Jump to content

mindofastoner

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mindofastoner

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. en daar werd je dus knetter stoned? kan iemand dit eff ondersteunen,niet dat ik er straks 10 eet en nog zo nuchter ben als de matherfacker
  2. Want ik moet het beslagmix mengen met water , Dus ik dacht als ik de wiet gewoon kruimel met een grinder of iets dergelijks. Dat ik dan bij het water toevoeg en dan de beslagmix,mixen,oven,klaar ?
  3. ah dus de muffins van de link * kant en klaar *alleen water bijvoegen werkt niet?.
  4. goeie dag mede cannabis vreters, ik vroeg me af of ik met deze http://www.google.nl/search?q=home+made+muffins+american&biw=1024&bih=672&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=47pYVKXWEYSu7AawwICwDA&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgrc=o7T_NCTo3L2l1M%253A%3BuHJu_SuAQ2O_bM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.hoogvliet.com%252FINTERSHOP%252Fstatic%252FWFS%252Forg-webshop-Site%252F-%252Forg%252Fnl_NL%252FXL%252F053283000.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.hoogvliet.com%252Fproduct%252Fhome-made-complete-mix-voor-american-muffins%3B350%3B263 Ook cannabis er in kan doen? en er een space avond van te maken?)
  5. Gegroet medesmokers, ik heb een buitenkweek maar nu krijg ik telkens last van schimmel. Dus ik vroeg me af of ik mijn planten nu al kan gaan knippen en er nog van wat kunnen roken? Foto's komen zometeen.
  6. ik had precies hetzelfde als de laatste foto en ik heb het gewoon van me plant afgeschraapt met een mes voorzichtig. Zou dit genoeg zijn of?
  7. ja man zit gewoon gaten aan de onderkant van de pot.wanneer zal ik me planten knippen met toppen?
  8. Ik heb de toprot verwijderd, moet ik me plant nu gewoon 1-2 liter per dag geven zodat die er hopelijk weer bovenop komt en een lekkere paar toppen geeft:)
  9. Meer foto's heb ik helaas niet,kan ik wel later maken. hij zit gewoon in universele potgrond, moet ik me plant een tijd *1-2weken* geen water geven?
  10. goeiemiddag mede smokers. Ik heb een x aantal planten in me tuin staan en me planten zijn al tijdje in de bloei alleen een plant die bloeit niet meer en de blaadjes ervan worden geel.sterven af. is er iets om me zorgen over te maken of kan ik overeen maand lekker blazen van deze plant?
  11. Kijk is achterlijkharry! Toppertjeee, Thanks man dan weet ik genoeg
  12. Goedag medekwekers:D Ik had een vraagje, ik heb mij planten sinds 30 juli verduisterd tot vorige week en ik vroeg me af of ze nu gewoon blijven bloeien of weer terug gaat naar het groeien * wat ik wil is dat ze blijven bloeien* er zitten nu kleine topjes aan met witte haartjes. zelf geen foto's erbij at the moment maar ik denk dat fotos niet nodig zijn voor deze vraag? in ieder geval hastikke bedankt!
  13. Kleine update zie niet echt verandering in de planten:( .. Wat me wel is opgevallen is dat de plantje dat niks mankeerde het nu ook langzaam krijgt en opgekrulde blaadjes en kleine ronde bruine stippen?!
  14. Oke dan ga ik ze dus niet verpotten, sinds je zegt leer een les van deze keer en zorg dat volgende keer je niet dezelfde fouten maakt. lijken dat me plant verpest zijn en niet te redden valt?. enigste wat ik wil is dat me plantjes planten worden:) wat is het doel van stekken?
  15. omdat mij zojuist vertelt wordt dat ik grondmix van de growshop moet hebben.. ik wil ze best wel laten staan maar wil gewoon het beste voor ze .
×
×
  • Create New...