Jump to content

misirlou

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About misirlou

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Was er 4 jaren geleden eens voor een weekend met de vrouw en komend weekend met wat vrienden. Ik ben er dan ook een povere louche turkse shop, volledig met blacklight, binnen gesukkeld en deze rare zaken willen we vermijden. Wie kan er me shops aanraden met sterke hasj voor een eerlijke prijs en kwaliteit voorgedraaide joints. Bedankt
  2. Iemand die een vaporizer kan aanraden die geschikt is voor hasj?
  3. misirlou

    Cbd / Wietolie

    Iemand ervaring hier mee? A far cry waarschijnlijk maar kunnen belgische klanten hier terecht?
  4. Vandaag naar Eindhoven geweest en bij Indian, the Wall, Pink en Eurogarden geweest. Heel propere, toegankelijke en hedendaagse shops en grotendeels vriendelijk personeel. Kwaliteit kan ik nog niet zeggen en ter plaatse rook ik nooit...moest ook nog 2 uren terug rijden. Overal redelijk wat volk in de shops. Was er rond de middag.
  5. hmm Hier en daar al gelezen dat Breda nog altijd geen buitenlanders toelaat in de coffeeshops, zal waarschijnlijk toch Eindhoven moeten worden. Tips voor Eindhoven?
  6. Bedankt alvast Breda is toch stuk dichter voor me. Kom van regio Kortrijk.
  7. Wegens het feit dat ik Belg ben en dark web markets niets liever doen dan exit scams of geen kwaliteit aanbieden ben ik op zoek naar coffeeshops in Breda die kwaliteits-hasj aanbieden. In Breda ben ik nog nooit geweest en ook niet zeker wat het beleid is heden ten dage omtrent Belgen in coffeeshops in Breda? Ik dacht dat de uitbaters het verbod naast zich hadden neergelegd of hoe zit het nu juist? Meestal bezoek ik wat coffeshops op weekendje uit in Amsterdam, Rotterdam, op terugweg van de TT Assen stop ik altijd even aan ´t Klavertje (in Amersfoort dacht ik). Tips of ervaringen van Belgen EN Nederlanders altijd welkom.
  8. Kan ik nu al oogsten? Er hangt niet veel aan door mijn eigen schuld maar is een ervaring erbij he. Plant staat nu in donker. Zou maandag of dinsdag moeten gebeuren, erna ben ik weekje weg. Bedankt alvast voor een antwoord Kan ik iets aanvangen met de blaadjes waar trichomen aanstaan? Of gewoon afknippen?
  9. Hoi Dinsdag 19 mei ben ik begonnen met mijn eerste plantjes ooit maar door mijn geringe kennis ervan vraag ik me af in welk stadium ik nu zit met mijn plantjes en hoever van oogst? Toen ik ging ontkiemen heb ik direct al een fout gemaakt, ik was moe en heb ze alle 5 laten ontkiemen terwijl er dat maar eentje moest zijn. Wegens praktische redenen kon ik maar 1 grote pot zetten en dus er allemaal in geplant. Hoort niet zo maar het is wat het is :-) De hoogste stek meet 68cm en 1 scheutje is kort na het schieten van plant gestorven. Wat is er gaande op de onderste foto eigenlijk? Is dit een probleem of normaal.
  10. Hoi Vorige zaterdag na de TT in Assen even gestopt in het binnenhof voor wat hasj. In het Binnenhof heb ik van alle drie hun soorten wat gekocht 2gr Tbisal, 2gr Nectar Imperial en 1gr van het onderste op hun menubord , de sterkste, maar ik ben de naam ervan vergeten. Iemand die me kan verder helpen wat ik juist gekocht heb? Ik had een stiftje mee maar die weigerde dienst PS even terug gaan is geen optie aangezien ik in Belgie tegen de franse grens woon
×
×
  • Create New...