Jump to content

robin_hood

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by robin_hood

  1. Eerst deze± https://www.youtube....ecI18JX74&t=204 dan lachen en deze Denk et niet rooien die TEEVEN
  2. http://www.denieuwsbv.nl/media/333393
  3. Opstelten overtreed auteurswet met James Bond clip!! Auteurswet Art 31a a. Hij die opzettelijk een voorwerp waarin met inbreuk op eens anders auteursrecht een werk is vervat, openlijk ter verspreiding aanbiedt, b. ter verveelvoudiging of ter verspreiding voorhanden heeft, c. invoert, doorvoert, uitvoert of d. bewaart uit winstbejag wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste één jaar of geldboete van de vijfde categorie.
  4. Rutte komt op voor vermoedelijke pedo ministers!! http://www.youtube.com/watch?v=QoULVNNf0Y4
  5. Is Fred Teeven corrupt? http://www.eenvandaag.nl/politiek/54868/is_fred_teeven_corrupt_ Zeker weten!!
  6. Voor alle aapjes die nog denken dat belasting betalen een pre is (murdoch,bosrand,coco mapito) Check dit en eet dan je nootje! (als ie maar biologisch is) http://www.eenvandaa...teeven_corrupt_ Is Fred Teeven corrupt?
  7. Dat Ben D. hem helpt is toch een mooi gebaar, net zoals een ieder die Doede steunt.En dat euro'tje of meer kunnen we wel missen voor de zaak van het jaar, oftewel Legalisering en Vrijspraak!!
  8. Je wil toch niet op je geweten hebben dat je oompie een shop gaat sluiten, omdat jij boven die 15% zit? Je wil toch niet op je geweten hebben dat je oompie een shop gaat sluiten, omdat jij boven die 15% zit? En bedreiging?? Ken soortjes van 20%+ 27% om precies te zijn.
  9. Wat nog steeds niet aangeeft dat het een unieke uitspraak van een rechter is. Sterker nog de eerste!!Laat O.M maar in beroep gaan, dan voor de toekomst laat uwe zaak in Groningen voorkomen met dezelfde rechter, advocaat. En de kans op vrijspraak = 50-50% toch al 50 meer als 0%?? "mag" je dan al belasting betalen over verboden middelen? is dat niet dat de staat die dan aan het witwassen is, volgens mij is het niet zo makkelijk Inkomstenbelasting net als de shophouder Doen ze in de roze buurt ook, belasting betalen...
  10. 15%+ thc gehalte!!! Kzou maar op oppassen cat. 1 opiumwet!!
  11. Goed nieuws: http://www.sikkom.nl/rechtbank-groningen-legt-bom-onder-wietbeleid-den-haag/
  12. Ik denk dat dit een 1-0 is voor DOEDE en een overwinning tegen het kromme recht systeem. Hier het filmpje van diens advocaat, SUPERRR hopen dat er geen hoger beroep komt.. Die Groningers ook altijd!! advocaat: http://www.youtube.com/watch?v=bZmatM7sZ3g&list=UU-8skX7WFHAjxvBl7p1DdAA persvoorlichter: Artikel: Rechtbank Groningen legt bom onder wietbeleid Den Haag http://www.sikkom.nl...eleid-den-haag/
  13. Fluor in je pineal gland ook wel pijnappelklier, en veel algaam vullingen vast of niet Murdoch?
  14. Bang dat je handel in gevaar komt? Tuurlijk, als het gelegaliseerd wordt zullen veel mensen veel geld mislopen. Laat het nog maar even 2-3 jaar zoals het nu is. Bang dat je handel in gevaar komt? Tuurlijk, als het gelegaliseerd wordt zullen veel mensen veel geld mislopen. Laat het nog maar even 2-3 jaar zoals het nu is. Bang dat je handel in gevaar komt? Tuurlijk, als het gelegaliseerd wordt zullen veel mensen veel geld mislopen. Laat het nog maar even 2-3 jaar zoals het nu is. Dat is dus juist de bedoeling, mensen als murdoch moeten wieberen, hij doet het voor de flappen.Rook je zelf je eigen wiet wel? Het gaat je blijkbaar niet om anderen, belangrijke gebruikers die het nodig zijn. Het gaat je blijkbaar om het beleid waar jij profijt van hebt, of jij hebt blijkbaar wiet met minder dan 15%Thc, Al dat gaat en of in deze zinnen. 'Zeg het maar ben je fam. van "Opstelten'?
  15. Beste mensen als jullie deze site bekijken, begrijpen jullie waarom we Doede moeten steunen!!! http://www.bleijsfilm.nl/doedeledocu/ Cannabis is liefde, blijdschap, datgene wat de natuur ons bied delen. Vandaar dat we samen sterk moeten staan en Doede steunen, al is het 2 euro (waarvoor sommige een klaar jointje voor kopen. Wees baas over eigen brein, steun je Doede dan steun je zijn beleidsplannen. En daarnaast help je een geweldige sociale, inspirerende man, die zeer veel kennis van zaken heeft, vastberaden en een grote liefde voor onze bloemen heeft. Koop een paar keer geen grote vloei in de shop, maar stuur die eurie naar Doede, en sta daarmee niet toe dat leeghoofden in de regering ons willen beletten!
  16. Denk dat dit de mogelijke redenen van de regering (Opstelten) kunnen zijn waarom legalisering uitblijft.(lijkt). Ten eerste omdat bijna alles tegenwoordig om geld gaat, en het zwarte geld dat door de groene wiet weer als witte papiertjes kunnen worden uitgegeven. Legalisering brengt een hoop papiertjes met inkt teweeg. Namelijk regels uit het naar mijn mening uit het stenen tijdperk komende wetboek en diens hoofdstukken. En gezien Opstelten nu al bijna geen regeltjes uit zijn hoofd kent, laat staan dat hij dan eens iets zelf( Zonder influisteren, voor-kauwen ) gaat veranderen.. Ten 2e dat er geruchten gaande zijn dat er wel degelijk contacten met duistere onderwereld zijn vanuit 2e kamer, \ ministerie. Daarnaast als ze de realiteit onder ogen zien, moeten ze erkennen. En dat gaat niet zo makkelijk. Ook denk Ik dat er een rekensom gemaakt is (telraam van optelten) en dat de medicijnen, fabrikanten, apotheken, psychiaters, etc etc meer opleveren. Doordat legalisering zoveel medicijnen uit de schappen haalt. Tenslotte weten zij als geen ander dat niemand het gebruik veranderen kan,Baas in eigen Brein ! dus blijft dat 'geld' wat nou stroomt blijft gewoon doorstromen. En is je wel eens opgevallen dat Rutte een echte Colgate smile met witte tandjes heeft? Fluor in hun brein erger nog ook in ons brein. Elke morgen maar weer. Opstelten heeft veel te veel algaam in zijn mond, en weet je hoe gezond dat voor de mens is? Heb je tijd over dan kun je in dit filmpje de bijwerkingen van "Opstelten zien' Het onderwerp draait een beetje maar de kern is dat ze het slechte vergoedelijken en het goede verslechteren.
  17. Dit krijgen we als we niet legaliseren! http://www.rollingstoned.nl/9-10-2014-buschauffeur-crasht-op-synthetische-wiet/
  18. Oudjes houden overigens ook wel eens
  19. ik kan er niet te veel over zeggen maar dat laatste heeft zeerzeker een kern van waarheid Ik durf te zeggen dat het zo is wat huffnpuff zegt over de flikken!
  20. Nieuwe link http://www.at5.nl/artikelen/135571/pas-als-minister-opstelten-opstapt-komt-er-een-fatsoenlijk-softdrugsbeleid
  21. Jub Check het filmpje en spoel naar 45 sec, dan hoor je wat hij zegt: THG 15% Dus broeders en zusters sla dat filmpje op en je hebt keihard bewijs..
  22. Ik ben van mening dat we het VOC nodig hebben en dat het een goede onderneming is, en dat ze goed bezig zijn met dat waar ze voor staan en vechten. Echter ben ik van mening dat er hier in Nederland niet genoeg mensen willen staan, voor hun mening, of niet durven te gaan staan voor de oplossing. Een heleboel weten niet eens wat er gaande is in canna land, maar roken wel van de plant, anderen maken zich er niet druk om. Het is tijd voor een hardere aanpak tegen een ieder die ons wil onthouden van dat wat de natuur ons bied!! Het is tijd om op te treden tegen de zwaar dementerende OPSTELTEN en aanhang! Luister alemaal hoeveel verstand opstelten van werkzame stoffen heeft! http://nos.nl/video/347358-hasjverbod-lijkt-opstelten-onnodig.html Het is tijd voor een nieuwe Cannabis #opcannabis nog een vorm van groepering mist..... Een vorm die Anonymous heet
×
×
  • Create New...