Jump to content

mario_dsl

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mario_dsl

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb 5 plantjes , 4 staan sinds 3 weken in 11 liter smart pot met lava aarde bac . Ik geef ze onstaan ( min . 24 uur ) kraanwater . en wat bio bizz root juice . Soortje : Sweet N Sour , Fallen Angel , Rolex OG Zaaling Meet je de PH : nee Ik dacht van begin dat het om roest gaat dus ze besproeid met Rosacur ....en dit geeft weinig geholpen dus dacht ik dat geef ik te veel water . En was een beetje beter . Gaat om ouderen bladen die vergelen eerst , of krijgen kleine spotjes . Aub HELP :innocent:
  2. Ik heb sinds 10 juni 5 plantjes staan op mij balkon . Northern Light , Exodus Cheese , Critical , Fallen Angel , Sensi Skunk . Bijna alle behalve Fallen Angel and Cirtical krijgen rare bruine plekjes aan de randen en dan drogen ze uit . Ze zitten in 12 liter smart pots , bio bizz light mix , met all mix en war coco . Ik gebruik ook bio bizz nuts maar niet veel ..half van dosiege . Van het begin ik gebruikte voor ph min citroen maar ik ben er mee gestopt omdat mij ph meter niet correct is . Ook heb ik paar rupsen gespot die hebben beetje schade aan gemaakt . Iemand tips ?
  3. Die motherfuckers wietzaadjes.nl , vergoed helemaal niets als je zaadjes zijn niet ontkiemt , ik heb gekocht van Sensi Seeds en Humbdolt , en ze willen alleen maar vergoeden met hun eigen huismerk. fuck dat tis geen foking kruidvat of zo.
  4. klinkt leuk per stuk kopen maar dat ga ik nooit meer doen
  5. Ik rad jullie die website niet aan ..twee keer besteld en zaadjes nooit ontkiemd !
  6. Wat is het grootste nadeel van autoflowers buiten? Ik dacht te lezen dat dit te doen is. Rot is wel een voorkomend probleem las ik daarbij. Autos zijn leuk maar echt niet voor buiten in NL , als je ze afbloei in de midden van de zomer dan is te warm en krijg je veel luchtige topjes Ik doe gewoon Fem en verduisteren dat ze in begin Sep klaar zijn .
×
×
  • Create New...