Jump to content

Turbo-Dreams

Full member
  • Content Count

    365
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Turbo-Dreams

  1. Sorry dat er geen updates meer zijn geweest. Heb extra werk gekregen, en totaal geen tijd meer voor de dames. Resultaat heb ik nog niet, want het ligt nog te drogen.
  2. Begin eens met een trafo regelaar, dat zal al schelen Ik woon ook in een appartement, met onderburen. Afzuiger hangt aan het plafond, boven de slaapkamer van de onderbuur. Draait al 6 maanden zo, en geen klachten.
  3. Ey bosrand, ik heb de voeding met 0.3 verminderd volgens schema. Ik geef momenteel green sensation en Terra bloom. Maar ik zit momenteel nog zonder PH meter, en aangezien ik torenhoge kosten heb aan mijn auto, zit er ff geen nieuwe meter in.
  4. Dag 37 ? Ongeveer, ben het ff kwijt. Helaas ontzettend weinig tijd voor de dames. En volgens mij is dat ook te zien aan ze. Ook qua lamp-tijden best vervelend. Redt het vaak net niet om foto's te maken. Temperatuur 25/18aden Lv 40/65% Maargoed, ik gooi er wat foto's in, en dan hoor ik graag van jullie hoe ze er momenteel bijstaan.  
  5. Prima, vorige ronde ook wat last gehad van verkleurde bladpunten. Dus ga wat verminderen. Deze week zou ik volgens schema een ec van 1.9 moeten hebben, terugbrengen naar 1.6 ongeveer ? Oude rocker, ik tel sowieso een graad of 2 van de temperatuur omdat ie in de "zon" hangt
  6. Bedankt Bosrand, Ik zal ff wat meer op het watergeven gaan letten. Kan best namelijk dat ik wat te veel geef. Probeer natuurlijk niet zoals vorige ronde veel te weinig te geven Ben er bijna zeker van dat ze niet te droog hebben gestaan. En verder hou ik me aan het schema met voeding geven. Net zoals de vorige ronde, en toen had ik ook wat last van verkleurde bladpunten. Misschien wat minder voeding geven als wat het schema aangeeft ? Thnx voor de feedback!
  7. Update dag 27 van 12/12 verdomme, 1 week vergist op het voedingsschema, waardoor ik nu een week langer enzymen, en wortelstimulator heb gegeven, ipv green sensation. Heb de temperatuur nu overdag op 27, en 'snachts op 19. Zal maar een nieuwe ph meter gaan bestellen om problemen te voorkomen. Lijk allemaal goed te gaan, Planten gaan hard de hoogte in! Maar zal wel goedkomen qua ruimte denk ik. Sommige plantjes beginnen wat verkleurde bladpunten te vertonen. Foto's C ya,
×
×
  • Create New...