Jump to content

Zappa

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Zappa

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. hoe staat het met je kweek? Ben wel benieuwd naar die dure Budmaster leds.
  2. het ging niet over : www.wietzaadjes.nl wel over www.wiet-zaadjes.nl ( 2 verschillende sites) Tim is toch van de eerste website niet?
  3. wat me wantrouwig maakte is dat ik een link van postNl kreeg om mijn pakket te tracken , maar ik kreeg geen trackingnummer. En als je replied om hun emails ....kom je er achter dat die mailadressen niet bestaan! Bellen lukte ook al niet.....zodoende. Beetje vreemd, maar uiteindelijk toch gelukt!
  4. heb op 16-4 wat CBdcrew zaadjes besteld bij deze guys. Heb ze nog altijd niet ontvangen , hun contact emails en tel nr bestaan niet! Dus ik dacht bedriegers. Nu ga ik in mijn brievenbus kijken ( na dat dit heb gepost ) en daar liggen de zaadjes. Ik wil deze post verwijderen , maar ik weet niet hoe. Wel zeer vreemd ivm mail en tel nr!!!
  5. Ben nog aan het twijfelen tussen de 12 X 15 liters of 9 X 19 liter smartpots op 1.2 vierkante meter. Enige tips...ik kweek 100% bio met buffertabs die ik dieper in de potten steek vanwege het water geven van onderen. Ik wil vooral special queen gaan kweken met 2 weken voorgroei. of zijn dit teveel potten per vierkante meter?
  6. bij die goedkopere smartpots van no mercy is het inderdaad onder de pot een spaghetti festijn! Toch eens nadenken om de originele smartpots te kopen.
  7. ik vond het nu al lastig om die potten schoon te maken......dat beloofd!
  8. thanks dudes.....ok, geen zorgen over maken dus. Zal ik dan die worteldoek maar weglaten? Of heeft dat wel zin?
  9. ik heb de goedkopere 11 liter versie smart pot van de nomercy shop en merk dat al na 3 weken groei de wortels door de stof van de bodem groeien. Is dit een probleem? Kunnen die wortels niet verstikken ? Want die potten staan gewoon in een lekbak zonder ruimte tussen de bodem en de bak. Zou worteldoek onder in zo'n pot kunnen helpen? Of laat ik gewoon zo? Deze kweek is ondertussen stop gezet wegens te veel problemen ( nieuw hok, nieuwe lampen.....enz) dus ik begin terug op nieuw. Alle tips zijn welkom.
  10. Heb Sannie een mailtje geschreven en die zegt ook ze heel te laten en dieper te plaatsen.
  11. ik gebruik biobizz lightmix daar zit niet veel in, dus dat kan ik dan beter al na een weekje of 2 doen denk ik.
  12. ok, overal evenredig verdelen of toch meer onderaan in de pot?
  13. Ik ga een nieuw kweekje beginnen en wil graag van onderen water geven ( heb de bakken al gemaakt ) maar zou ook graag sannie's buffertabs gebruiken. Kan dat? Moet ik die buffertabs dan veel dieper plaatsen? Alle tips zijn welkom.
  14. sommige potten hebben royalmix en sommige hebben batmix....wou ze eens uit testen. Hoe zou ik ze dan kunnen redden?Tijd is niet zo'n probleem.
×
×
  • Create New...