Jump to content

jego

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jego

 1. Wachten doen we niet. Was er al bang voor. Vanaf vandaag verduisteren dan maar.
 2. Zusjes zien er zo ongeveer uit:
 3. Goede avond dames en heren. Ik heb dit jaar gekozen voor autoflowers buiten te zetten. Het gaat allemaal lekker op een plant na. De plant is 10 weken oud, haar zussen staan wel al een paar weken te bloeien. De plant vertoonde wel al een paar weken geleden vrouwelijk voorbloei, maar is vrolijk door blijven groeien. De plant is nu ongeveer 1meter terwijl haar zusjes stukje kleiner wel vol op aan het bloeien zijn. Ook jongere planten die een maand oud zijn beginnen nu te bloeien. Iemand hier ervaring mee? Ik kan er niet veel over vinden als ik zo rondzoek. Bvd en mvg Jego
 4. Hallo allemaal, Ik ga dit jaar voor autoflowers. Ik heb nog een compleet voedingspakket liggen voor een normaal binnenschema. Het gaat om de Box 5 advanced van Bioquant. Ik heb al zitten googlen, maar ik kan nergens een aangepast voedingsschema vinden, van dit merk, voor autoflowers buiten. Kan zijn dat ik iets gemist heb. Weten jullie of er een eenvoudige manier is om een schema om te vormen? Of mogelijk ergens een kant en klaar schema vinden. Het is best een conplex pakket, dus ik vind het heel lastig en zit een beetje vast. Als toelage de fotos van het pakket die ik heb. Iemand suggesties? Bvd!!
 5. Ja precies dat dacht ik dus ook. Door het scroggen hou je hoogte beperkt... dus lijkt me 1.80 hoog genoeg? Als ik voor 2 meter moet gaan, kan ik maximaal 100x100 en verlies ik ruimte die ik met scrog heel hard kan gebruiken!
 6. Zo, daar ben ik weer. Bedankt voor jullie reacties. Ik was ff de zolder verbouwen. Ben bijna klaar om alles te gaan aanschaffen. Heb besloten een softbox te halen. Maar ik heb bijna een blunder gemaakt ivm afmetingen. Ik heb opnieuw gemeten, maar het schuine dak is toch wat lager als geschat. Ik was graag voor 120x120x200 gegaan, maar omdat het dak zo schuin afloopt, heb ik op de hoogste punt maar 1 meter breedte... dus pas er eigelijk maar 120x120x180 of 100x100x200. Welke is gunstiger? Is de 2 meter eigelijk wel nodig? 1.80 komt minder voor... Let op dat ik 5 grotere potten (dus planten) wil zetten, en gebruik ga maken van de scrogg techniek.
 7. Bedankt allemaal!! Een softbox it will be then. Ik moet wel zeggen, die Lemmens softbox is lastig te vinden hoor, iemand een linkje toevallig? @Elpredatoror, is die metalen softbox niet luidruchtiger dan zo'n houte?
 8. Hallo mensen, Ben ik weer. Heb veel gelezen over tenten samenstellen en over de typen lampen. Maar vaak word de afzuiging vergeten. Ik heb even advies nodig van jullie, ik heb namelijk nog niet binnen gekweekt. Ik ben een tent zelf aan het samenstellen, het word een 120x120x200 tent, met een 600watt HPS lamp, 600w schakel (relais) etc. maar zoek daarbij nog als hoog prioriteit een STILLE afzuiging... Mijn zolder heeft een houte vloer, en wil niet dat je het op de slaapkamers last van kunt hebben. En daarbij ben ik regelmatig in het chillhonk op de zolder. Dus van dat oogpunt kijk ik welk type afzuiging ik nodig heb om niet teveel herrie te hebben. Dit is zoals gezegt eerste keer dat ik binnen wil kweken dus heb er zelf geen ervaring mee, daarom hoop ik advies te kunnen krijgen van jullie. Op de website waar ik mijn tent op samen aan het stellen ben, geeft mij dit als standaard optie voor 169eu: Deze combo kit van Prima Klima biedt de perfecte afzuiging wanneer je gebruik maakt van een kweektent met een 600 watt HPS lamp. Deze complete set bestaat uit: – 1 x GT 125 ctr ventilator – Incl. thermostaat + dimmer – 1 x Koolstoffilter K2601flat – 10 meter Combiconnet slang – 3 x slangklem voor montage Max. capaciteit: 420m3/uur Zal dit voldoen? of maakt dit herrie? of zijn er betere alternatieven met oog op GEUR? hebben jullie suggesties? goede ervaringen? Alle tips zijn van harte welkom! bvd
 9. Iedereen heel erg bedankt voor alle info. Het is me allemaal een stukje duidelijker nu. Maar ik heb me laten omlullen en overtuigen om een tentje te nemen buiten is het me toch te riskant (opvallend), heb er nog geen succes meegehad. Toch bedankt en succes iedereen!
 10. Bedankt voor de reacties, hier kan ik wel wat mee. Update 9/3/2017: Ik wil naast een paar plantjes in de tuin, een x aantal guerilla doen. Verspreid over 3a4 plekjes. Die laat ik wel thuis ontkiemen, en op het juiste moment naar buiten brengen. In een goed gevoed potgrond, met wat kopertape bovenaan de pot. Wat gaatjes in de bodem, en ingraven in de grond. Dan kom ik ze weer halen als ze op t einde zijn. Wat denken jullie hiervan? de moeite waard of niet?
 11. Hallo, Ik ga dit jaar in de tuin vooral kleiner aanpakken als voorheen. Afgelopen jaren heb ik buiten zitten spelen met flinke indica bossen. Welke soorten dit precies waren durf ik niet te zeggen, ik heb die stekken altijd gratis via een vriend gekregen. Omdat ik helaas nooit succes heb gekent, wil ik het vooral kleiner aanpakken. Ik heb afgelopen jaren heel veel liefde en tijd besteed in mijn kleintjes. Ik deed aan toppen, fimmen, dieven en verduisteren. Royaal omgegaan met de voeding, dit betrof de set van biocanna. Maar telkens paar weken voor het oogsten werden ze gestolen, geplukt, of door de politie weggehaald. En dit deed pijn, want ze waren echt mooi, gezond, volgroeid en hadden super gebloeid. Het beloofde veel af te geven. Gelukkig ben ik verhuist, in deze wijk verwacht ik niet dat ze gestolen zullen worden (afkloppen). Heb gelukkig ook minder inkijk in deze tuin. Maar dan nog wil ik niks meer riskeren. Mijn plan is dus autoflowers. Was er eerst nooit enthousiast over, vond ze te klein. Maargoed, misschien toch wel idiaal. Ik heb zeer recent vernomen dat deze ongeveer een maandje of 2 tot 2,5 staan. En mogelijk 2x per zomer buiten gekweekt kunnen worden. Nu heb ik al eens rondgekeken in de growshops, maar hier in de buurt zijn ze allemaal zo verschillend van mening, lijken de meeste er zelf niet veel van te weten en iedereen probeert me vanalles meteen aan te smeren... dat ik het eens even aan een groter publiek ga vragen hier op het forum. Hopelijk willen jullie mijn vragen beantwoorden, ze luiden als volgt: 1) Wanneer begin ik met autoflowers, zodat ik mogelijk 2 rondes kan doen deze zomer? 2) Ik wil eigelijk het liefst verschillende soorten gaan kweken, zowel indica als sativa, hebben jullie suggesties? 3) Zijn er bepaalde merken, waarvan jullie de sets voedingen of starterspakketten van adviseren? 4) Is het verstandig om deze kleintjes te fimmen/toppen/dieven? 5) Ruiken deze plantjes sterk? Hoewel ik hoge muren heb, zijn de tuinen wat krap, ik vrees alleen voor wat geuroverlast. Hoe pakken jullie zoiets aan? Een vriend van mij had het over sterkruikende bloemen in de tuin aanbrengen, zodat de wietlucht gemaskeerd word. Bij voorbaat wil ik alvast iedereen bedanken! EDIT 9/3/2017: Ik wil naast een paar plantjes in de tuin, een stuk of 20 guerilla doen. Verspreid over 3a4 plekjes. Die laat ik wel thuis ontkiemen, en op het juiste moment naar buiten brengen. In een goed gevoed potgrond, met wat kopertape bovenaan de pot. Wat gaatjes in de bodem, en ingraven in de grond. Dan kom ik ze weer halen als ze op t einde zijn. Wat denken jullie hiervan? de moeite waard of niet?
 12. weet iemand of ik strafbaar ben als ik een 2e keer 'betrapt' word? (volgend jaar)
 13. Bedankt voor de medeleven... T is me ook erg hard aangekomen! De reden van de heren in t blauw wilden ze niet mededelen maar ik weet voor 90% zeker dat t door de bouwvereniging komt. Mijn buren hadden geen bezwaar en sommigen hadden er zelf plantn staan. T probleem was dat mijn directe buren plots gingen verhuizen en dus een opzichter van de bouwvereniging in en om t huis hadden rondlopen.... Helaas maar ik ga t volgend gewoon nogmaals proberen Groetjes!!
 14. game over verwijderd door politie... net 3 weken voordat ze klaar waren
 15. Update 5-8-2014 De planten zitten nu een maandje in de bloei, verwacht dat ze binnen een maand klaar zijn. De onderste bladeren beginnen wat te vergelen, al gebeurd dat snel als ze in de bloei zitten, toch vermoed ik dat ze door plotseling stop van groeivoeding + oude potgrond te weinig (groei)voedingstoffen krijgen. Dus heb ik ze in hele kleine maten weer wat biovega toegediend. (In combinatie met de bloeivoedingen).
 16. jego

  5-8-2014

  From the album: eerste kweek buiten

 17. jego

  5-8-2014

  From the album: eerste kweek buiten

 18. jego

  5-8-2014

  From the album: eerste kweek buiten

 19. jego

  5-8-2014

  From the album: eerste kweek buiten

 20. jego

  5-8-2014

  From the album: eerste kweek buiten

 21. jego

  5-8-2014

  From the album: eerste kweek buiten

 22. jego

  5-8-2014

  From the album: eerste kweek buiten

 23. jego

  5-8-2014

  From the album: eerste kweek buiten

 24. jego

  5-8-2014

  From the album: eerste kweek buiten

×
×
 • Create New...