Jump to content

buitenboertje

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About buitenboertje

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Oké bedankt voor de uitleg, ik snap wat je bedoelt. Ga eerste de aansluiting proberen met een de buisventilator om te kijken hoeveel lawaai dat maakt als ik de aansluiting van 160 na 100 maak. Nogmaals bedankt voor de uitleg.
  2. Ik snap dat als je een fan dimt hij doorbrand i.v.m. een te weinig aan koeling door middel van de luchtstroom. Maar de motor van de afzuiging blijft hetzelfde vermogen leveren en wordt goed gekoeld, dus ik zie niet hoe deze zou kunnen doorbranden. Zou je mij dit mischien kunnen uitleggen?
  3. Orange volgens mij kan er van oververhitting toch geen sprake zijn? Ventilatoren zijn toch luchtgekoeld?
  4. Het is een afzuiger waar 16 appartementen mee worden afgezogen, ik ben de laatste, meteen na mij zit de unit. Kan het verkeerd hebben hoor, maar is het niet zo dat als je een ventilator met minder capaciteit in een grotere laat blazen beide minder arbeid moeten verichten? Dus een beetje hetzelfde principe als met actieve inblaas?
  5. Ik vind het zelf ook echt klote maar dat is de enige optie, voordeel van het kanaal is wel dat er mechanische ventilatie aan zuigt, dus dan zou in theorie mijn afzuiger minder hard moeten werken toch?
  6. Goedeochtend mensen ik zit met volgende vraag, Ik heb een ventilatiekananaal van diam 100mm hierop wil ik een t-stuk zetten van diam 100 mm, dan wil ik op het middenste deel een geisoleerde luchtslang van 127 mm met Ty Raps vastzetten en op het andere uiteinde van de slang een verloopstuk van 125mm naar 250 mm voor de luchtslang van de afzuiger, en deze ook weer vastzetten met ty raps. Hoe zouden jullie dit aanpakken? Bedankt alvast!
  7. Ik heb het nog eens uitgerekend, als ik elke minuut drie keer de lucht bij m'n planten zou willen verversen zou ik volgens het rekensommetje van Miss J op 810 M3 uitkomen, als ik het de andere manier neem van een kuub per watt dan zou ik 1200 m3 moeten nemen, dan ga ik er tussen door en ga voor een 1000 M3. Heb jij ook kweekverslagen Agent Orange? Heb op je profiel gekeken maaer kan niks vinden, denk dan kijk ik de kunst mooi van jou af. Grtz
  8. Zeker, dat klinkt erg logisch maar zou een 1000m3 met inblaas al genoeg over hebben om lekker langzaam te draaien?
  9. Goedeavond mensen, ik ben buitenboertje en ik heb de volgende vraag na het lezen van het ventilatie topic van Miss J, ik heb een tent van 1,50 x 150 met 2x 600 w. Hierop wilde ik een 1000m3 softbox op een SMSCOM Twin controller 2 X 2,25 Ampère doen samen met een buisafzuiger voor inblaas van 480m3. Nu is mijn vraag, lijkt jullie een 1200m3 beter? of zou een 1000m3 voldoen?
×
×
  • Create New...