Jump to content

-Henkie-

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About -Henkie-

 • Rank
  Groentje
 1. die site is egt verneuklt allemaal engels
 2. soo khad er nog nooit van gehorod maar klinkt egtwel vet, iemand weet waaar je het kunt halen??
 3. ja klopt je moet ook gewoon zorgen dat je er zin in hebt. als je er egt zin in hebt je bent met goeie vrienden en een goeie omgeving kan er bijna nix verkeerd gaan denk. en khad gehoord dat et ook help als je bv dextro energy snoepjes bijhebt voor als et foutgaat als je die eet (schijnt dat wat te helpen?) en als je al denkt dat et helpt kan et ook egt helpen omdat et allemaal psychisch is
 4. en hoe pas je daar dan op?
 5. april planten en dan eind juni oogsten??? :S ik wil dit jaar voor et eerst (guerilla) gaan planten maar et duurt tog veel langer dan van april tot juni?
 6. hahah wij waren eerst nadat we paddos op hadden gaan lopen, komen we langs een huis waarin ik in de woonkamer keek, daar lag een vrouw in een stoel te slapen, maar ik d8 dat ze dood was, dus wij gaan dichter bij kijken omdat we er heilig van overtuig waren dat ze dood was. staan we met onze neus voor de ruit te kijken en klopt er iemand op de ruit om et te controleren, dat wijf schrikt natuurlijk gewoon wakker en kijkt ons aan, wij wegrennne klag ook helemaal in een scheur jonge
 7. ja joh? wat was er dan zo anders aan wa gebeurde er? kanje et eignlijk ergens kopen zonder et zelfte oogsten?
 8. ja kzou gewoon 2 a 3 uur vantevoren niets eten dan is je eten verteerd enzo en hebje toch niet zon superhonger, 6 uur is wel erg lang haha dan zou ik allang sterven van de honger. maar volgens mij kanje na et eten van de paddos tog gewoon weer wat gaan eten? of scheelt dat ook?
 9. oke thnx, maar wat is een joint van passiebloem dan? waar kanje dat halen en wat doet dat? nog nooit van gehoord :S:)
 10. Ik vroeg me af hoe het is om van paddo's thee te zetten.. doe je de zelfde hoeveelheid als je normaal zou eten en hoe moetje et precies bereiden? En is dat ook erg vet of wat minder? helpt het roken van wiet trouwens (voor hallucinaties) of versterkt et de trip van paddo's? ik heb namelijk weles paddos op en ging daarna smoken en kreeg daarna pas echte hallucinaties maar kweet niet of dat erg kwam door de wiet want leek eignlijk wel of dat hielp
 11. ik zelf een paar x paddo's op nu maar kwil wel eens weten wat andere gezien hebben ofso in hun trip en hoeveel je dan op had en van welke soort..
 12. en welke zijn dat dan bijvoorbeeld? ik wil namelijk ook plantjes waarvoor ik niet te veel voor hoef te zorgen
 13. Ik had een vraagje, ik ga dit jaar voor het eerst planten (guerilla) en ik zou het liefst begin/eind juni klaar zijn.. is dit mogelijk? en wat voor zaadjes moet ik dan hebben iets met beginner niveau ofso?
 14. oke thnx, maar hoe weet ik of de grond wel/niet geschikt of te zuur is? en als er gras groeit op een goede plek verhelp ik dan het probleem van het gras door het gras gewoon weg te halen?
 15. Ik wil dit jaar voor het eerst gaan (guerilla) planten, wat is dan precies een goede plek? behalve dat er niemand komt behalve de zon?
×
×
 • Create New...