Jump to content

Swap

Members
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Positief

About Swap

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hoihoooi Tijd weggeweest, maar hierbij wel een nieuwe update groot verschil! Scrog rek hangt erin en heb de klok op 12/12 gezet, nog wel een weekje met wit/blauw licht. Hierna komt het rode licht erin! Verder zeggen foto's meer dan woorden dus hierbij. Het is nog een een groot oerwoud dus enig id hoe ik dit kan aanpakken? of gewoon in scrognet verdelen als ze iets verder zijn?
 2. Ziet er wel heel goed uit! Zou wel oppassen met toprot met zulke knuppels
 3. Hopen dat dit beter gaat, als ik zaad bestel, bestel ik het bij de zaadkweker zelf. Zo heb je altijd verse zaden plus ze hebben er vaak meer verstand van. Zoals sannie
 4. Bem benieuwd, je tempratuur is wel dik inorde dag goed! Dat is soms wel moeilijk met een micro kweek..
 5. Ik denk dat ik het probleem heb gevonden, teveel water. Dus ik geef nu een tijdje geen water tot die weer bijtrekt. Ook heb ik hem gister avond getopt, ben benieuwd hoe die erop reageert! Ook heb ik een folie gemaakt van een oude aarde zak en de zwarte kant maar boven gemaakt zodat het meer warmte vast houd, miss werkt het?
 6. succes met knippen en schoonmaken van je schaar flinke oogst zo te zien
 7. zo te zien mooi compacte buds, ben benieuwd wat je eind score is, lukt het drogen volgens plan?
 8. ga ik proberen! thanks, even kijken of ik een bruikbaar folie kan vinden ergens
 9. mooi kweekje, je ziet niet vaak zulke kweekjes!
 10. neej die staat meer op de lampenkap maar miss vat die dan wel veel wint? zou dit t probleem kunnen zijn?
 11. En daar was ik weer, Met zon lamp en geen verwarming slaapt deze kou wel weer in het was mooi tussen de 20 en 28 maar met dit weer is het weer is 15 tot 24.. helaas maar wat kan je er aan doen.. Ook het plantje heeft iets raars aan het blad, het hangt maar het is niet te droog, misschien door de kou? weten jullie het? Dan bedoel ik niet dat eerst blad wat door de oude warmte wat omhoog is gaan staan. Miss komt het wel door stress van koud naar warm en koud naar warm.. maar hier heb ik niet echt grip op zonder echte verwarmingsbron.. en om een 1000watt verwarming te kopen is ook zo overdreven voor 1 plantje.. wat denken jullie?
 12. drank en wiet is een no go, en waarom zou je zoveel smoken, begin met weinig en als je dan kan lachen en goede gesprekken kan hebben met vrienden is het toch prima?
×
×
 • Create New...