Jump to content

Jaap123

Members
  • Content Count

    217
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jaap123

  1. Sorry dragon ik wist niet dat ik zelf verplicht was om te roken, ik heb misschien een klein beetje verstand in me hasses waardoor ik nog een iets wat reeƫle schatting kan maken waar door ik dit soort dingen blijkbaar win. Ik heb me schoonpa proberen een rookverslag te laten maken maar hij was te stoned om de verschillende wiet uit elkaar te houden. Maar goed al met al was het een mooie score die zelfs nog ver boven mijn verwachting lag, maar goed wat sommige mensen schatten was ook schandalig laag..
  2. als ik dat zo lees zal ik dr het dichtste bij zitten ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat
  3. ik vind rond de 40 gr per plantje wel aan de lage kant.. zou zelf eerder denken aan gemiddeld 50/55 gr per plant en dat keer 128 dus dan die 15 als extra aanvulling op de 128 om het gemiddelde te halen is ongeveer 6.4K
  4. Mayday Mayday mac is losing his mind.. CRASHHH to late.. shit happens..
  5. Jaap123

    Stroomuitval

    ik vind 3600 wel een dure oplossing
  6. de opti 15000 pro3 (S) koelt alleen op 1 fase, de opti 15000 pro3 koelt over 3 fasen zoals in de beschrijving van opticlimate word aangegeven waardoor er een minder zware zekering voor nodig is. dan voldoet 3 x 25 amp met minimaal een C karakteristiek al geeft opti een D aan maar dan doet de zekering nog amper iets dus voor veiligheid eerder een C
  7. dan heb je dus al 3 fase liggen als je 6 kwadraat heb liggen, is voor klein opti opstelling ook voldoende maar ga je aan de 15000 dan mag je die wel naar 10 kwadraat veranderen en je hoofdstoppen in 50 ampere veranderen als dat nog niet zo is.
  8. dan moet je dus een 50 ampere zekering hebben en 6mm2 bekabeling.. beter gewoon 3 fase (wat dus krachtstroom is) want op een locatie waar je een 15000 kwijt kan moet je ook 3 fase kunnen pakken en dat zal je zeker nodig hebben om ook 24 lampen te laten branden..
  9. piepschuim is nou niet echt acoustisch isolerend, daar zijn veel betere materialen voor, die vlokken schuim platen bijvoorbeeld. een 7000L pomp is inderdaad ook wat aan de grote kant, tenzij je 300 tomaatjes heb staan?
  10. ik zou gewoon 1 ruimte met 400v en een met 230v, kan je gelijk zien of het verschil maakt en of t zin heeft om alleen maar 400v's te kopen/gebruiken
  11. denk ook niet dat de Karwei of welke doe het zelf zaak dan ook de goeie plek is om je kweek spullen te kopen..
  12. maar draaid hij zoals collie uitlegt ook de goeie kant op? en niet tegen de pijl in? die andere zit de thermische beveiling tussen zoals ik al zei maar waarschijnlijk is dat algebra voor je..
  13. normaal gezien zou ik collie gelijk geven, wel vreemd dat op het kroonsteen bij blauw L staat wat voor fase staat, bij rood zwart staat dan weer N wat weer voor nul zou staan. even snel het data sheet gekeken, daar staat in dat de blauwe de fase is, de rood/zwart de nul en dat rood/bruin de aux draad is welke via de thermische beveiliging is gekoppeld dat zodra deze in werking treed dat de aux draad een signaal krijgt naar bijvoorbeeld een alarm. dus groen/geel op groen/geel blauw op bruin en rood/zwart op blauw (klinkt raar maar goed dat geeft can fan niet voor niks aan) en rood/bruin kan naar een alarm als je dat hebt maar gezien de apparatuur zal dat niet btw, ook wel handig als je aangeeft welk type het is, dan kan er altijd wat meer gezegt worden over wat je er mee moet en er mee kan
  14. hahaha jij bent echt ergens een keer hard onderuit gegaan he, je bent vast een heel kleurrijk duister figuur maar spoelen kan geen kwaad, denk alleen dat 2 weken zonde is en dat een week voldoende is, maar zo doet ieder zn ding
  15. een potje kan iets van 200ml in? dus in volle bloei zeker 5/6 x door die emmer rossen, terwijl een maatbeker in 1 keer ongeveer de goeie watergift is.. begrijp niet helemaal hoe dat langer kan duren dan een potje? t zal ook een zekere handigheid zijn denk ik.. tenzij jij altijd van die 2 liter potten vette bagger bij de lidl haalt ofzo? maar goed ieder zn meug zeg ik altijd!
  16. had je niet beter bij de blokker een maatbeker kunnen kopen? verder leuk bezig! Succes en fijne Kerst!
  17. misschien ook je klok iets terug gaan draaien? 11 uur licht en 13 donker? en dan zelfs over paar dagen 10 licht en 14 donker, daar kunnen ze ook in eens sneller door afbloeien
  18. ik geloof niet dat " iedereen " dat doet maar alleen de mensen met een flinke benutbare hoogte, daarbij als je over je hele oppervlakte van je vloer een basin kunt maken heb je niet veel hoogte nodig.
  19. die smscom heeft vooraf ingestelde schakelingen en moet eigenlijk weer met een aparte klok worden ingeschakeld. ik heb een timer daar stel je gewoon de tijd in, dan de tijd waar tussen je lampen aanstaan (of jij water wil geven) en dan hoeveel seconde hij aan moet schakelen en dan het aantal schakelingen dat jij wil dat hij die dag maakt. het enige nadeel is dat je per dag kan schakelen en niet een week programma in stelt.
  20. wat een ellende ding die smscom nutrimatic.. ik heb er een die de shop zelf maakt en die werkt super, dan moet je alleen in de buurt van het midden des lands wonen.. of een eind willen rijden..
  21. wat ik me dan afvraag is hoe je zonder PH meter bepaalt hoe hoog of laag je PH is in je vat, en hoeveel Co2 je toe moet voegen om dus naar de gewenste waarde te krijgen en deze dus ook op peil te houden?
  22. pre-heat en slow cool down hebben niks met het ontvochtigen te maken, dit duurt max een uur en als de cool at night functie aan staat (wat betekend dat hij moet ontvochtigen) maar hij ontvochtigd niet dan is er gewoon een schakeling in je opticlimate niet in orde, denk dat je beter gewoon een monteur kan laten komen dan een ontvochtiger te kopen, bedoel het apparaat hoort gewoon naar behoren te kunnen werken. maar als je geen vreemden in de buurt van je hok wilt dan moet je inderdaad een ontvochtiger kopen..
×
×
  • Create New...