Jump to content

timko

Members
  • Content Count

    81
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by timko

  1. check em uit echt lachen man . helemaal afkijken!!!!! http://www.teletet.org/post/post.php?PID=47916
  2. whoa ziet er goed uit atmo, lijkt wel of het kerst is is het niet beter om er wat tl's tussen te hangen? gewoon door de struik heen dan? of er rechtop naast zetten?
  3. maar op die manier lever je een groot deel van je vermogen in van de aanzuiger,en dat heb je niet met een panty of airsock waar dit maar miniem is... ja dat is idd waar ja, maar ik ondervond daar niet echt veel problemen mee (had dan ook een grotere afzuiger dan nodig met een dimmer ertussen.)
  4. voor nog een alternatieve oplossing is het ook mogelijk om een interieurfilter te halen bij de vw dealer...(14 eu p/s) deze heb ik ook in me vorige hok gebruikt en dat werkte aardig goed, niks geen last van bug's/ongedierte ik heb er ook ooit nog eens een topic over geopend weet alleen niet zo snel meer waar die staat....
  5. timko

    De Telefoon Tap

    die van mij heeft er ook 17, maar heb me abbonement net een maand geleden afgesloten, ik geloof niet dat je hier uit kunt zien dat je getapt word, ze weten wel beter als het zo makkelijk na te kijken is dat je getapt word is het vrij onnuttig dunkt me. lees dit eens door: http://www.openbaarministerie.nl/bob/docs/24.htm#proc wel eerst even naar boven scrollen.
  6. echt een super maar dan ook echt een super veeeeetttttttttt filmpje, vraag me af in welk land dit is, ik zit te denken aan australie of india die richting echt vette beelden ook dat feest dat je ziet, zou ik best een keer heen willen gaan mooi in de buitenlucht die machine die ze gebruiken bij het planten, die gebruiken hier ook wel voor koolplantjes te zetten geniaal bedacht dit.
  7. als ie kan aantonen dat het de vorige bewoners waren die stroom aftapte is dat al geen probleem meer voor die 47 plantjes kun je een idd beter gewoon eerst afwachtten voordat je zelf ervoor kiest om het huurcontract op te zeggen.
  8. timko

    Bubbleator

    ja het klinkt mij ook lekker makkelijk in de oren, water erin ijs erin knipafval erin en draaien maar. alleen de prijs viel me nog wat tegen maar die zal in de loop der tijd wel zakken.
  9. timko

    Bubbleator

    aangezien ik er nog geen topic over heb gelezen/gezien bij deze. op de website van http://www.pollinator.nl staat een beschrijving van hoe het allemaal gedaan moet worden met de bubbleator.
  10. lol je kan pcies zien wanneer het goede weer is begonnen gaat goed komen hier.
  11. die purple van je, lijkt op een herma te zijn/gaan worden (in mijn optiek dan).
  12. timko

    Op Reis Naar Taiwan

    en nog wat kunnen smoken ook daaro? lijkt me wel wat om die taiwanese shit een keer te proberen! ik heb zelf een keer dat ik in australie was een joint gerookt van een "local" en dat was opzich nog niet eens zo slecht, kon wel goed merken dat het wat minder was als hier maja ik was wel zo stoned als een kanarie want ik had al enkele weken geen joint meer gerookt terwijl ik gewend was om elke dag een batsie te roken.
  13. ik heb deze nacht ook al 6.8 graden gemeten 's nachts dan, maar ik moet zeggen ze gaan nog vrij aardig ondanks alles
  14. dit is een grap neem ik aan?
  15. hoe staan ze erbij newbee? ben wel benieuwd eigenlijk
  16. wat heb je eigenlijk met dat zaadplantje gedaan? gewoon buiten gezet of staat ie nu in zijn eentje in je hok.
  17. dat is ook wel zo ik weet, niet iedere trip is hetzelfde. maar vind jij dit persoonlijk je geld waard? ik zeer zeker niet en zou daarom ook eerder een portie paddo's halen dan dat ik deze zooi haal vond het de moeite niet waard zeg maar. maja zoals ik al zei zal dit wel per persoon verschillen.
  18. of er zitten gewoon een paar klote stekkies tussen, ik vond je steeltjes er ook erg paars uitzien op die foto. heb me laten vertellen dat dat toch niet helemaal goed is bij een jonge stek. (correct me if i am wrong).
  19. nou ik heb het gedaan hoor , ik vond het alleen een stuk minder heftig dan dat er gesuggereerd word, het is wel ff een maf gevoel in het begin, ff wennen. maar daarna ving ik het goed op en wist meteen wat ik moest gaan voelen en kon me er dan ook aardig op voorbereiden. we hadden een zakje van 10x extract en een zakje van 15x extract eerst maar eens dat zakje van 10x gedaan. de verwachtingnen waren hoog daarom misschien de werking wat minder, na de eerste lurk uit de waterpijp te hebben genomen de rook een aardige tijd ingehouden, uitgeblazen en afwachten, dat afwachten duurde niet lang want al vrij snel voelde ik een rare soort van gloed over me komen niet onaangenaam maar een beetje trekkerig leek het (zoals vaker word omschreven), dit verdween tot mijn verbazing echt enorm snel heeft iets van 2 min geduurd, we zaten met zijn vieren dus het zakje van 10x extract was vrij snel op, we hadden er de hele avond voor uitgetrokken dus werden we al wat zenuwachtig dat dit avondje wel eens snel afgelopen kon zijn. toen het zakje van 15x extract, we hadden besloten om deze hoeveelheid in 1 keer op te roken (dus in vieren gedeeld) . deze keer kwam het effect iets heviger aan en begonnen we met zijn allen echt te bulderen van het lachen kon echt niet meer stoppen (erger dan met paddo's) op een gegeven moment kreeg ik en een maatje van me een beetje het gevoel "ergens anders" te zijn wat best wel eens creepie kan zijn voor sommigen, me maatje begon ook een btje te flippen maar hij is wel wat gewend dus was vrij snel over. verder de vervormingen van het zicht (het beeld zeg maar) viel me alles mee, een stuk minder heftig dan word beweerd in ieder geval, maar dit kan ook weer per persoon verschillend zijn. ik benoem dit salvia avontuurtje toch niet echt tot de aanraders wat dope betreft(ik vond het zeg maar een beetje matig). ikzelf neem liever een portie paddo's, is veel intenser en duurt ook veeeeeeeeeeel langer en is stukken goedkoper. wij betaalden 20 eu voor dat zakje van 10x extract en dat was een halve gram die van 15x betaalde we 30eu voor een halve gram. ik raad jullie aan als jullie het willen gaan doen die van 15x extract te nemen want die van 10x is echt weggegooid geld. al met al heeft deze ervaring niet lang geduurt ik denk dat we een klein half uurtje gezeten hebben.
  20. ik kwam dit stukje tegen op het net en ik dacht is misschien wel een leuk weetje voor de regelmatige blowers onder ons: Regelmatig gebruik van e-mail en sms is schadelijker voor de intelligentie dan dat van cannabis. Dat blijkt uit onderzoek van Britse psychologen in opdracht van technologiebedrijf Hewlett Packard. 100 vrijwilligers deden mee aan het onderzoek. Het gebruik van elektronische tekstberichten leidt tot slaperigheid, apathie en concentratieproblemen. Een IQ-daling van tien punten kan zelfs het gevolg zijn. Cannabisgebruikers krijgen slechts een IQ-verlies van vier punten. Ook kan de obsessie om altijd bereikbaar te zijn en altijd direct te moeten reageren, leiden tot problemen in de privé-sfeer. Uit het onderzoek komt naar voren dat maar al te vaak alle manieren overboord gaan als een belangrijk mailtje van het werk moet worden beantwoord. bron: http://frontpage.fok.nl/nieuws/53387
  21. alsje dit ff doorleest http://www.ephedra.demon.nl/uitjebol/dmt.htm dan ben je al een stuk wijzer, ik denk niet dat alles erin staat maar toch een goede beschrijving van hoe en wat. lijkt mij trouwens ook wel een leuk goedje dat dmt als ik ze zo hoor over die mannetjes die tegen je gaan praten (als het zo is natuurlijk), om het te verkrijgen zou je kunnen informeren bij je smartshop maar geen garantie dat ze je er aan kunnen helpen maar wie weet. ze zullen het zeker niet in de winkel verkopen maar ze kunnen je er miss wel aan helpen.
  22. ik vond dit stukje ergens op het net en vond het wel toepasselijk om hier te plaatsen: • Geheugen, concentratie en andere cognitieve functies Het kortetermijngeheugen wordt verstoord onder invloed van THC. Het effect duurt tot 3 à 4 uur na het cannabisgebruik. Onder invloed van cannabis wordt het ook moeilijker om de aandacht te richten en is men vlugger afgeleid. Anderzijds wordt ten gevolge van cannabisgebruik het langetermijngeheugen niet beïnvloed. Wat men voordien heeft geleerd, kan men zich moeiteloos herinneren. Door de verslechtering van hun kortetermijngeheugen, hebben mensen onder invloed van cannabis het moeilijk om een coherente gedachtengang te volgen of om een coherent gesprek aan te houden. Er is een effect op de aandacht en op het kortetermijngeheugen te vinden tot 48u na gebruik. Na deze periode verdwijnt dit effect. De onderzoeken naar de invloed van cannabisgebruik op andere cognitieve functies zijn niet eenduidig. De meeste onderzoeken vinden geen verschil tussen langdurige cannabisgebruikers en niet-gebruikers. Men vond evenmin dat het frequent gebruik van hoge doses cannabis permanente schade aan cognitieve functies zou toebrengen. Bij onervaren cannabisgebruikers kan men bij gebruik van cannabis, net zoals dit het geval is bij complexe motorische testen wél een sterke afname in prestaties op cognitieve testen vaststellen. Men heeft ook een invloed gevonden van langdurig gebruik van cannabis op het vermogen om complexe informatie te organiseren en te integreren omwille van verminderde selectieve aandacht. Sommige onderzoeken rapporteren ook een beperkte invloed op de reactiesnelheid. Mensen met een laag IQ zouden kwetsbaarder zijn voor de negatieve invloeden van cannabisgebruik op hun cognitieve functioneren. gr.
  23. als ik stoned ben dan kan ik wel eens moeilijk uit me woorden komen idd maar om nou meteen te zeggen dat me taalontwikkeling ervan achteruitgaat neeh niet echt, lul vijf kwartier in een uur als ik nuchter ben he spacingben werk jij soms bij het riagg of zoiets dergelijks, het is natuurlijk wel goed om de negatieve punten eens goed onder ogen te zien maar til er niet te zwaar aan man het valt allemaal best mee, de punten waar jij op doelt verdwijnen meestal weer vrij snel als er minder tot niet meer word "gebruikt"
  24. ik heb wel altijd tijdens me trip dat ik dingen beter lijk te overzien, alsof het allemaal ff wat duidelijker word en ik er gemakkelijker over na kan denken, makkelijker een conclusie kan trekken over bepaalde zaken in het leven, maar dit is alleen tijdens me trip, als het uit begint te werken neemt deze vreemde vorm van gedachten gelukkig snel weer af.
×
×
  • Create New...