Jump to content

Whitewidow88

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Whitewidow88

 • Rank
  Groentje
 • Birthday 12/29/1987

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Limburg, Belgie
 1. Nu week 7 sinds ze bovenkwamen. Groeien als kool en voorlopig niet echt problemen op hier en daar een geel blad. De ene is wat hoger omdat ze eerder boven is gekomen, had ze beter wat lager gehouden. Wat denken jullie? Ik gok nog 2, misschien 3 weken. Ben nu laatste week voeding aan het geven (in totaal 2 weken bloeivoeding, geef niet graag te veel, heb ook maar helft van de aangegeven hoeveelheid gegeven), en dan spoelen.
 2. Nog klein updateje. Ze zijn nu ongeveer 5 weken oud en doen het heel goed. Het herma probleem is voorlopig wel onder controle, komt zo goed als geen balletje meer bij! Sorry foto wilt niet laden http://imgur.com/a/4IGTF
 3. Geef momenteel geen voeding buiten wat in de grond zit, volgende week begin ik met bloeivoeding. Er zit nu wel power roots en ph min in het water. Is tijdens de dag ongeveer 28,5, nacht 22. Lampafstand 30 cm. Weer update van gisteren :
 4. Zijn 3 weken verder, en de Autoflowers (had Bubble Gum en OG Kush maar de kat had ze onder handen gekregen ) doen het allevier goed. Ze verschillen wat in grootte doordat de ene wat langer op zich liet wachten als de andere. 1 plant heeft wel wat opgetrokken randjes, heeft het waarschijnlijk even wat te warm gehad, heeft er zo te zien wel geen last van. Begin ook wat voorbloei te zien Ruiken ook mooi en ze staan op 18/6. Jullie meningen? Heb ook nog een paar opmerkingen/vragen. -Geef nu ongeveer 250ml per plant, ze lijken dit goed te vinden, dus geen hangende of dorstige blaadjes, geen verkleuring. Is dit voldoende? Beter te veel als te weinig maar weet niet hoeveel er ongeveer gegeven wordt. 11 liter pot geef een uur nadat het licht wordt. -Sommige blaadjes staan er wat raar bij, of hangen een beetje, weet niet hoe dit komt, maar kleur enzo ziet er nochthans wel goed uit.
 5. Heb vandaag de grond aangekregen, heb de potten gevuld met Light mix en in het midden 2 handvollen zaai en stekgrond voor als ze jong zijn, mbt voeding in de grond. Ga morgen voorwateren met power roots, en terwijl ook de zaadjes ontkiemen. Daarna de grond in op 24u tot ze boven zijn.
 6. Ik hoop op een 150 a 200 gram, maar stel me ook realistisch in en vermoed dat het eerder wat lager gaat zijn, gezien de eerste kweek Dat is wel een idee dat ik ga uitproberen we Thanks!
 7. Zijn 2 regs, dan heb je verkeerd gekeken denk ik. Weet dat ze pas in bloei gaan nadat ze op 12 12 gezet worden maar laat ze gewoon minder lang groeien. Check eens straight to 12 12 reviews, Veel goede ervaringen mee. Ik doe nu gewoon eerst voor de zekerheid 2 weekjes voor groeien omdzt het mijn eerste kweek is.
 8. De afzuiger is degene die standaard in het pakket zit, zal wel op elkaar afgestemd zijn? staat nu ook nog maar op 50 procent sterkte, kan dus nog wel wat. Ja tuurlijk schema is ideaal gezien maar gaat meer een richtlijn zijn, kan altijd afwijken. 12/12 lichtschema is wat ik bedoel, maar ipv het van het begin te doen (is blijkbaar een methode die toch vruchten afwerpt, mensen die het gedaan hebben zweren erbij), ga ik eerst nog 1 a 2 eken voorgroeien om toch nog wat extra groei te hebben
 9. Hallo, Het is zover. Binnenkort start ik met mijn eerste binnenkweek. OPSTELLING Ik heb een Mammoth Classic (60x60x170) kweektent aangeschaft met 250W HPS met hamerslagkap en VSA. Deze en de afzuiging en koolfilter (Standaard filter = Prima Klima filter 360m³ Coco ECO ø125mm max 420m³ 1x Vents TT Buisfan + fancontroller 280m/h³ 125mm bromloos), zijn elk apart aangesloten op een stopcontact voorzien van digitale timer. verder is er nog een kleinere clipfan van secret jardin die in de tent hangt. Ik heb een passieve instroom van lucht dmv een buis, de koolfilter hangt in de tent met een buis naar buiten waar de fan zich bevindt. LOCATIE EN TEMPERATUUR De tent staat in een berghokje en ben nu bezig met de temperatuur in orde te krijgen. 's nachts is ze 20,3 (dus ideaal), maar als de lamp aanstaat stijgt ze tot rond de 29 graden, wat volgens mijn toch een graadje lager staat. De fan blaast wel maar op 50 procent ga dit zo proberen te houden. Ook laat ik de lucht uitblazen in de kamer omdat er geen venster is. Laat hem wel voldoende luchten. EDIT: met kartonnetje erover geeft hij nu 27,5/28 aan. ideaal dus! KWEEKSCHEMA Als methode heb ik gekozen voor de 12/12 methode, maar met 1 a 2 weken groei. Na die week gaan ze dus op 12 12 lichtschema om zo een kleiner eindproduct te willen bekomen. Zodra de derde node zich laat zien wil ik fimmen, en een week erna die gefimde toppen nog 1 maal toppen, om zo hopelijk op 8 hoofdtoppen uit te komen, dewelke ik nog ga LST'en. Ik hoop dat het strakke schema dit toelaat. GROND Als grond heb ik gekozen voor lightmix van Plagron in 11 liter potten. De ontkiemde zaadjes meteen hun 11 litertje in met in het midden een kuiltje met zaai en stekgrond, om ze wat te laten wennen aan de voeding. De eerste 4 weken power roots erbij, en in de bloei Canna Terra Bloei erbij, en naar het einde toe PK13 14. Voor het water heb ik Ph min Zo , dan zijn jullie wat op de hoogte. Deze week waarschijnlijk van start, wacht nog op een paar producten. Als jullie tips hebben voor de temperatuur ideaal te maken let me know. See you soon Foto's:
 10. Bedankt allemaal voor de reacties. Ik heb 2x Blueberry en 2x OG Bubble Gum van Zambeza, welke ik 2 weken ga laten voorgroeien, fimmen en nog eens toppen, en dan op 12 12 gooien en wat LST toepassen. Hier mag voor mij een slotje op.
 11. Lezen vind ik ook een actieve manier om aan info te komen. Waarom moet er nou meteen weer neerbuigend worden gedaan? Iedereen is toch als groentje begonnen? Probeer je in te leven en denk terug aan de tijd dat je zelf begon en door alle tegenstrijdige meningen en adviezen op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag. @ topicstarter: de essentie van een autoflower is dat die na verloop van tijd vanzelf gaat bloeien, ongeacht het aantal uren licht per etmaal. Meestal vormt zich 1 hooftop. Bij toppen zorg je ervoor dat er meer toppen ontstaan en dat de plant lager blijft. Dit is dan ook de enige overeenkomst met een autoflower. Luister niet naar je kennis, die praat poep. Je moet sowieso nooit met iemand over je kweekactiviteiten praten. Ik weet wel wat een autoflower is, denk dat je dat verkeerd verstond. Zowiezo nooit af's toppen en ik ga van begin 18/6 doen. Hij zei gewoon dat als je die stappen volgt dat je gewone plant even snel als een af zou klaar zijn en Dus ook al zo vroeg in de bloei zou gaan. Had gewoon mijn bedenkingen of dat niet te stresserend zou zijn voor de plant.
 12. Ik zal zwijgen. Bedankt Orange. De reden waarom ik hier nog eens vraag is omdat zelfde de beste foute methodes hebben, je promoot toch research? Vandaar dat ik de mening vragen van anderen. Mijn vrouw zaagt niet om het minste, je weet toch niet hoeveel ik al heb opgezocht? Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer en dien je specifiek een antwoord op je vraag te krijgen. Neem maar van me aan dat als ik iets doe, ik enorm veel opzoek. En het is niet omdat ik niet antwoord op andere topics dat ik niet lees hoor. Je kan opbouwende kritiek geven, maar je kan ook neerbuigend en grof zijn. Ik neig er het eerste, maar helaas zijn er mensen die zonder de situatie te weten hun mening al geven.
 13. Ik lees veel hoor, je zou mijn vrouw eens moeten horen. Maar soms wil ik gewoon ee op maat gemaakt antwoord. En luister niet naar eender wie hoor, die vriend kweekt enorm goed en krijgt sample zaadjes van sites om te reviewen, heeft nu 4 zalige bonsai plantjes klaar, meer top als plant.
 14. Ja de eerste nu (met Auto's) zou ik gewoon behandelen, de tweede eventueel na 3 weken al in de bloei zetten icm 2 maal toppen. Of geeft dit te veel stress aan de plant?
×
×
 • Create New...