Jump to content

UnknownSmoker

Full member
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Positief

About UnknownSmoker

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 12/05/1970

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ja idd deze zijn vanaf ze de week bloei in zijn gegaan flink gaan groeien ! Het ligt meer aan de plant zelf denk ik, Je ziet ook duidelijk een verschil tussen de Blue Berry & de NYC Diesel .. Maar ik heb wel even hetzelfde gedacht als jou !
 2. Hallo Allemaal ! Hier nog maar eens wat foto'tjes ! Auto Blue Berry Auto NYC Diesel groeten !!
 3. Bij deze nog enkele foto'tjes van vandaag ! Auto Blue Berry Auto NYC Diesel Groetjes !!
 4. Ik kan je aanraden dat veel lezen hier je nog veel zal bijleren ! Dit zeg ik zelf uit ervaring ! Ik zou voorstellen dat zeker te doen en wat verslagjes te gaan lezen, Hierdoor ga je ook beter de logica hierachter begrijpen ! Groetjes
 5. Bedankt man ! Aangezien dit mijn eerste keer binnen is ben ik wel tevreden ! ^^
 6. Dan zullen we dat vandaag al eens voorbereiden ! Hartelijk bedankt voor de nodige informatie ! Ik zou zeggen geniet allemaal nog van het lekkere weer !! groetjes
 7. Hey Vakman bedankt voor de response ! Ik had ookal z'on sterk vermoeden dat de bat-mix hiervoor iets te sterk gevoed is .. Volgende x zal ik light-mix gaan gebruiken .. Of zou het helpen als ik hier een neutrale aarde doorheen mix ? 1 van de dagen ga ik er weer 2 ontkiemen ! Nog even een stand van zaken met wat foto'tjes Auto Blue Berry Auto NYC Diesel Groetjes !!!
 8. I understand Weet er iemand waarom de puntjes van de bladeren bij men plantjes plots geel beginnen zien ?
 9. Hier ben ik nog eens met een update ^^ Uitgerekend Woensdag zijn de plantjes 3 weken oud, Dit wil zeggen dat de bloeiperiode is gestart. Effectief gekeken en we zitten daadwerkelijk op schema ! Welliswaar was de blue berry eerder en dat zie ik ook aan de groeispurt ! Verder doen beide plantjes het goed, Enkel zoals ik al eerder aangaf denk ik dat die NYC Diesel niet goed tegen de zwaar bemeste bat-mix kan .. Volgende keer maar eens een zakje light-mix ook meenemen ! De puntjes van de NYC diesel zie ik nu wel op bijna elk blad tevoorschijn komen .. De onderste 2 blaadjes die het al van het begin hadden, Die puntjes zijn uitgedroogd en zijn dus ook een stuk blad kwijt Maar buiten dat ! Ben ik wel tevreden en de geur begint er namelijk ook in te zitten Nu dan wat foto's ! Auto Blue Berry Auto NYC Diesel Tot de volgende !!
 10. Thx ! En die tip ga ik zeker eens in overweging nemen ! En bedoel je dan ook die kas rond die s-vent afzuiger of kan ik deze zelf fabriceren ? ^^ Groetjes !!
 11. Eerlijk gezegd wel hé ! ( Ik heb deze lampen al zien werken bij een vriend van me, Daar staan ze mommenteel in bloei en lijkt me toch wel de moeite .. Gebruikt wel 1 lamp voor meedere planten .. Geen speciale grond etc.. Dus dan zou de mijne toch wel een pakje beter moeten presteren denk ik zo )
 12. Hier ben ik nog eens met wat foto'tjes van mijn vrouwtjes ^^ Auto NYC Diesel Auto Blue Berry
×
×
 • Create New...