Jump to content

sjaak zwart

Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About sjaak zwart

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ja deze locatie komt niks meer. Was zowiezo met laatste kweekje bezig... Ik denk dat een rooidag ze niet direct wat oplvert, maar aan die vrachtwagen te zien waren ze nog wel wat van plan deze dag. Aan de andere kant... Ben het er wel niet mee eens, maar we weten allemaal dat het niet mag. Dus of je kweekt wel of je kweekt niet. Heb op internet inderdaad heel veel foto,s gezien van afgetrapte huizen en waterschade . Helaas heb je geen poot om op te staan in zulke gevallen. Vandaar mijn vraag wat is het probleem als de spullen er ongebruikt opgeborgen staan, zonder planten en het er niet naar uit ziet dat je dat gaat doen. Als je bijvoorbeeld op de nominatie staat voor een bezoek dan hebben ze al een klacht en positieve warmtemeting gehad. Ook staan ze hier in de buurt/straat duidelijk te posten.
 2. Alles is vannacht al netjes opgeruimd. Drukke boel inderdaad. Zijn er vandaag vast nog meer die pech hebben. Korps heeft een nieuwe heli... En die moest getest worden denk ik. Beetje jammer allemaal weer
 3. Iets met het oog van de naald en onderbuikgevoel.... ? 3 huizen verderop staan ze nu te ruimen, kleine jongen.. groot uitgerukt.
 4. Het gaat mij puur om strafvervolging. Alles hier staat netjes in de kast opgeborgen in zakken. Geen plantje meer te bekennen. Aarde staat bij de andere aarde in de moestuin op het dak, die wil ik graag gaan hergebruiken over 3 maanden voor de echte moestuin. Bedankt voor de tips... Rustig aan zoeken naar een nieuwe locatie. Heb al 2x een auto gespot met warmtecamera agenten hier in de straat, en helikopters hangen hier soms minutenlang boven de wijk zonder duidelijke reden. Jammer allemaal voor die 15 plantjes...
 5. Intressant punt: Blanco vuilniszak met gebruikte lichtmix op het dak... Droognet met bladafval in de kledingkast .... Voor beiden geld wel een passend excuus wat nergens op slaat. Het is meer het onderbuikgevoel. Het is overduidelijk dat er gekweekt is.. Of het nou mijn spullen zijn of die van iemand anders, of dat er hier gekweekt is of ergens anders. Laten we er maar even van uit gaan dat ik wel eens wat gekweekt heb... De ruimte is gewoon normaal als rommelkamer in gebruik, maar er zal vast wel wat opvallen kwa materiaal natuurlijk. Moet je je daar zorgen om maken of niet ?
 6. Dat is ook mijn idee, maar laat ik mezelf eens naaien: De droogtent bevat resten THC. In de kast ligt een cutter met THC resten. Het droognet bevat gruis. Op het dakterras liggen potten en zakken aarde. De kweektent bevat plant materiaal. De filterhoes bevat veel stof. In de kast ligt een schakelbord. In het huis ligt de volledige voedingslijn van Canna. Her en der liggen dozen met sonodeck. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.. Vandaar dus concreet de vraag om jurisprudentie. Bewijs dat er gekweekt is is overduidelijk lijkt me. En ja tomaten... Volgend jaar zomer weer op het dak....
 7. Hier in de buurt is het een komen en gaan van politie en helikopters. De wijk ligt onder een vergrootglas in verband met recent opgerolde grote jongens. Mijn kweeklocatie ligt dus onder de aandacht. Zonder hier erg veel woorden aan vuil te maken en wat inside info heb ik besloten hier te stoppen. Mijn vraag: Het betreft echt een klein tentje met 15 plantjes.... Alles is nu "opgeruimd" maar de materialen liggen hier nog in huis. Gebruikte filters, 2 lampjes etc... Allemaal niet zo spannend natuurlijk, maar ik heb een concrete vraag. Stel dat ik op de lijst sta voor een bezoek en men vind die spullen maar geen planten of cannabis. Wat zijn dan de consequenties ? Ik wil graag ergens anders "ooit" verder dus de spullen liggen hier gewoon opgeslagen. Duidelijk gebruikt zullen we maar zeggen Kort samengevat.. Je staat onder verdenking, en je hebt de spullen liggen... Heb geen jurisprudentie kunnen vinden.
 8. Dag 45 12/12 Dag 34 Eerste bloeiverschijnselen Zo even een update. Kwam vandaag thuis.... 2 politie wagens, een auto auto van de Nuon. Een brandweerwagen. En mijn hart bonkte in mijn keel. Verlies maar voor lief nemen en toch naar binnen.Gelukkig was het een "gaslek" 2 huizen verderop. Pfew ! ​Planten staan er matig bij. De topopbouw is niet echt enorm. Duidelijk iets aan de hand, echt geen idee wat. Op de foto ziet het er vergenoeg wel lekker uit. Wat is er aan de hand ? De special kush word serieus geel. Bladeren vertonen roest. Tandjes staan omhoog. Maar alleen op de hoofdtoppen, de zijscheuten mooi groen en niks aan de hand. ​De hazen heeft 3 hele mooie pheno's , had ik daar maar stekken van zeg. Helemaal vol met bloemen, mooie opbouw naar 1 grote hoofdtop. 2 lange slungels. Hoop dat die euromasten goed dicht groeien, maar ziet er erg fluffy uit. Ik heb op het forum een kweekverslag gelezen met exact de zelfde problemen kwa blad, oplossing was daar ph 6.2. Dus afzuren doe ik nog nauwelijks. Kijken of dat helpt. Hoop echt dat alles nog wat gaat groeien en zwellen, en dan voornamelijk ook de special kush, want die mag theoretisch nu wel beginnen met wat gaan opzwellen. EC heb ik op 1.5 PH 6.2 Plantjes drinken wel weer een liter om de dag inmiddels. De toppen op de foto zijn dan weer wel mega hard.
 9. Dag 36 12/12 Dag 25 Eerste bloei Temp min/max 19/27 De royale voedingsbeurt heeft ze goed gedaan. 2 dagen later leken de planten een stuk beter er uit te zien. In het algemeen is het allemaal wel oke, maar niet overdreven goed. Veel verschillende diversiteit in planten. Sommigen hebben al toppen van 4 cm doorsnee, andere lijken net begonnen. Zal dus wel in gedeeltes oogsten worden. Voeding heb ik nu EC 1.5 gegeven omdat ze ondervoed leken. Drinken doen ze nog steeds niet massaal. Vandaag bijvoorbeeld weer 1 dag overgeslagen omdat de potten nog zwaar waren. ( even voor de duidelijkheid, heeft dat eigenlijk wel zin, want de planten zelf worden toch ook steeds zwaarder met de dag ? )
 10. Ik heb de afgelopen 2 dagen bij meerdere planten samples genomen, van onderaan de kluit. De ph die ik kreeg was 6.0, de EC tussen 0.2 en 0.4. Ik weet niet of dat een betrouwbare waarde is, maar dat zou zeggen dat ze ondervoed zijn ? Wat kan ik het beste doen ? Zwaar voeden, of gewoon de juiste ec meegeven ? Volgens schema zou ik nu op 1.2/1.6 mogen zitten.
 11. Dag 30 12/12 Dag 17 eerste bloeiverschijnselen Van onderen worden steeds meer bladeren geel, ook de roest is wat erger geworden. Het klauwblad verdwijnt langzaam, dat dan weer wel. Plantjes drinken veel minder, ik geef nu 900 ml om de dag. Maar soms kunnen ze een dag extra zonder water. Heb nu enkle dagen alleen water gegeven met ph 5.8 en geen voeding. Vandaag weer EC 1.0 Temp 30/17 Ik zou eigenlijk echt moeten bijverwarmen in de nacht.
 12. Met 6 minder was het ook vol geweest niet normaal hoe hard die plantjes groeien. Gelukkig is de groei er nu uit, en begint nu het echte werk.
 13. Het nadeel in mijn tent is dat niet alles gelijk loopt door het zaad. Zo zie je maar wat een enorm verschil het maakt of een zaadje een dag of 3 later kiemt. Heb nu een amnesia die al 2 weken vol in bloei staat, en eentje die nu net de eerste haartjes produceert en ook nog aan het strekken is. Gemiddeld genomen zitten ze nu tussen de 90 en 100 cm. Grofweg is de strek er nu uit, denk dat die 21 dagen die iedereen aangeeft voor amnesia ook voor de RQS versie geld ( wat geen amnesia schijnt te zijn ) Desalniettemin gaat het wel aardig. Heb wel wat geel blad en roest nog steeds. Geloof dat het wat erger wordt ook. Laatste waterbeurt was alleen afgevuurd water. Vanavond ga ik wat bodemmonsters nemen volgens de 1 deel aarde 2 delen gedestilleerd water methode. Kijken of ik op die informatie wat kan bijsturen. Denk zelf na veel lezen dat het een ph probleem is, met de voeding ben ik namelijk vrij zuinig geweest. Maar gezien de verbrande puntjes kan ik dat ook weer niet uitsluiten @komando Ik volg jou verslag ook.. Drinken ze nu wel weer door ? @miramar Ik heb snachts de verwarming aan staan op 19 graden in de ruimte waar de lucht vandaan gezogen wordt. Snap die plotselinge daling ook niet. Heb de temperatuur nu weer een graad verhoogd, kijken of de nacht wat bij trekt. Merk dat als het 10 graden terug koelt dat de bladeren gaan zweten, en wat druppels hebben waar ze elkaar raken. En ik maar naar het plafond kijken waar het lekt Kan later met afbloeien nog wel eens voor rot zorgen denk ik.
×
×
 • Create New...