Jump to content

SL0MO

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SL0MO

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Ik heb dit elk jaar, de plant groeit gewoon goed, geen probleem, maar ik vroeg me af van welke ongedierte de gaatjes komen en wat ik er kan tegen doen foto
  2. Ik heb van mijn grootste plant de hoofdstam bewaard na het oogsten en hem helemaal schoongemaakt en laten drogen. Ik gebruik hem nu als wandelstok als ik in de natuur vertoef. Iemand nog leuke ideeën om het 'restafval' nuttig te gebruiken?
  3. SL0MO

    Te Vroeg Oogsten

    Kwaliteit is zeker niet 'slecht' bij iets te vroeg oogsten, het volume is wel wat minder. Ik heb elk jaar te vroeg moeten oogsten en ben ben altijd zeer tevreden over de high (soms beter dan wiet die ik koop).
  4. Ik probeer er zo weinig mogelijk over te filosoferen want wordt er gek van omdat het niet te begrijpen valt. Het onstaan van de aarde, evolutie naar wie we nu zijn lijkt me wel wetenschappelijk te verklaren maar bv de stelling dat het universum oneindig groot is kan ik absoluut met mijn verstand niet vatten. Wat is oneindig mbt ruimte,afstand,tijd,snelheid,...
  5. Slapen gaat veel beter als ik tevoren wat gerookt heb, maar ik herinner me geen dromen meer s'morgens. Als ik een lange periode elke avond rook en dan een avond niet, zijn mijn dromen heel helder en waren ze net echt als ik wakker word.
  6. ja ik heb foto's maar zijn van 10 dagen geleden of bedoel je van mijn oogst? ik post ze straks als ik thuis ben. EDIT : hier zijn de foto's. de eerste twee zijn vanachter een boom genomen want in de naaste omgeving kon ik nergens staan om foto's te nemen die een overzicht van de plant weergeven (o.a. stijle afgrond) De laatste foto is van onderen genomen.
  7. Het was onmogelijk om ze nog rechtop te houden. Ik heb dus geoogst en al een kleine top gerookt (in de oven - ja idd geen goed idee, maar wou toch effe proeven) en ondanks de smaak natuurlijk niet lekker was, was ik wel heel lekker high. Ik schat ongeveer een 500 gram (nat).
  8. Door de hevige regen in België vorige nacht is 1 van mijn planten omgevallen, helft van de takken is gebroken (door het gewicht van de toppen) dus ik kan niet anders dan ze oogsten. Het is een Passion #1 van Dutch Passion die volgens de website eind sept, begin okt. klaar is. Ze is in elk geval al véél verder in de bloeifase dan de rest van mijn soorten, maar nog niet 100% afgebloeid denk ik. Wat denken jullie? Hieronder 2 close-ups van vandaag.
  9. Het aanmaken van toppen is fel afhankelijk van de soort. Ik heb 2 soorten naast elkaar staan in het bos, de ene soort heeft al kleine tot middelmatige topjes, de andere soort heeft enkel kleine witte haartjes.
  10. SL0MO

    Plant Te Groot

    thnx voor de replys! ik heb ze vastgemaakt met wat touw zodat ze toch iets steviger staan. De bovenste grondlaag laten uitdrogen is moeilijk met dit weer, water geef ik sowiso niet aan mijn buitenplanten zelf niet als het heel droog en warm is.
  11. 1 van mijn planten is nu al 2.50m hoog, ze heeft geen gebrek aan licht ofzo, ze groeit gewoon heel snel (staat al van midden mei in volle grond). De plant staat op de top van een heuvel en ik vrees dat bij een stormpje (zoals er vorig jaar in het najaar ook enkele waren), ze misschien zal breken als ze nog groeit. Ik heb de plant nooit getopt, is dit nu nog zinvol om doen? Kan ik op een andere manier mijn plant klein houden of beperken in groei?
  12. Dit jaar heb ik er ook enorm veel last van, een stuk of 5 planten verloren, al vermoed ik dat het herten of andere grote dieren moeten geweest zijn vemits er rond 4 planten kippegaas van 1m hoog stond.
  13. je had ze beter in aparte potjes gestoken! Ik heb het op deze manier ook gedaan vroeger en de wortels groeien helemaal door elkaar -> gevolg je kan ze niet deftig overpotten zonder wortels te beschadigen.
  14. krizis, ipv 20 liter potten, graaf je beter een put in de grond en steek daar je potgrond en plant in. (ikzelf gooi er altijd een inhoud van 40liter in). Dan worden ze veel groter, staan ze steviger en moet je niet om de 3 dagen gaan water geven. Mijn planten stonden vorig jaar ook in volle grond in het bos, ik heb ze geen enkele keer water gegeven en geen probleem hoor. nadelen van guerilla farming : kans om gevonden te worden, dieren (konijnen, slakken, herten) ze lusten echt wel graag een hennepplant, te felle wind/regen, kans op toprot. voordelen van guerilla farming : goedkoop, weinig werk, hoge opbrengst, natuurlijke manier van kweken, heerlijke wiet (beter als binnen naar mijn mening)
  15. Ik heb mijn plantjes 3 weken voorgegroeid onder TL lampen 18/24 Ik ga ze binnenkort buiten planten. De zon gaat op om 05:47u en onder om 21:32u op dit moment = +- 16u licht. Kunnen ze tegen dit verschil maw beginnen ze niet aan de bloeiperiode of levert dit geen problemen?
×
×
  • Create New...