Jump to content

smellowmellow

Full member
  • Content Count

    1,814
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by smellowmellow

  1. Geloof me, ik kom terug.. bigger and better then ever.. maar nu ff niet..
  2. Beste dames en heren... door omstandigheden heb ik besloten te stoppen met de hobby.. Het zat al even tegen maar nu dus het eind.. helaas!! Ik blijf het forum wel volgen.. Uiteraard... Want ik kom wel eesn terug!! voor nu maar van al mijnn zooi afkomen..
  3. JAJAJAJA!! Hetloopt nog!! Dooromstandigheden in het prive is het meer de dames in leven hebben gehouden! Dus ze hebben wel wat voorgroei achter de rug.. worden knotsen!! Gister pas om naar 12/12. dus we gaan het zien. . Foto'svolgens vanaaaf ff.. Smell Y'all l8r..
  4. r407c... vulling afhankelijk van type... maarr kan ook gewoon op druk afgevuld worden. Edit, ben zelf airco specialist.. ahha
  5. tadaaa.. dan ben je er toch,... je zou voor de zekerheid nog ff kunnen afpersen met stikstof
  6. Klokkensetje.. weegschaaltje.. Edit: vacuumpomp..
  7. Dametjes gaan lekker.. ondertussen aan internode 5/6 bezig.. nog ff. dan maar toppen.. week of 2 a 3 door en de grote tent in..
  8. 600 liter ibc container hier... 1000 liter waterpomp, 600 liter luchtpomp. maar zou het met alleeen een grotere lluchtpomp ook afkunnen.
  9. Zolanng dit de tijd krijgt om goed uit te dampen. Geen probleem!
  10. Dat vond ik ook zeker niet!! Toch een gram per dag.. ahhaha
  11. Word weer een rondje het perfecte veldje creeren.. Momenteel 8 stuks in 3,6 liter.. Wil een 4 tot 5 wekeen oorgroei hebben voor ze de grote tent in gaan..
  12. Owh ja,, das waar... ahhahaha. Uiteindelijk dus met 102 toppen.. op 120liter.. 387 dagen gestaan. 389 gram droog vanaf.. volgens mij alleeen nog ergens een foto van het restant..
  13. blokkade in je dames... want ze nemen amper voeding op... of zit ik er dan naast? wat is de Ec van je eigen water?
  14. Guess who's back!! Nadat het hier door verbouwing een tijdje stil heeft gelegen is het tijd om weer eens wat lekkers te creeƫren. Hiervoor ga ik dus de pineapple chunk van barney's nog maar eens een keer doen aangezien ik die helaas een keer flink verknald heb in het verleden. Setup blijft. Growlab GL80L 41 Liter smarts 500 kuub uit 220 kuub in 600 watt HPS 400 MH Triplestar kapje 2 hurricane fannetjes Batmix Sulfos Gold A+B Sulfos Gold Excelerator Sulfos Gold Protector Eergister aan het ontkiemen geslagen, dus nog niet veel te zien. Laat deze beter worden dan voorheen. Smell ya'll later
  15. "slimme" meter zit er hier al 2 jaar in.. 22000 huisjes in 5 jaar... yeah right...
  16. Dit gaat over een periode van 5 jaar geprobeerd worden op een aantal locaties in Utrecht en Zuid-holland... Duurt dus nog wel even "Stedin gaat de komende vijf jaar al zijn 22.000 elektriciteitsstations in Utrecht en een groot deel van Zuid-Holland van de software voorzien. De belangrijkste reden voor Stedin om hennepkwekerijen aan te pakken is de onveilige situaties die ze veroorzaken. Stroom wordt meestal op onveilige wijze illegaal afgetapt. Het risico op kortsluiting en brand is groot. Een op de vijf branden in woningen en bedrijven is het gevolg van geknoei met elektriciteit. Bovendien kost de fraude jaarlijks zo'n 200 miljoen euro." Nos.nl
  17. Hele goeie ervaring met sulfos gold hier op rfx...
  18. Dat we allen mogen genieten van een groene kerst!!!
  19. uiteindelijk draait het erop uit dat de dames zelf aangeven als ze klaar zijn. en dat gaat echt niet over 5 weken zijn.. tel er maar 2 bij op..
×
×
  • Create New...