Jump to content

jwz104

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About jwz104

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. jwz104

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Die integra boost ziet er perfect uit! Alleen vraag ik me wel af hoe een simpel zakje de LV op 55% kan houden... Heeft iemand ervaring met dit product? Ik heb een vochtvreter gehaald en het is me eindelijk gelukt om de LV onder de 70%(Ongeijkte meter) te krijgen! Hiermee heb ik de luchtvochtigheid in de kast omlaag gekregen dus werd de luchtvochtigheid wel verlaagd wanneer de potten op stonden.
 2. jwz104

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Hmm dat kan ik ook wel proberen. Moet ik er wel voor zorgen dat de buren het niet zien . Is de luchtvochtigheid die Google weer aangeeft precies genoeg? Ik heb zelf geen weerstation .
 3. jwz104

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Mijn meter is zeker niet geijkt. De toppen zijn nog squishy maar de stammetjes knakken wel. Ik vind ze niet droog genoeg om de potten echt dicht te laten. Misschien bestel ik wel even een vochtvreter voor in de kast, wanneer ze dan luchten wordt de luchtvochtigheid ook echt verlaagd.
 4. Ik doe dit jaar weer een poging om mijn wiet te curen, maar ik loop elk jaar weer tegen hetzelfde probleem aan... De luchtvochtigheid in de potten is te hoog. Het zit nu op ongeveer 73% terwijl ik alle potten voor de zoveelste keer 24 uur open heb laten staan. Hoe kan ik dit oplossen? Ik heb de wiet 14 dagen gedroogd, dat lijkt mij lang genoeg. Het probleem is denk ik dat ik een een oud huis woon, maar dit betekend hopelijk niet dat curen onmogelijk is :( Weet iemand hier een oplossen voor?
 5. jwz104

  Bladproblemen

  Sinds 2 dagen ben ik aan het verduisteren, hierbij heb ik ook doe voeding aangepast(Canna coco A+B, Canna Boost, Cannazym, Canna PH- volgens schema). Vandaag had 1 plant in 1 keer last van erge bladproblemen. Het rare was dat het de enige plant met problemen is en dat maar de helft van de plant er last van heeft. De laatste foto is de andere helft van de plant. Is dit een voedingsprobleem?
 6. jwz104

  Scrog wanneer verduisteren

  Dan zal ik toch een gedeelte van het weven aan anderen over moeten laten.. Is het nu het goede moment om de bloei in te zetten? Op de ene plaats lees ik dat je dat moet doen wanneer de takken het rek hebben bereikt, en op de andere wanneer het net voor 70% vol zit..
 7. Dit jaar is mijn eerste SCROG kweek met bubblegun van spliff seeds. Ik vraag mij af wanneer ik moet beginnen met verduisteren. Er is alleen 1 klein probleempje... Over een week ben ik er een tijdje niet dus kan dan niet de takken door het net heen weven, maar bij de groeispurt wil ik dit graag wel zelf doen en niet aan iemand anders over laten. Hoelang duurt de groeispurt? Als deze een week duurt zou ik ze nu in bloei zetten.
 8. 1 week later! Ze nog een beetje scheef en van de een is een blad ook nog wat scheef, maar ze zien er stukken beter uit. Ik heb de voeding verlaagd naar 1ml per 500ml water en het PH ook een klein beetje verlaagd.
 9. Het is geen meeldauw maar blad zonder bladgroen. Ik zie bij een blaadje een bruine rand dus denk dat het door teveel voeding komt. Ik heb de coco aan het begin veel water gegeven zodat het onder aan de pot eruit loopt, maar niet echt uitgespoeld. Perliet voor de zaailingen had niet gehoeven, heb ik bij de rest ook niet gedaan. Maar vorig jaar had ik 37 liter potten die elke dag weer helemaal uitdroogden waardoor mn planten in de zomer op het einde van de dag slap hingen. Ik hoop dat ik door de perliet iets langer water vasthouden zodat ik niet 3x per dag water hoef te geven.
 10. De bladranden staan niet echt omhoog maar zal het toch even proberen. Ik hou me aan het schema van Canna maar heb ook gelezen dat je beter iets minder kan doen. Bedankt!
 11. Hoi! Dit jaar ben doe ik een ronde op coco, de plantjes die je ziet zijn bubblegun van spliffseeds. Ik heb alleen een paar bladproblemen... De blaadjes zijn lichtgroen met witte randen en hebben een rare vorm. De plantjes zijn ongeveer 2 weken oud en staan sinds 5 dagen buiten. De lobblaadjes zijn ook al bijna tot hun einde terwijl het nog maar de 2e week is. Alles is van canna(A+B, PH- en coco). De coco is gemixed met perliet, geef ze 2ml per liter A+B, het PH zet ik op 6.2 en gebruik kraanwater. Waaraan zouden mijn bladproblemen kunnen liggen?
 12. jwz104

  Buiten Scroggen

  Ik wil dit jaar voor het eerst buiten gaan scroggen. Wat voor soorten zijn hier goed voor? Ik had vorig jaar een paar soorten die mij erg goed bevielen, maar dat zijn allemaal Indica's. Op de ene plek lees ik dat je voor scroggen Sativa's moet gebruiken, en op de andere dat het niet uitmaakt. Verder zou ik willen weten hoeveel planten ik per vierkante meter moet doen. Ik ben van plan om 3 screens van 1 vierkantemeter te maken. Ik heb 37 liter smart pots. Vorig jaar werden mijn planten in deze potten gemiddeld ongeveer 1.70(op coco met verduisteren). Ik zat zelf te denken aan 2 planten per vierkante meter en wanneer de planten goed in het rek zijn gegroeit ze te verduisteren. Verder zou ik wat tips voor buiten scroggen ook waarderen (:
 13. jwz104

  Auto 12 Weken Oud Zonder Bloei...wat Kan Het Zijn?

  Bij wietzaadjes.nl heb ik een keer de auto blueberry gekocht. Dit was ook geen autoflower.
 14. Ik heb al 3 jaar een account en ik vraag elk jaar wel een paar vragen... Ik dacht laat ik mij maar eens voorstellen omdat iemand hier een opmerking over maakte. Ik kweek dit jaar voor de 4e keer buiten wiet, ik vindt het altijd erg leuk om een plant van 1cm naar 2m+ te zien gaan. Ik pak het elk jaar iets professionelere aan. Eerst gewoon in volle grond, maar dit jaar op coco.
 15. jwz104

  Wanneer Stoppen Met Verduisteren

  Mooi ik ga gewoon door. Maar enig idee tot wanneer? Ik weet dat het tot 15 augustus kan. Maar mijn planten hebben echt al dikke toppen en ben vandaag al met pk13/14 begonnen. Dus ben erg bang dat het gaat rotten omdat ik onder een zeil verduister. Het zeil raakt de toppen aan. Zou ik ook eerder kunnen stoppen voor de planten met dikke toppen? Zouden ze niet genoeg bloeihormoon hebben om de laatste week bloei door te komen?
×