Jump to content

Make My Hay

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Make My Hay

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik volg ook weer. Ziet er alweer goed uit. Succes!
  2. Ik heb zonet een white widow moederplant in de volle grond gezet. De plant is enorm vertakt en nog geen 40cm hoog. Is het handig om hem te trainen, of bepaalde uitlopers weg te halen? Of kan ik hem net zo goed gewoon laten gaan?
  3. Geweldige docu, ik had hem al eens gezien. Ik zou ook niet weten, waarom ze hem niet nog eens uitzenden, want ze hebben hem toch op de plank liggen... Hij is zeer interessant, zeer vermakelijk en legt een paar pijnlijke punten van onze maatschappij bloot.
  4. Helemaal eens met Wallythc! Jammer dat zijn straf er nu al weer op zit trouwens. Maar ja, No Surrender he....niet het type club waar lui bij zitten, die het ook wel alleen kunnen redden.
  5. Als je van datzelfde gaas er nog een omheen zet, worden de gaten 4 keer zo klein. Als je het handig doet tenminste. Hoop dat je snapt wat ik bedoel, met deze luie omschrijving.
  6. Hoe staat het nu met jouw moederplanten en stekken 420Man010? Die van mij veranderen niet echt. Sommige haartjes zijn haast helemaal bruin geworden, maar de bloei lijkt niet echt door te zetten... De oudste stekken staan al in het "bos" en groeien lekker.
  7. Je kunt op je veld toch ergens aan de rand je planten zetten? Dan hoef je ook niet een eind door de berenklauwen. Ideaal lijkt me die berenklauwen, die houden de meeste pottenkijkers er wel weg.
  8. Tsja, hun tegenstanders mogen hun prestaties ook niet verbeteren door wiet te roken. Het moet wel eerlijk blijven natuurlijk.
  9. Ik heb hetzelfde probleem met een aantal semi autoflower moederplanten. Ik dacht dat het normale fotoperiodieke planten waren maar dan wat vroeger, maar ze schijnen na bepaalde tijd gewoon in bloei te gaan. Het zijn dus gewoon wat tragere autoflowers eigenlijk... Het is nog niet veel bloei, maar ik ben bang dat het geen voorbloei is. Ik heb al wat extra voeding gegeven, maar ben bang dat het weinig uit zal halen. Ben wel benieuwd wat er met de al gemaakte stekken zal gebeuren...
  10. Hey Kastanje, tijd niet gezien. We hebben wel eens wat lopen discussieren op zo'n pokerforum. (Ik was die bioloog die beweerde dat evolutie niet bewezen was.) Mooi om te zien dat je nog net zo fanatiek bent. Als je wat mensen zo ver krijgt om te demonstreren, wil ik misschien wel mee. Succes!
  11. Er is nog wel wat rot bij gekomen, sinds de kachel er naast stond. Gelukkig niet weer een complete tak die weg rot, maar slechts enkele plekjes. Maar het weer was ook minder beroerd, dus ik durf er geen conclusies aan te verbinden.
  12. Het spelen met de kachel is al weer voorbij. De planten zijn grotendeels geoogst. Ik kan nog weinig zeggen over de werking. Wel geloof ik er nog in. Ik heb tijdens het oogsten, voor de gein eens twee kaarsen in de pot gezet. Na 10 minuten begon de colafles te smelten. Hij wil dus wel warmte genereren. De plantjes tijdens het plukken. Volgend jaar ga ik hem weer gebruiken, als er weer veel mist en dauw is tijdens de bloei.
  13. Make My Hay

    Make My Hay

    Poerachtige plaatjes
  14. Die vuurpotten was ik ook al tegengekomen, toen ik er wat over probeerde te vinden op het net. Die hebben natuurlijk wel een heel ander vermogen. Maar goed, binnenkort maar eens checken of er minder dauw op de planten staat. Goeie info Harry, dank je! Eens even zien wat er allemaal vrijkomt bij het verbranden van olijfolie... Anders moet ik de schoorsteen maar verder bij de planten vandaan houden.
  15. Ben er ook bang voor Wiet61. Denk ook dat de combinatie met een afdakje of kas, meer kans heeft op succes. Helaas zijn de planten te hoog, om er nog iets overheen te maken. Waar ga ik mijn plant mee vergiftigen Amecheesia? Met water? Of toch met CO2? (Fijne toon in je reactie trouwens; gezellig....)
×
×
  • Create New...