Jump to content

Anoniempje55

Members
  • Content Count

    151
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Anoniempje55

  • Rank
    Kind aan huis lid

Contact Methods

  • MSN
    anoniempje55@msn.com
  • Website URL
    http://groups.msn.com/WietForum-nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Nederland
  1. Mmm zo'n demper kan wel wat voor mij zijn. Mijn afzuiger draait normaal op een hele lage stand omdat ik bang ben dat de buren anders de uitblaas horen. Ik blaas af via mijn rijtjes huis schoorsteen. Als ik zo'n demper net onder mijn dak plaats, net voor de schoorsteen uitgang, kan mijn afzuiger hopelijk harder draaien. ik ga nu net de 2e kweek in dus mijn filter zal eerst deze en daarna de volgende kweek afmaken.
  2. Nou, eind goed, al goed. Ik heb afgelopen week mijn 5 pptjes geoogst. Het viel vet tegen om ze ergens te drogen te hangen. Ze zijn behoorlijk breed. Ik heb een hokje naast mijn kweek hok gebouwd waar ik deze planten op zijn kop in hang, in het donker. De lucht inlaat van mijn kweek hok gaat nu eerst door mijn droog hok zodat alle nare luchtjes via mijn koolfilter afgezogen worden. Ik hoop niet dat door deze lucht stroming de toppen te snel drogen, de afzuiger staat wel heel laag. Ik heb het niet kunnen laten om al te gaan roken voor dat het droog was. Ik heb de magnetron truuk gebruikt om het iets droger te krijgen. Draaien, klein maken van de wiet was bijna onmogelijk omdat het zo plakkerig was. fikken deed de joint nouwlijks en de smaak !!! een portie hooi smaakt beter. Maar, ik werd er wel high van... Nu mijn vraag... wat doet drogen nog meer behalve vocht uitstoten? ik weet dat de smaak veranderd door iets met omzetting van de ene stof in de andere. Maar de sterkte, het high zijn, veranderd dat nog door het drogen?
  3. Harry, Harry... een kilo lood is toch ook zwader dan een kilo veren !!! Zo...ik neem er nog een...
  4. Thanx voor de reacties weer. dus ik kan mijn grond voor mijn 2e kweek opwarderen met 1 hand zeewierkalk/pot. Dat wou ik weten. ja ik geef (nog) met de hand water. Nog wel, maar als ik ooit geld heb, waarschijnlijk een blumat systeem. Ik wil in de toekomst wel eens testen op mapito. Ik hoor hier goede berichten over, en het feit dat het meerdere kweken mee kan, zonder nieuwe zakken aarde te moeten aanslepen is voor mij een pluspunt. Nu is mapito een kunststof en geen grond, maar waarom zijn er dan andere potten voor nodig. Nu ik toch andere potten wil kopen is het slim dat ik dan meteen mapito bakken koop. Hoeveel bakken met hoeveel planten kan ik dan het best onder 1x600W zetten? kan ik met dit systeem ook 16 planten onder 1m2? Nou, ik wacht het nog ff af, mapito bakken of 16x11l potten. ps RadoN: geen kleurtjes meer....beter?
  5. Als je high bent doe je rare dingen.... spelen met kleuren, of nuteloze reacties geven. kzou zeggen: get a life....
  6. Mijn kweek nadert zijn einde. ik denk dat ik de 2e kweek toch nog even op grond blijf kweken. Ik heb namelijk geen geld voor grote inverteringen. De enigste verandering die ik doorvoer is dat ik van 5 naar 16 planten wil, onder 1x600W. de potten moet ik nog aanschaffen. ik geloof dat deze 4x4 potten precies 1m2 kunnen vullen? Over hoeveel liter potten praten we dan? en ff nederlands..kost da/pot? Mijn grond wil ik hergebruiken als dit kan. (allmix, 1 kweek mee gedaan) ik koop er 1 a 2 zakken allmix bij, goed mixen met mijn oude allmix grond, kan dit en dan zal ik ook wel een grond verijkings middel nodig hebben?
  7. Mr. Buiten, Bedankt voor je verhaal, het is wel iets te complex voor mij en ik denk dat ik er weinig mee kan.
  8. Bambo, bedankt voor je reactie. Wat zeg je nou over die ph waarde? is een ph van 5.8 te laag om op allmix te geven? ff voor de voledigheid: ik maak een 10 l emmer met voeding aan die ik afzuur op 5.8 en dan over mijn potten giet. waarom 5.8? omdat dit op mijn H&G groeischema staat als optimale waarde. h&g 1-component aarde bud xl succes schema. PH5.7 tot 6.5, Optimale ph=5.8 maar... ik herken wel die roest plekken op sommige bladeren. Dat klopt wel met jou uitleg. ik dacht dat die plekken van de spint of trips waren (die inmiddiels grotendeels zijn uitgeroeit). dus ik weet het nu ff niet...
  9. Hoi, Hoi. Mijn eerste kweek, 5 x pp onder 600 w op allmix grond zit nu in week 7. alles gaat goed. ik gebruik voeding van h&g, component aarde voeding, bud XL, PK 13 14. maar ik vraag me nu af wat ik in week 8 moet meegeven aan voeding e.d.
  10. ja, ik ben van plan om de laatste week nix meer mee te geven. alleen water van ph 5,8. of moet er nog wel wat mee de laatste week? (power plants op all-mix grond)
  11. Anoniempje55

    zelfmaak co2

    ik dacht dat de plant(bladeren) co2 uit de lucht halen, maar dat dit maar in een zeer geringe mate in de lucht aanwezig is. dus ik zou zeggen, alles wat je in de lucht bij bubbelt is goed voor je plant. of niet dan?
  12. ik gebruik house and garden voeding voor mijn pp planten. ze zitten nu in week 7, alles gaat goed. ik heb laatst een fles pk 13 14 gekocht omdat ik week 6 naderde. de growshop gaf me een Bio Nova pk 13 14 fles en zowel hij als de fles adviseerde om tijdens de gehele kweek mee te geven in de aangegeven dosering. van af week 1 steeds iets meer tot je in week 4 op 150ml zit, deze 150ml (150ml/100lwater) blijf je geven tot het einde, week 8.
  13. Hoe je je planten kan oogsten als je een SCRoG Net gebruikt. Ik heb wat info over het knippen/oogsten van je planten bekeken. Nu zie ik dat de plant beneden net boven het medium wordt afgeknipt, dan wat bladeren eraf knippen en omgekeert ophangen. Maar nu gebruik ik een SCRoG Net, waar de toppen doorheen gegroeit zijn. Als ik het net eerst zou verwijderen ben ik bang de toppen te beschadigen. Dus ik kan de bovenste toppen eerst afknippen en dan mijn net verwijderen voor de rest. Maar dan zitten deze toppen niet meer aan de stam, dus er kunnen geen sappen meer naar deze toppen stromen. Wat zou jij in deze situatie doen?
  14. Yo, ongelofelijk !!!! msn verwijdert ze echt ivm inappropriate content. zie mijn mail aan msn support Hello Anoniempje55, Thank you for writing to MSN Groups. We have found your WietForum.nl group to be in violation of the MSN Code of Conduct for inappropriate content. MSN deletes a Group only if it is inactive for 120 days with no response from the manager to notifications, or if the content violates the Code of Conduct. Once a group is deleted, it is permanent and there’s no way to retrieve your post or uploaded photos. Sincerely yours, Vida MSN Groups Customer Support --- Original Message --- From: anoniempje55@msn.com To: uksupt_msn@css.one.microsoft.com Sent: Tue Aug 3 06:34:28 PDT 2004 Subject: MSN Explorer Support Request Customer Name: anoniempje55 Customer e-mail: anoniempje55@msn.com Connection Type: Cable IE Version: IE Other Operating System: Windows 2000 Repeat customer: no help, my msn-site is removed? it is gone, for no reason, i cannot reach it anymore. http://uk.msnusers.com/WietForum-nl/_whatsnew.msnw can you tell me what has happend? thank you verry much
×
×
  • Create New...