Jump to content

maguati

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About maguati

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

192 profile views
  1. Zoals de titel al zegt. Ik kwam er vanmiddag achter dat ik mijn plant verkeerd getopt hebt. Wat kan ik nog doen om de opbrengst te redden? (Behalve de volgende keer de zijtakken niet afknippen ) het is een DFA Autoflower. (Gepoot 24 maart) getopt: 4 weken Nu: 5 weken https://prnt.sc/niuc3i https://prnt.sc/niuctn
  2. Tot nu toe bedankt iedereen. Mijn plant doet het n een stukje beter dan laatst. 2 dagen na mijn laatste foto's was de plant er nog erger aan toe en begint nu eindelijk op te knappen. Heb nu wel veel verkleurde/uitgedroogde bladeren eraf gehaald. (Zonder te forceren) De plant is nu ook wat verhoogt en er komen niet meer gele/uitgedroogde bladeren bij e nde toppen begin weer rechter te staan. Alleen beetje jammer dat 1 kant van de plant een flinke klap heft gehad.
  3. Lostchild. Waarschijnlijk heb je toch gelijk! Heb meerdere gaten in de emmer geboord en er kwam me toch een lading water uit! Is het slim om de plant eerst het grotendeel van het water op te laten nemen en dan ongeveer zondag/maandag weer water te geven? Of is het toch handiger om beetje water te geven (Als het niet regent)
  4. Er zaten geen gaatjes in. Heb er ondertussen wel gaatjes ingemaak (In de zijkanten)
  5. Ik ben nu ook gestopt met de plant veel water te geven. Kwam erachter dat de grond nat bleef ook al gaf ik het geen water. (Ook in het midden van de bak) Me andere plantje is het grond altijd per direct droog van dus dat is een groot verschil. Me plant ziet er nu nog slechter uit dan voorheen. Zijn er ook nog tips waardoor ik het nog kan redden?
  6. Hallo iedereen! Ik ben dus 'Maguati' en ben 23 jaar Afgelopen jaren heb ik wat informatie over kweken gekregen van kennisen en ben dit jaar toch zelf maar begonnen met kweken. Nu hopen dat me plantjes toch nog wat worden =D
  7. Ik geef de plant ongeveer 2 liter per dag. Dan lijkt me niet dat het te weinig is. Ik weet ook niet hoeveel zo'n plant nou ook echt nodig heeft.
  8. Goedendag, Mijn wietplant die begint de laatste week / 2 weken last te krijgen van hangende toppen en gele bladeren. Hij is nu ongeveer 2,30m en staat in een normale specieton. De plant groeit nog steeds goed alleen beginnen de hangende toppen toch zorg te wekken bij mij. Hebben jullie advies?
×
×
  • Create New...