Jump to content

Sativaat

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Sativaat

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Bedankt allemaal voor de antwoorden, dan zet ik ze vandaag of morgen in de volle grond. Foto's volgen!
 2. Hallo mede- kwekers! Ik heb hier 2 schatjes, namelijk een freezeland & een strawberry kush. Het kan zijn dat ik het verkeerd heb, ben het even kwijt Maar dit zijn ze: Wat denken jullie? Lekker in de volle grond of in deze potten laten? Ik meende dat dit 12 liter potten zijn. (?) De stekjes zijn 2 weekjes oud. Alvast bedankt, Een jongen uit het noorden.
 3. Mooie kasjes haha. Veel succes met je buitenkweek.
 4. @highlife, ik hou niet zo van veel water geven, dus het kan zijn dat ze wat droger staan als andere plantjes. Ik geef ze water als ze het nodig hebben, en anders krijgen ze dat wel van moeder natuur. Verder geef ik ze bijna geen voeding, af en toe wortel stimulator. Voor de rest gaat het super, groeien lekker door.
 5. Thanks! Ze groeien verder hartstikke mooi door. Ik heb ze 's nachts ook buiten, gaat prima. Ik heb 6 vrouwen overgehouden. De foto hierboven was een man.
 6. Bedankt voor het antwoord. Ze staan sinds gisteren buiten. Dit is 1 van de 12 plantjes.
 7. Weet iemand precies wanneer mijn autoflowers naar buiten kunnen? Ze zijn al redelijk groot. Ik kan ze ook in een kas doen, iemand die mij kan helpen? Foto komt later! Alvast bedankt
 8. Hier ben ik ook benieuwd naar. Ik zou zeggen, gewoon proberen.
 9. Heb ze niet gekocht, eigen zaden kweek. Klopt, ik wil ze eigenlijk tegen april/mei buiten zetten. Maar net wat @Iceberg2k zegt, eerst april maar even afwachten. Thanks voor de antwoorden!
 10. Goeie dag allemaal. Wanneer kan ik mijn 150 autoflowers poten, buiten? Is het verstandig om volgende maand rustig aan te beginnen, of echt wachten tot mei? Begnt namelijk heel erg te kriebelen nu. Mooi weer.. jullie begrijpen me vast wel! Greetz
 11. Hm dat is een interessant topic. Dus als ik het goed begrijp moet ik eerst die haze kruizen met een ak47, dat is f1? En dan vervolgens met die f1 zaden nog eens een zadenkweek doen met de ak47, dat is dan de f2, en daar zit dus de meeste kans in om autoflowers te krijgen. I understand.
 12. Hallo allemaal. Ik heb 3 haze stekjes, mooi geworteld & heerlijk groen. Nu heb ik bijna een zadenkweek succesvol afgerond onder wat spaarlampen. Maar wat krijg ik als ik een autoflower met deze haze ga kruisen? Leuk om te experimenteren. Mvg!
 13. Hallo leden. Ik heb een ak47 bestuifd met een ak47 man. Mooi plantje alles is goed, behalve het kleine voedigsprobleem, verbrande bladpunten. Maar wanneer is deze plant nou klaar? Ze staat vanaf half november. Ze staat onder 100 watt spaarlampen. Oordeel zelf en misschien weet je het antwoord, dit is voor mij de 1e keer dat ik een zadenkweek doe. Mvg
 14. De plant staat dan eindelijk in bloei. Nu 1 week zichtbare bloei. Ik heb een kleed gebruikt die ik op de waslijn heb gehangen, want ik kwam erachter dat de tuinlamp net iets te dichtbij stond. Nog 5/6 weken tegaan, ik hoop dat alles goed komt natuurlijk. Foto's post ik vanmiddag.
×
×
 • Create New...