Jump to content

BartSp

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BartSp

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland
 1. Met andere woorden ik heb een kas tot mijn beschikking, en eventueel een zolder voor als het echt kutweer wordt. TIPS
 2. Beste Telers Ik heb een vraag en ik hoop dat jullie mij hier mee kunnen helpen. Ik loop al 2 jaar wat aan te kutten met telen en gaat elke keer wel redelijk goed. Dit jaar wil ik het van het begin goed aanpakken. Mijn aanpak van vorige jaren was binnen beginnen in een klein potje van natuurlijk materiaal ( waar de wortels doorheen kunnen groeien). Vervolgens in een bak van 30L met gwn potgrond. Afgelopen jaar bij gevoed met CANA, zowel voor groei als bloei. Op het moment dat het weer okee is en de planten al redelijk of formaat zijn (15/20 cm) doe ik ze in de kas, deze heeft ramen die automatisch open en dicht gaan met de temperatuur. Op wat ongedierte na de planten altijd mooi in de bloei gekregen... maar dan .... vochtiger weer, toprot. Afgelopen jaar tot dat de topvorming een wat dichte structuur kreeg ze in de kas gelaten, vervolgens naar een zolder voor een relatief groot jaar, hier kon ik de temperatuur wat beter regulieren en zo dus toprot voorkomen. Maaar als je dan denkt dat je het wiel hebt uitgevonden... witte vlieg. Altijd wat met die planten. Enig zins kunnen beschermen en toch nog wat te roken vanaf gekregen. Wat ik wil is graag advies over hoe ik het beste het aan kan pakken. Welke zaden (liefst een haze) ( moet wel wat van af komen) Apparte potgrond ? en eigenlijk alles wat je me vertellen wat handig zou kunnen zijn. Alvast bedankt toppers ! ik hoor t.
 3. Als bladeren verbranden betekent dit dan simpelweg door de warmte ? Of kan dit ook voeding of water te kort/ teveel zijn ?
 4. Ben ik weer, Update van mijn 4 plantjes, graag wat tips ! Sommige bladen wat aangevreten, andere krullend, andere weer wat verbrand. 1 staat al goed in de bloei, Ik hoor van jullie !!!
 5. BartSp

  Update

  Update van mn 4 plantjes
 6. Ja in het begin teveel water gegeven, maar staat nu al meer dan een week droog ! en in een kas. Potgrond houd denk veel water vast. Kga kijken of extra gaten boren werkt !!!
 7. Betekent dit dat ik moet gaan bijvoeden ??? Het is een mango haze auto in de bloei, zit in 30 L potgrond Gaat vooral om foto 1
 8. Heey iedereen vraagje, IK heb hier een strawberry skunk die raar en lelijk blad heeft, wat kan dit zijn ? hier wat foto's 30 liter potten met potgrond, tot heden niet bijgevoed. Heb Canna terra en flores GRAAG TIPS !!!!
 9. BartSp

  Algemene plaatjes

  Foto's van mijn kweekje
 10. Kan iemand mij vertellen wat er mis is met mijn plantje en wat ik het beste kan doen, strawberry skunk net als mijn vorige topic in een 30 L bak met gaten aan de onderkant gevuld met potgrond. Er is mij als advies gegeven geen voeding te geven betreft overvoeding. Graag tips en advies, blad hangt een beetje en verkleurd naar mijn opinie. Het is geen autoflower. Ik heb het gevoel dat bijna al mijn plantjes goed in de rem staan met groeien ? graag advies !!!
 11. Kheb ook trouwens een kacheltje in de kas, als ik zorg dat de nacht temp niet te laag is en een ventilator plaats plaats moet condens kunnen worden voorkomen. Kga er goed over nadenken want denk niet dat ik in staat ben om elke avond en ochtend met die potten te gaan sjouwen. Af en toe een nachje buiten laten is geen optie ? Wat minder consequent dus ?
 12. Okee denk dat dat extra beetje moeite me wel terugbetaald wanneer moet ik daar mee beginnen ?
 13. Hmmm... Goeie tip, vorige x inderdaad last van toprot gehad, wilde dat dit jaar oplossen met een goede ventilator om de toppen wat droog te houden. Ze verduisteren ook wel goede tip. Wel vroeg me bed uit ... XD kan 09:00 en dan 21:00 ook ? Wel flink sjouwen dalijk. Heb wel mooi schuurtje ervoor ! Ff kijken maar... Maar als je in de vollegrond plant buiten kan dat tog ook niet? Tis niet dat je dan altijd last heb van toprot lijkt me
 14. Okee makkelijk, gwn water geven en wachten dus. Moet lukken xD zal wel ergens op dit forum af en toe t nodige posten voor tips en gwn om jullie op de hoogte te houden! Thanks ! Tips altijd welkom !!!
×
×
 • Create New...