Jump to content

boyvan21

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About boyvan21

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hallo allemaal ik vermoed helaas dat dit een Mannelijke wietplant is maar enigste wat wel raar is is dat hij wel kenmerken geeft van een vrouw hij is wel versprongen. iemand een idee?? alvast bedankt.
  2. Okee ik heb een Kas aangeschaft en nu gaan de planten erg lekker.. Alleeen vrees ik voor 1 mannetjes wietplant.. zal even foto's erbij doen iemand een idee of het inderdaad een mannetje is want hij heeft wel vertakkingen. En daarbij heb ik nog een vraag zal ik de planten gaan verduisteren ??? om ze in de Bloei te zetten?
  3. Voor jezelf als ZZP-er of bij een baas in deze tijd??? Er zit nogal een contrast tussen geen werk hebben en geen 20 euro hebben.... Je plantjes gaan prima hoor Boytje. Bedankt.. hopen op een Goeie Zomer nog ..!
  4. Weetje als er geen normale Reactie's gegeven kan worden Geef dan geen Reactie.!! Je weet geen eens de reden waarom iemand niet werkt ?
  5. Hoe wou je deze plant in Vaste grond Verduisteren?
  6. Hallo aller eerst bedankt voor de Reactie's Als je een kweekkas neemt dan moet je daar ruimte voor hebben en dat heb ik hier bijna niet. een kweekkas in een gewone normale rijtjes huis roept bij mij allerlei vragen op als je het mij Vraagt en daarbij er moet ook een Budget zijn om een kas aan te schaffen
  7. Hallo allemaal hartelijk dank voor jullie Reactie. Ik zal binnenkort nog even eens een foto maken van de Rest van de planten die ik staan heb die zien er wel goed uit. Wat doen jullie met Regen en Wint ? laten jullie de planten dan gewoon staan ? Wat ik nu doe is ze onder een Tuintafel neer zetten Snacht's is dit handig of moet ik ze een plaats geven en nooit weer aankomen? Alvast bedankt..!
  8. Hallo bedankt voor je Reactie Deze wietplant is een buitenplant de temperatuur hangt dus af hoe warm het buiten word. Misschien geef ik ze inderdaad te veel water wegens verkeerde informatie van mijn buurman Hij zegt dat de planten zoveel mogelijk water moet hebben want dat doet hij zelf ook en zijn planten zitten nu in de bloei mijn plant krijgt bijna mischien wel 1 liter water maar ik begreep ook elders op deze forum dat de vrouwtjes helemaal niet houden om te nat te staan Vragen op een rij even ik gebruik Fishmix voeding * Hoeveel water geef ik mijn wietplant * Hoeveel voeding geef ik de plant en hoevaak ? * hoe kan ik het toch een beetje in de gaten houden zonder PH meter * Kunnen de planten ook gewoon buiten blijven staan in de Regen / Wint En hoe bescherm ik de plant dan tegen te natte grond ? * Is het niet zo dat als je planten te vaak veplaatst dat je ze Stress opleverd? want de zon verplaatst en ik zal ze toch moeten verplaatsen terug de zon in lijkt mij ? Alvast hartelijk dank
  9. Hallo kan iemand mij vertelle wat er met mijn Wietplant aan de hand is OMDAT IK WEINIG GELD TE BESTEDEN HEB HEB IK GEEN PH METER ETC ik vermoede een te hoge ph gehalte dus heb ik de grond ververst met de zelfde grond soort gewoon van de tuincentrum florella ook krijgt hij genoeg water mischien wel een beetje te veel van het goede kan dat ook ??
  10. Hallo ik heb dringend advies nodig Momenteel is het zulk slecht weer dat ik merk dat mijn plantjes buiten helemaal niet zo goed meer gaan als het ging Weet iemand ieds voor mijn plantjes?
  11. Pak frisdrank flessen voor water gift cola 1 ltr 2ltr oasis 2 ltr en je ph meter past mooi in de dop Hoe bedoel je dit precies ? zou je mij dit wat beter kunnen uitleggen wat bedoel je met Oasis Bedankt alvast
  12. biobizz all mix dit is de grond die ik gebruik. als ik ze water heb gegeven dan loopt inderdaad het water onder uit de pot langs
  13. Ze Staan al een tijd in deze grond en daar zullen ze ook zeker in blijven staan En ja als beginneling is het al moeilijk genoeg vind ik zelf ik geef ze elke dag water mischien doe ik het fout maar dan hoor ik het wel ik geef de planten regen / sloot water Op dit moment hanteer ik inderdaad de bewatering van mijn buurman en natuurlijk niet een emmer vol maar gewoon een slag water om de plant heen Hoeveel water zouden ze anders moeten hebben want ik zie bij mijn buurman hier en daar wat gele pikken op zijn planten zitten zou dit te maken kunnen hebben met overbewatering ?? Bedankt !
  14. Hier even een aantal foto's van de planten .. Mischien dat iemand hier een mannetje of vrouwtje kan uit halen ? en hoe zien ze eruit ?
×
×
  • Create New...