Jump to content

shooboks

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About shooboks

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Kleine update, ze zijn allemaal boven! Staan er nu zo bij: In de kast: We zijn inmiddels 6 dagen na planten en +-3 dagen na het boven komen van de zaadjes. Temperatuur tussen de potjes is max 27 graden en min 24 graden. Vandaag gaat de 20/4 cyclus beginnen. Heb ze dagelijks +- 15 ml water met rootjuice gegeven, ze zien er wat droog uit aan de bovenkant maar ik heb gehoord dat dat best mag als ik het goed heb ?
  2. Thanks VenaSnar. Ik ga dit weekend eens langs bij een shop om een en ander wat beter te begrijpen, hoop dat ik dan een goede keuze kan maken. Heb inmiddels een schatje al volledig boven de grond ! Hoe zit het volgens jullie met de water behoefte ? De jiffer was nog vochtig toen hij gister avond de aarde in ging, de aarde heb ik aan de zijkant +-12ml water + rootjuice aan toegevoegd maar is keidroog nu alweer onder die lamp. Beter bedruppelen aan de zijkant van de pot of besproeien ? In beide gevallen een mix van kraanwater/spa/rootjuice die op de 6.5/7 PH uitkomt.
  3. Goedenavond, mijn account is approved dus we kunnen gaan groeien! Dit is mijn allereerste keer kweken dus hoop dat ik een boel kan leren. Heb al veel gelezen maar op een gegeven moment moet je meer doen en minder lezen, dus bij deze. Heb een topicje als kweekverslag geopend en hoop dat het allemaal goed gaat deze eerste kweek. http://www.wietforum.nl/topic/109636-royal-creamatic-autoflower-5x-van-voorgroeikast-naar-kweektent/ Groeten schoenendoos!
  4. Als eerste kweek project begonnen met een setje autoflowers van RQS. Ik heb gekozen voor de Royal Creamatic en daar 5 van besteld en ik wil graag zo veel mogelijk leren over het kweken van (cannabis) planten dus wat beter dan een kweekverslag. Eerst alle spullen besteld, sommigen moeten nog binnen komen maar de belangrijkste zijn binnen en daarmee ben ik begonnen. Heb van een oude pc case een voorgroeikast gemaakt zodat ik ze onder TL kan laten opkomen en dan in een 90x90 kweektent onder 600w af kan maken. De voorgroeikast, lampen zitten op een magneet (makkelijk verplaatsbaar) en zijn 5x 32 watt cool daylight tornado's. Binnenkant is bekleed met radiatorfolie en ik heb voor-onderin een inlaat pc fan en boven-achterin een uitlaat fan. Beide hebben controllers en zijn aangesloten op een telefoonadapter. Wat spulletjes, ik heb de zaden in jiffers gezet en gebruik allmix en rootjuice van biobizz. Twijfel nog of ik andere voeding wil geven omdat ik heb begrepen dat allmix vrij goed voldoet voor AFs. Daarnaast pot ik ze om na +- week 3 waardoor ze weer verse/grotere schoentjes krijgen. 29/5 in de jiffers gezet (kleine potje was een gratis bluematic die ik erbij kreeg, geen idee wat ik daarmee ga doen) 1/6 de eerste kopjes gezien en op advies meteen maar onder licht gezet Uiteindelijk toch maar de plastic kapjes korter gemaakt zodat de lamp er dichter op kon Temperatuur is rond de 28/29 graden in de kast, vind het nog vrij spannend wat er allemaal staat te gebeuren en hoop alles netjes hier te kunnen documenteren!
×
×
  • Create New...