebruik een dr60 II en ik voeg extra co2 toe aan het voedingswater wel is er een cv ketel aanwezig in de ruimte waar de tent staat.
×
×
 • Create New...