Jump to content

ladygrey

New Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ladygrey

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik heb mijn excuses al aangeboden én uitgelegd (letterlijk in de posten boven bovenstaande quote) waarom ik me niet heb voorgesteld. Laten we het hier nu bij laten ajb. Je zit er heel dichtbij met hoe ik het ervaar, inderdaad. Het begint bij mij met simpele nervositeit, wat sneeuwbalt naar "ik wil niet", wat sneeuwbalt naar "ik kan het niet", wat sneeuwbalt naar "ik doe het niet", naar "ik ben een idioot en ik kom nooit meer mijn bed uit". Wat betreft de verslavende eigenschappen...Ik heb al ervaren dat als ik de eerste stap voorbij ben (en ik heb meerdere wetenschappelijk bewezen methodes om daaraan te ontsnappen, maar die werken niet altijd.), dan werkt de Ocean's Twelve bij mij om de cyclus te onderbreken. Dat is letterlijk alles. Ik gebruik het niet preventief of bij het minste of geringste. Ik rook niet, ik drink niet. Ik drink niet eens koffie. Ik heb een tijdje een beetje gerookt en op een gegeven moment dàcht ik even dat ik verslaafd was - cold turkey gestopt en nooit meer aangeraakt. Geloof me, verslaafd ga ik er niet aan raken, want als ik op een gegeven moment schrik van hoeveel ik gebruik (en ik gebruik het dus al een paar maanden, met succes, nog geen 1x per week 1 trekje), dan stop ik er net zo snel weer mee. Als ik even 1 trekje neem dan voel ik me weer even als een normaal mens die dingen voor elkaar krijgt. Dat is heel vaak het enige wat ik nodig heb op het pad naar gezondheid. Als iemand een andere suggestie heeft, dan hoor ik het wel, maar van deze specifieke wiet weet ik al dat het werkt. Ik vroeg me alleen af of er nog een was, of een olie of whatever, die nog beter geschikt was. En waarom ik niet aan de reguliere medicatie wil... Zijn net zo goed verslavend, neem je iedere dag in anders werkt het niet en hebben een miljoen bijwerkingen. Call me crazy, maar dan gebruik ik liever van tijd tot tijd een beetje wiet. Dus... Iedereen die me advies gegeven heeft, ik heb het genoteerd en zal het in overweging nemen. Ik sluit me alleen wel aan bij FoolOnTheHill hierboven, heb je misschien een voorbeeld?
 2. Dank je wel, ik zal die namen even googelen morgen. Overigens heb ik dat overwogen maar ik heb echt weinig te zeggen en voel me er niet helemaal goed bij om persoonlijke informatie te geven die gewoon is bij een introductie. Sorry als dat mensen stoort. Tegen beiden: Mijn psych weet ervan en hij snapt ook dat als dit voor mij werkt en ik er niet in doorschiet, het mij juist de goede kant op helpt. Zolang ik het niet als oplossing maar als zetje in de goede richting gebruik en aan mezelf blijf werken (wat beter gaat als je je beter voelt), dan is er niks aan de hand. Hoe bedoel je evenwichtig, precies?
 3. Sorry, maar wat is hier het probleem precies? Ik kom hier met een legitieme vraag en ik krijg direct twee hele sarcastische antwoorden? Mijn excuus als ik onbeleefd overkwam of iets dergelijks, maar kom op, kan gebeuren. Dank je wel
 4. First things first: Ik heb sociale + algemene angststoornis, agoraphobie en depressie. Leuke combi! Ik zit in therapie, maar dat werkt nog niet goed genoeg dat ik zonder al te veel problemen mijn studie af kan gaan maken (eeiiiiindelijk). Kwam in mei op het idee om eeeeiindelijk (niet voor dit doel, gewoon begin-20ers nieuwsgierigheid haha) een een jointje te gaan roken. Heb toen op advies van de Dampkring de lichtste indica geprobeerd, maar dat vond ik niks. Teveel high. Dacht, nog 1 keertje proberen met een andere. Kwam toen uit op Ocean's Twelve. Shit's awesome Kwam er zo per ongeluk achter dat zo nu en dan 1 trekje (paar x per maand) wonderen doet. Maar nu ik me meer in de wereld ben gaan verdiepen, begin ik te denken dat het best een goed idee zou zijn als ik een wiet zou proberen die echt bedoeld is voor het bestrijden van mijn ziektes. Ik kwam uit bij Dance World en Euphoria bij RQS, bijvoorbeeld, maar ik woon in een studentenflat. Weliswaar met een balkon op zuid, maar ook met buren en niet zó hoog dat je niet vanaf de grond kunt zien dat ik hier een wietplant heb staan. Bovendien is het balkon niet officiéél van mij. Binnen kweken lijkt me een dure hobby, zeker gezien ik helemaal niet veel rook . Dus mijn vraag: advies voor een soort en waar te koop? Ik woon bij Amsterdam, maar heb vrij reizen dus zolang het bereikbaar is met het ov wil ik er best een uitje van maken Ik hoef het overigens niet per se te roken. Thee, soep, snoep, ook allemaal prima.
×
×
 • Create New...