Jump to content

timko

Members
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About timko

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 1. check em uit echt lachen man . helemaal afkijken!!!!! http://www.teletet.org/post/post.php?PID=47916
 2. whoa ziet er goed uit atmo, lijkt wel of het kerst is is het niet beter om er wat tl's tussen te hangen? gewoon door de struik heen dan? of er rechtop naast zetten?
 3. maar op die manier lever je een groot deel van je vermogen in van de aanzuiger,en dat heb je niet met een panty of airsock waar dit maar miniem is... ja dat is idd waar ja, maar ik ondervond daar niet echt veel problemen mee (had dan ook een grotere afzuiger dan nodig met een dimmer ertussen.)
 4. voor nog een alternatieve oplossing is het ook mogelijk om een interieurfilter te halen bij de vw dealer...(14 eu p/s) deze heb ik ook in me vorige hok gebruikt en dat werkte aardig goed, niks geen last van bug's/ongedierte ik heb er ook ooit nog eens een topic over geopend weet alleen niet zo snel meer waar die staat....
 5. timko

  De Telefoon Tap

  die van mij heeft er ook 17, maar heb me abbonement net een maand geleden afgesloten, ik geloof niet dat je hier uit kunt zien dat je getapt word, ze weten wel beter als het zo makkelijk na te kijken is dat je getapt word is het vrij onnuttig dunkt me. lees dit eens door: http://www.openbaarministerie.nl/bob/docs/24.htm#proc wel eerst even naar boven scrollen.
 6. echt een super maar dan ook echt een super veeeeetttttttttt filmpje, vraag me af in welk land dit is, ik zit te denken aan australie of india die richting echt vette beelden ook dat feest dat je ziet, zou ik best een keer heen willen gaan mooi in de buitenlucht die machine die ze gebruiken bij het planten, die gebruiken hier ook wel voor koolplantjes te zetten geniaal bedacht dit.
 7. als ie kan aantonen dat het de vorige bewoners waren die stroom aftapte is dat al geen probleem meer voor die 47 plantjes kun je een idd beter gewoon eerst afwachtten voordat je zelf ervoor kiest om het huurcontract op te zeggen.
 8. timko

  Bubbleator

  ja het klinkt mij ook lekker makkelijk in de oren, water erin ijs erin knipafval erin en draaien maar. alleen de prijs viel me nog wat tegen maar die zal in de loop der tijd wel zakken.
 9. timko

  Bubbleator

  aangezien ik er nog geen topic over heb gelezen/gezien bij deze. op de website van http://www.pollinator.nl staat een beschrijving van hoe het allemaal gedaan moet worden met de bubbleator.
 10. lol je kan pcies zien wanneer het goede weer is begonnen gaat goed komen hier.
 11. die purple van je, lijkt op een herma te zijn/gaan worden (in mijn optiek dan).
 12. timko

  Op Reis Naar Taiwan

  en nog wat kunnen smoken ook daaro? lijkt me wel wat om die taiwanese shit een keer te proberen! ik heb zelf een keer dat ik in australie was een joint gerookt van een "local" en dat was opzich nog niet eens zo slecht, kon wel goed merken dat het wat minder was als hier maja ik was wel zo stoned als een kanarie want ik had al enkele weken geen joint meer gerookt terwijl ik gewend was om elke dag een batsie te roken.
 13. ik heb deze nacht ook al 6.8 graden gemeten 's nachts dan, maar ik moet zeggen ze gaan nog vrij aardig ondanks alles
 14. dit is een grap neem ik aan?
×
×
 • Create New...