Jump to content

master kush

Full member
  • Content Count

    252
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by master kush

  1. de spreader hoort er pas na 21 dagen bloei op.ze moeten ook recht onder je bulp hangen bij jouw zitten ze scheef.ook is het belangrijk dat je wanden reflecteren wat jij doet is een beetje onecenomisch met je licht omgaan je hebt een goeie dure kap maar geen witte folie op de muur. suc6
  2. het gebruikte matriaal,glasgecoat aluminium(avenger),colorbond staal(defender).verder exact hetzelfde.
  3. cda donner! nog nooit zoveel gekregen voor een zakkie wiet. mij is het goed gegaan afgelopen paar jaar. DONNER FOR PRESIDENT.
  4. dit krijg je dus als je als partij mensen met een strafblad op je lijst zet,je word dan niet serieus genomen. jammer voor wernard!
  5. hoi,ik gebruik zelf al een tijdje die wings en ben er erg tevreden over nog nooit minder als 475 gram van een lamp gehaald(meestal veel meer).als ik je een tip mag geven probeer een stuk zwart wit folie langs de kant te spannen waar geen witte folie zit want op deze manier gooi je nog veel licht naast je planten
  6. wat een malloot man die kerel.
  7. http://www.growshop-highfive.com/ hier verkopen ze ook kant en klaar systemen staan alleen geen prijzen bij. is wel wat dichter bij.
  8. master kush

    Mobiele Airco

    ja maar die lucht die jij in die andere kamer blaast is ongefilterd. een airco moet je in je aanzuig hok zetten als je die niet hebt moet je er een maken. op deze manier kun je de lucht koelen voor die het hok ingaat. //EDIT quoten
  9. viking is een buitensoort uit de positronics tijd.lijkt me stug dat iemand die nog heeft.als iemand hem wel heeft zou ik ze kopen.beste buitenplant die ik ken.
  10. better luck next time.
  11. en? is het al droog?
  12. netjes geknipt voor een eerste kweek.
  13. ik moet bekennen zien er vet uit
  14. mijn schema week 1 dag 1 gooi je ton weg haal de lampen eruit en bouw een hokje.krijg je beter resultaat.
  15. het gaat ook om het aantal weken in het terra phonic systeem gaan ze uit van 18 dagen voorgroei als ik mijn planten op aarde zolang voorgroei kom ik ook makkelijk aan 125 a 150 gram per plant(23 liter pot).
  16. bla bla ken heus wel een beetje kweeken hoor ik pak gewoon meer op aarde in de growshop waar ik altijd kom waren ze ook al klaar met testen!
  17. het gaat toch om het opvangen van energie(licht). denk je dat je top groeit omdat ie licht krijgt? de grote bladeren pakken het meeste licht dus energie en transporteren het naar de top. in mijn eigen(vertikale) opstelling heb ik zelfs takjes die in het donker stonden toppen zien geven. tuurlijk zit sommig blad niet echt lekker buig het dan naar binnen maar knip ze nooit af je verwijdert dan een stuk long van je plant. dieven e.d is natuurlijk weer een verhaal appart.
  18. Die gele bladeren zien er uit als een probleempje met je pH, zuur je je water wel af voor je het geeft? nee terraphonics adviseert alleen een ec meter geen ph word geregeld door de lava zeggen hun
  19. master kush

    Gepakt

    ik ken mensen die een 800watt per vierkante meter hebben hangen, dit zie je echter ook wel aan de opbrengst licht = gewicht. ja maar bij dat soort hoge wasttages per vierkante meter zie je altijd dat de gram/wat verhouding terug loopt.m.a.w. het is makkelijker om met een 400watter 4 ons per 4 kante meter te oogsten dan het is om met 800 watt per 4kantemeter 800 gram te oogsten.
  20. heb er 1 teelt meegedaan inclusief die poedervoeding van ze. haalde op aarde meer uit een pot(met hesi voeding) dan ik uit zo een zakje haalde met hun voeding. heb hun voeding ook op aarde geprobeerd was helemaal niks. ik gebruik het dan ook nooit meer. vind die fotos op die site ook niet echt indrukwekkend. zeker niet als je nagaat dat hun uitgaan van 18 dagen voorgroei. daarbij vind ik het ook erg duur.in tegenstelling tot wat hun zeggen is een kweek op aarde goedkoper!
  21. haal schildersfolie bij de bouwmarkt(dat boterham zakjes spul). span dit boven je planten ongeveer 20 cm. bespuit de onderkant hiervan met een plantenspuit. je sluit het vocht dan als het ware op. zit je zo op 80%. wel je lampen hoog genoeg hangen natuurlijk!
  22. wat je zegt smaken verschillen.ik rook trouwens bijna niet anders dan haze.heerlijk
×
×
  • Create New...