Jump to content

Junkie4life

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Junkie4life

  1. Het is niet alleen lak, ook synthetische wiet...! Ik dacht dat het zo een vaart niet zou lopen, maar ik kwam het laatst tegen bij een maatje van me, waar iemand het bij had. Hier nog een goed filmpje over gevonden bij 420moment.nl. https://420moment.nl/entertainment/de-gevaarlijke-opkomst-van-vervuilde-wiet
  2. Normaal rook ik wiet met een goede bong, maar af en toe is een jointje ook lekker als je met een paar man samen rookt. Ik gebruik absoluut wel van die actieve kool filtertips, zodat je o.a. ook minder last van teer hebt. https://www.waterpijp-bong.nl/rookbenodigdheden/actieve-kool/tune-activ-charcoal-filters-10-stuks-headshop Geen joints meer voor mij zonder van die dingen.
  3. Zoals de titel van dit topic luidt: hoe herken je synthetische wiet? (K2?) Uiteraard na gebruik, maar hoe visueel als het al verkruimeld is? Of erger, als het verwerkt zit in een voorgedraaide joint?
  4. Ah, dat is niet precies wat ik van paar jaar terug ken, maar het is inderdaad wel zo iets wat ik zoek. Thanks!
  5. Hoe heet ook alweer zo’n alles in 1 kweekkast, dat er uit ziet als een archiefkast? (En waar is ie nog te koop?) Dat ding is compleet en gesloten met alles er op en er aan, van begin van de kweek tot en met het drogen. Je hoort, ziet en ruikt niets. En van buitenkant niets van af te leiden. Gewoon een kantoorarchiefkast uiterlijk. Iemand een idee?
  6. Zit nu aan de Blueberry, voor mij een nieuw soortje. Smaakt top in de pas aangeschafte nieuwe bong.
  7. Had er nooit van gehoord, maar ik geloof je :-) Heb net weer een nieuwe bong gekocht en daar smaakt mijn wiet wat ik nu heb liggen echt geweldig mee.
  8. Hmm, interessant wat je daar schrijft. Nooit bij stil gestaan. Hoewel ik toch nog wel verschil merk uit het zelfde zakje, dezelfde batch. Maar ja, misschien beeld ik het me wel in. Zelfde is namelijk ook dat de hit anders is van hetzelfde wietje uit een rechttoe rechtaan bong, of uit een dikke percolator bong.
  9. Ik merk verschil tussen soorten wiet per manier van roken. Zo vind ik de ene soort lekkerder in een bong dan een ander. Zelfde geldt ook voor vaporizers en in jointjes, hoewel ik dat laatste het minst doe. Wat is jullie favoriete soort voor: - bong - vaporizer - joint - puurpijp Of ervaren jullie geen verschil?
  10. Af en toe een puurpijpje gebruiken, al dan niet met een actieve kool filter, is ook nog een optie.
  11. Klinkt niet best... inderdaad stoppen of veel minderen. Heb je er ook last van als je hasj rookt?
  12. De verdamper is een geweldig ding, ik heb die zelf ook gebruikt, maar idd erg duur. Waarom dan niet gewoon een simpele goedkope vaporizer? Doet zn werk prima hoor. Een goedkope auto brengt je ook van A naar B, net zoals een dure luxe auto dat kan. Probeer deze vaporizer bij waterpijp-bong.nl eens. Maatje van me laatst gekocht, zelf ook geprobeerd. Niks mis mee.
  13. Bleh, tabak is zooi. Een heeel enkel keertje rook ik nog wel eens een jointje, maar dan wel met een Tune Activ Charcoal Filters. Ik gebruik de actieve kool overigens ook met mijn bong. Edit: even linkje erbij gezocht
  14. Tabak is inderdaad rommel. Voor mij ook gewoon puur, bong of vaporizer. Af en toe last van hartkloppingen, maar juist als ik wiet neem, neemt dat juist af.
  15. De verdamper van Evert? Je bedoeld De Verdamper? Zoals deze? https://www.waterpijp-bong.nl/vaporizers/high-quality/de-verdamper-deluxe-small-vaporiser-headshop Ik ben me her en der aan her inlezen over de verschillende verdampers. Ik heb al wat goedkope modellen gebruikt en begint me steeds meer te bevallen. Ben nu dus op zoek naar een echte goeie, voor het beste resultaat.
  16. Ziet er leuk uit! Heb net zelf een nieuwe bong gekocht (vorige van tafel laten vallen, vond ie niet zo leuk) Ook een percolator bong, maar met ash catcher. Zodra ik weer wat meer geld heb, ga ik voor een dikkere bong. Maar met deze ben ik nu zeer tevreden: https://www.waterpijp-bong.nl/bongs/glas/amsterdam-xxx-ash-catcher-perc-ice-bong-headshop
  17. Yep, hier ook, puurpijp of puur in een bong. Heb pas weer een nieuwe gekocht
  18. Het is inderdaad behoorlijk uitgestorven. Daar waar het forum jaren geleden heel levendig was, is het nu zoeken naar actieve users en nieuwe topics. Jammer...
  19. Ik ben vandaag mijn vrije donderdag lekker vroeg begonnen met wat Purple Haze
  20. Jammer dat niemand op Julius heeft gereageerd. Forum heeft zijn beste tijd gehad, zo lijkt. Waarschijnlijk heeft hij al een bong, maar mochten anderen dezelfde vraag hebben en op zoek zijn, wil ik wel een advies geven. (heb zelf heel wat bongs verzameld en gebruikt in de loop der jaren) Koop in ieder geval een bong van glas. Van elke bong wordt je stoned, dus dat is het probleem niet. Wil je iets goedkoops, koop gewoon een rechttoe rechtaan bong, zonder percolators e.d. Liefst wel eentje van zo dik mogelijk glas, zodat je deze niet snel kapot kan stoten ofzo. Een glasdikte van minimaal 4 mm is toch wel handig. Qua grootte is het een persoonlijke kwestie wat je fijn vind. Ik heb ze het liefst tussen de 30 en 40 cm. Te klein is, ja, te klein :-) En te groot is te onhandig. Zelf koop ik mijn bongs tegenwoordig gewoon online bij waterpijp-bong.nl. Er zijn zat andere shops, maar met deze heb ik goede ervaringen. Succes met de zoektocht!
  21. Haha, ik rook ook gewoon takjes hoor. Niet in een joint, maar in een bong. Als ik een bong rook met een grote bowl, gooie ik er er een heel stronkje in, met takjes en al. Aansteker er op en gaan! Gaat prima
  22. Ziet er leuk uit, maar ik hou het liever bij mijn bong.
  23. Sla???? Zelf als eens geprobeerd?
  24. Vaporizer zijn heerlijk. Jaren lang een vast tafel model gebruikt. Tegenwoordig alleen maar draagbare versies. Ook gewoon handig voor snel even tussendoor, maakt niet uit waar je bent. Die dingen zijn nog redelijk goedkoop ook. ik heb er speciaal een vaporizer voor wiet: https://www.waterpijp-bong.nl/vaporizers/budget/atman-dope-bros-pretty-plus-dry-herb-vaporizer-pen-headshop en eentje speciaal voor hasj en dab/olie: https://www.waterpijp-bong.nl/vaporizers/budget/atman-dope-bros-hashmate-hashish-and-concentrate-vaporizer-pen-headshop
×
×
  • Create New...