Jump to content

autoflowers

Members
  • Content Count

    280
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by autoflowers

  1. Trouwens,ik mag gewoon racistisch zijn, beetje onzin om zoiets te verbieden, zolang ik maar geen mensen persoonlijk discrimineer en dat doe ik ook niet. Ik mag gewoon mijn mening hebben en ook bevooroordeeld zijn, zolang ik maar geen mensen persoonlijk beledig en discrimineer maar daar is geen sprake van. Als ik samen heb gewerkt met een schele neger die te lui is om er werk in te steken en vervolgens mijn hele spot gaat rippen zonder ook maar 1 poot uitgestoken te hebben en dat en luie kutvent vind die toevallig ook nog eens een schele neger is dan mag ik hem gewoon een waardeloze domme gast vinden met een laag iq. Als je het daar niet mee eens bent dan ban je mij toch? Ik zeg wat ik wil wat dat aangaat en ik bepaal zelf of ik terug kom op fora of niet. Genoeg providers met een dynamisch IP adres.
  2. Ik een racist , ik ben zelf getint man, moehahahaha
  3. Met dit weer gaan toprot wel heel snel, het zijn de ideale omstandigheden waarin schimmels zich zeer snel kunnen ontwikkelen. Ik heb 1 hele boom gisteren uit de grond getrokken en weg gesodemietert. Het weer werkt erg tegen.
  4. Dus alle gegevens worden nu doorgelinkt aan justitie? Ik dacht ook even dat het aan mijn harde lag door al het porno kijken dat de pc traag is geworden, maar het is dus wf zelf
  5. Ziet er echt goed uit. Je zou in principe kunnen oogsten maar als je een wat zwaardere wiet wil wat THC gehalte betreft zou ik nog een weekje wachten, mits de toprot onder controle is.
  6. Ik ben benieuwd naar de dikte en compactheid van je toppen. Is moeilijk in te schatten vanaf de eerste foto. Als het nu al mooi spul is kun je overwegen het te knippen, als het nog lang niet klaar is dan is de keus om het te rekken ook sneller gemaakt.
  7. Ja, als het eenmaal buitenplanten zijn door ze buiten op te laten groeien kun je ze vaak beter ook buiten laten staan. Binnen gaan ze vaak kapot vooral als je de centrale verwarming te hoog hebt staan, dan worden ze vaak helemaal vertraagd in hun verdere bloei. Maar een paar nachtjes is nog te overzien, ik heb ze eens een paar weken voor het raam binnen verder laten af bloeien, ondanks dat ze er nog lange tijd leuk uitzagen waren ze niet gewend aan het binnen klimaat wat er uiteindelijk voor zorgde dat ze zich niet meer verder ontwikkeleden maar langzaam stress tekenen begonnen te vertonen en de opbrengst was uiteindelijk behoorlijk laag.
  8. Dit zijn zeker de weersvoorspellingen van Limburg, veel warmer dan de rest van Nederland met de 14 daagse weersvoorspelling Heb je niet meer foto's van de toppen? Het is een afweging die ieder voor zich moet maken, 1 van de onzekerste onderdelen van het kweken als het om buiten gaat. Niemand kan je vertellen wat je moet doen maar slechts voorspellingen doen. De algemene opvatting heerst dat je de boom om moet leggen als er rot in zit, maar dat is natuurlijk onzin.. Er zijn te veel factoren aanwezig die bepalen of je de plant moet omleggen of niet. Hoeveel weken bloei zit erin? Welk soort is het? Staat de plant in de schaduw en in een vochtige omgeving? Volstaat het wegknippen van de rot om het nog met 1 a 2 weken te rekken? Wat voor kwaliteit heb je nu als je oogst? Als je de weertabel bekijkt kun je het misschien wel rekken tot 21 oktober, maar dat hangt van de conditie van je plant af, die afweging kun je alleen zelf maken.
  9. Ik vraag mij af hoe snel je met Botrytis moet handelen. In mijn planten zit het al weken en ik heb echt geen zin en tijd om alles iedere keer weg te knippen. Ik heb zelfs 1 keer een plant kunnen rekken met het uitbloeien tot 4 weken terwijl er schimmel in zat. 7 weken vind ik persoonlijk wel de moeite waard om te oogsten Maar mijn planten zitten op 4 weken, onmogelijk om bij 4 weken bloei te oogsten, die wiet is nergens geschikt voor, dus ik moet wachten, zeker nog 14 dagen. Als ik het goed begrijp kweek je binnen, als de schimmel zich zo snel verspreid zou ik de luchtvochtigheid omlaag brengen.
  10. Het zal geen -2 worden in de serre. Zet er maar eens een thermometer bij. je zal zien dat het rond je huis in de serre nog zo'n 5 graden in de nacht blijft als de voorspellingen -2 zijn. Je huis zelf houdt ook warmte vast en de bomen en bebouwing in de buurt houden ook warmte vast. Als je op de open vlakte woont met weinig of geen bebouwing dan kom je al eerder in de buurt van de 1 of 2 graden in de serre. Maar de opwaartse warme lucht blijft ook veel langer hangen doordat ze in de serre tegen je huis staan. Ben het dus niet eens met de reactie van Bubble dat je planten zullen verbranden omdat het de -2 ten eerste nooit zal halen waar je planten nu staan, op de tweede plaats moet de vorst langer dan 12 uur aanhouden als het om -2 gaat.
  11. Je moest eens weten hoeveel wietplanten in Suriname staan en goede wiet opleveren, die van jouw gaan dat dus ook doen.
  12. De natuur doet zijn werk, wat bedoel je met 12/12? in potten en dan naar binnen zetten of bedoel je dat dat het in Suriname 12 uur licht en 12 uur donker is op dit moment?
  13. Niet oogsten als ze nog moeten, 2 graden nachtvorst overleven ze sowieso helemaal in een serre. Op de open vlaktes is het kouder. Wietplanten kunnen best een aantal maal -2 in de nacht hebben. Maar het moet geen 48 uur achtereen -2 zijn, dat is wel riskant.
  14. Gister ook weer een groot deel van de dag gezocht naar geschikte spots, dat is echt lastig. Ik was in een geisoleerd stuk privebos van ongeeer 1,5 bij 1 km. Maar naast het moeras en ondoordringbare wildernis waren er paadjes gemaakt door de bewoners die aan het bos wonen. Het bos is verboden toegang voor publiek en er staan waarschuwingsborden dat er drijfzand is. Maar als er gelopen wordt door de bewoners lijkt me dat ongeschikt. Niet overal zag ik voetsporen dus niet overal werd gelopen. Alleen het feit dat je je op veboden terrein bevindt waar de locals niet gewend zijn dat je hun bos betreed maakt het niet een ideale spot. Aangezien ik hondensporen zag kun je er vanuit gaan dat er 3 keer per dag gelopen wordt. Sommige bossen zijn onder het beheer van Staatsbosbeheer en sommige zijn particulier bezit het blijft lastig en het blijft gokken. Sommige bossen blijven tientallen jaren onbetreden en soms kan er zomaar iemand opdagen. En op andere locaties waarvan je verwacht dat ze zo ontdekt kunnen worden, kunnen jaren ongemoeid gelaten worden. Ik ga nu eerst eens kijken of er ook geschikt slootkanten zijn.
  15. Ja paars zien mensen snel als gewone purple, op de markt doet het weinig goeds voor je portemonnee. In het begin was het spannend en leuk in de jaren 90, maar die hype duurde maar 2 jaar ofzo. Oke, ik schrap de polm gold. De skunk bloeit volgens de leverancier begin september af. Heb zelf verder wel goede ervaringen met de zaadjes van deze leverancier. Alleen alles is zo laat dit jaar, 6 weken later dan op de verpakking staat, alles had nu lekker moeten hangen als ik de bijsluiter moest geloven.
  16. Ik geef ook niet op, volgend jaar is het een tijd van lachen, vind het wel jammer van die plus minus duizend euro die erin is gepompt en er niet uitgekomen is. Wacht nog even af wat het laatste gaat doen wat nog fier overeind staat, misschien doet dat iets leuks misschien wordt dat ook geript. We zullen zien,volgend jaar zal alles beter gaan
  17. Wel slecht voor de gezondheid die bestrijdingsmiddelen. Ik probeerde melk laatst. 40% melk 60% water, hielp niet bij alle planten, alleen in het beginstadium.
  18. Ik zoek een paar plantjes uit voor buiten. Ik denk aan: Fast Bud Outdoor - Spliff Seeds Gold Rush Outdoor - Spliff Seeds Sweet Afghan Delicious Fast V - Sweet Seeds Polm Gold outdoor Outdoor C99 - Female Seeds Outdoor Grapefruit En omdat de bloeitijd heel kort is wilde ik deze ook proberen op een andere spot. Super Skunk - Huismerk Misschien dat ik een paar ga schrappen van het lijstje maar op mijn meest vochtige spot zet ik dan de Polm Gold en Gold Rush De plekken die iets minder vatbaar zijn voor schimmels zet ik ook de skunk soortjes neer
  19. Die schimmel is wel vergevorderd, heb ook hier en daar schimmel maar steeds een klein beetje wat de plant zelf nog deels aan het bestrijden is. Deze schimmel zal snel om zich heen grijpen. Binnen 5 dagen zijn meerdere delen van de plant geinfecteerd en is het misschien ook overgeslagen.
  20. Ja, je kan de buitenplanten wel omhakken als er nu schimmel in zit, maar het heeft totaal geen zin als je al met al 20 gram onrijpe topjes eruit haalt, dan kun je net zo goed de plant weg laten rotten of alle rotte topjes iedere keer wegknippen en net zolang wachten totdat er een aantal rijpe toppen overblijven. Oogsten moet wel zin hebben.
  21. Het afdakje is wel goed. er kan ruimschoots wind doorheen. Amnesia haze heb ik ook wat van, is wel pas eind november echt klaar, maar dat gaat het meestal niet redden.
  22. Ik denk dat ze met 4 weken misschien al neer moet gezien de grote kans op schimmel. Want als we over 8 weken praten zitten we echt in de kou. Mijn planten moeten ook nog 5 weken en er zit al schimmel in...
  23. Inderdaad, nooit en nooit bekennen en spreken, mochten ze je willen vasthouden altijd wachten op een advocaat, meest gemaakte fout die mensen maken is praten zonder advocaat. Maar dan moeten ze het wel de moeite waard vinden je mee te nemen mocht het zover komen.
  24. Wat ik mij afvraag is hoe actief politieagenten er mee bezig gaan nu het oogsttijd is en welke middelen ze daarvoor inzetten. Vorig jaar was in Limburg een guerila spot in het nieuws waar volgens het OM voor 14 miljoen aan wiet werd opgerold http://www.panorama.nl/blog/misdaad-blog/de-grootste-wietplantage-ooit-in-limburg-18-500-planten.html Er waren alleen geen daders opgepakt waaruit ik opmaak dat het OM het spoedig opruimen van de plantage belangrijker vond dat de daders te pakken door daar te gaan spotten tot de tuinmannen terug kwamen. Met geringe inspanning kon de politie gewoon wachten op de terugkeer en de daders op heterdaad betrappen maar hier hebben ze dus niet voor gekozen. In een ander topic had ik gelezen dat je uit moest kijken of op je spots of er ook cameras hingen aan bomen nadat iemand een aantal maal een verdachte terreinwagen had gezien. Is de politie werkelijk in staat om cameras op spots te monteren? Zijn er gevallen van bekent waarbij dit gebeurde? Aangezien ik op mijn spots alleen snachts kom moeten het ook nog eens professionele nachtcameras zijn, ik kan mij moeilijk voorstellen dat de politie zover zal gaan om een kleine spot op te rollen. Onlangs toen ik aan het dieven was op een spot en alle bladeren in mijn zak stak om ze een paar km verderop in de bosjes te lozen zag ik een politie auto heel langzaam voorbij rijden en de wietbladeren die ik in mijn zakken had gepropt puilden overduidelijk uit mijn zakken. Als ik toen was aangehouden met een rugzak en jerrycan en wietbladeren in mijn zakken dan had ik iets uit te leggen. De politieauto was voor de helft blauw, dus van de koninklijke marechaussee. Deze mensen zijn uiteraard ook overal alert op gezien ook hun militairen achtergrond. Maar Volgens mij is dit niet de eenheid die zich met dit specifiek ook met dit soort zaken bezighoudt? Maar hier ben ik niet zeker van. En wat helikopters en vliegtuigjes betreft, vliegen deze voornamelijk boven Brabant en Limburg voor systematische controle of is dit heel Nederland? Ik denk dat ze minder actief zijn in de noordelijke provincies mits ze sterke aanwijzingen hebben om te inspecteren. En denk dat ze in Brabant en Limburg het ook de moeite waard vinden om een controle vlucht te doen zonder aanwijzingen. Uiteraard weet de politie wanneer het oogsttijd is, maar vraag mij af wat ze zoal ondernemen vandaag de dag om zich met guerrilla kwekers te bemoeien.
  25. Ik zag iets van Canna cure tegen schimmels
×
×
  • Create New...