Jump to content

Band of Brother

Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Band of Brother last won the day on August 1 2016

Band of Brother had the most liked content!

Community Reputation

46 Positief

About Band of Brother

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Geen idee. Ik doe niet aan stekken, handel of veel planten. Gewoon een plantje voor eigen gebruik en dat is het. Succes met de speurtocht.
 2. Misschien vertel ik jullie iets nieuws maar mijn jarenlange ervaring (30+) is toch echt dat zaadbanken er alles aan doen om mooie verhalen en mythes rond bepaalde wietsoorten te creëren en wij met ons allen gaan er blind voor. Ik heb geleerd dat er twee soorten wiet zijn, wiet die ik lekker vind en wiet die ik niet lekker vind. De rest is wat mij betreft bulsh.. Ik kom uit Arnhem, ken de oude WW (Arnhems Wonder) nog van Sonsbeeksingel 123 (Hugo's voor de kenners echte Surinamer met 1 gouden tand). Prima wiet hoor maar dat was Nl, Skunk, Superskunk en B-52 ook. En die oude echte Thai. Kortom, don't believe the hype, kweek wat je lekker vindt en maak je niet te druk over hoe zaadbank het noemt. Tenzij je het gaat verkopen maar daar doe ik niet aan.
 3. Nat spuiten? Nog nooit gedaan. Gebeurt in natuur toch ook niet?
 4. Ik volg, succes. Als ik kan helpen hoor ik het graag.
 5. Heren, laatste poging, vrede graag. Kennelijk begrijpen jullie elkaar niet, zand er over. Over de spectrabox, mijn broer (vandaar band of brother) kweekt al jaren met een spectrabox. Prima wiet, beter dan ik ooit uit shop heb gehaald. Commercieel interessant wat hoeveelheid betreft? Geen idee, boeit ook niet. Zitten niet in de bijstand, een hobby mag iets kosten en roken het toch zelf op. Kortom discussie led, cfl en hps alleen interessant als je commerciële afweging wil maken. Voor hobbykwekers, kies lamp die je het prettigst vindt. Met liefde, geduld en juiste genetica levert het altijd goede wiet op.
 6. Heren toch, volgens mij bedoeld agent orange het helemaal niet zoals jij het leest. Hij geeft gewoon aan dat de plant zijn eigen weg volgt. Jij komt over alsof je er al best veel over gelezen hebt en een goede analyse hebt gemaakt van wat je gelezen hebt. Dus weet jij ook, deze buds zien er gewoon nog te onrijp uit. Je kan ze nu prima knippen, wordt er vast knetterstoned van maar ik denk ook dat ze nog even moeten. Hoe lang, kwestie van goed kijken. En als je onze input wil, gewoon om de week foto posten, zeggen wij wel go. Zal je nog zien dat de een eerder roept knip als de ander maar dat is kwestie van eigen smaak en vooral.... geduld. En dat is verschil tussen kweker en een goede kweker. Succes.
 7. Ik heb wel kinderen en geloof me, hoeveel je ook van je wietplant houdt, dat komt niet eens in de buurt van wat je op dag voor je kinderen zult voelen. Met geen pen te beschrijven, maar wil geen afbreuk doen aan je zorg en liefde voor je plant hoor. Geniet er van, staan er prachtig bij.
 8. Dave dank je, ik als niet technicus snap daar geen hout van. Hoe kan output aan watt hoger zijn dan input? Iemand?
 9. Ja was er inmiddels ook al achter. Mist van gisteravond begint langzaam op te trekken . Maar hoe kom jij aan dat werkelijke gebruik? Heb dezelfde lamp maar dan x 2 dus de 360w. Volgens jouw berekening gebruikt deze dus maar 240 Watt?
 10. Cave, misschien lees ik er overheen maar welke lamp heb jij er boven hangen? Ziet er goed uit trouwens, kweek naar mijn hart.
 11. Aangenomen dat je niet voor je brood kweekt (autoflower dus zal wel niet), zou ik me niet te druk maken. Scheelt vast iets in opbrengst maar zo ga je er ook prima wiet afhalen voor jezelf. Het kan altijd beter, optimaler maar kan prima zo als het gaat. Laat je niet gek maken, kijk hoe het gaat en accepteer beperkingen. Is hobby niet je brood. Succes.
 12. Qwuakerd welkom, ben benieuwd wat jij gaat kweken en hoe. In ieder geval succes.
×
×
 • Create New...