Jump to content

Jaap123

Members
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Prima

About Jaap123

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Sorry dragon ik wist niet dat ik zelf verplicht was om te roken, ik heb misschien een klein beetje verstand in me hasses waardoor ik nog een iets wat reeƫle schatting kan maken waar door ik dit soort dingen blijkbaar win. Ik heb me schoonpa proberen een rookverslag te laten maken maar hij was te stoned om de verschillende wiet uit elkaar te houden. Maar goed al met al was het een mooie score die zelfs nog ver boven mijn verwachting lag, maar goed wat sommige mensen schatten was ook schandalig laag..
 2. als ik dat zo lees zal ik dr het dichtste bij zitten ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat
 3. ik vind rond de 40 gr per plantje wel aan de lage kant.. zou zelf eerder denken aan gemiddeld 50/55 gr per plant en dat keer 128 dus dan die 15 als extra aanvulling op de 128 om het gemiddelde te halen is ongeveer 6.4K
 4. Mayday Mayday mac is losing his mind.. CRASHHH to late.. shit happens..
 5. Jaap123

  Stroomuitval

  ik vind 3600 wel een dure oplossing
 6. de opti 15000 pro3 (S) koelt alleen op 1 fase, de opti 15000 pro3 koelt over 3 fasen zoals in de beschrijving van opticlimate word aangegeven waardoor er een minder zware zekering voor nodig is. dan voldoet 3 x 25 amp met minimaal een C karakteristiek al geeft opti een D aan maar dan doet de zekering nog amper iets dus voor veiligheid eerder een C
 7. dan heb je dus al 3 fase liggen als je 6 kwadraat heb liggen, is voor klein opti opstelling ook voldoende maar ga je aan de 15000 dan mag je die wel naar 10 kwadraat veranderen en je hoofdstoppen in 50 ampere veranderen als dat nog niet zo is.
 8. dan moet je dus een 50 ampere zekering hebben en 6mm2 bekabeling.. beter gewoon 3 fase (wat dus krachtstroom is) want op een locatie waar je een 15000 kwijt kan moet je ook 3 fase kunnen pakken en dat zal je zeker nodig hebben om ook 24 lampen te laten branden..
 9. piepschuim is nou niet echt acoustisch isolerend, daar zijn veel betere materialen voor, die vlokken schuim platen bijvoorbeeld. een 7000L pomp is inderdaad ook wat aan de grote kant, tenzij je 300 tomaatjes heb staan?
 10. ik zou gewoon 1 ruimte met 400v en een met 230v, kan je gelijk zien of het verschil maakt en of t zin heeft om alleen maar 400v's te kopen/gebruiken
 11. denk ook niet dat de Karwei of welke doe het zelf zaak dan ook de goeie plek is om je kweek spullen te kopen..
 12. maar draaid hij zoals collie uitlegt ook de goeie kant op? en niet tegen de pijl in? die andere zit de thermische beveiling tussen zoals ik al zei maar waarschijnlijk is dat algebra voor je..
×
×
 • Create New...