Jump to content

cimmaron

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About cimmaron

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb nu de hond van mijn broer te logeren, de eerstvolgende ripper krijgt een american stafford in zijn broek. Ze staan nu een week of vier in bloei, ik ga ze gewoon af laten bloeien want om het nu te oogsten zal zonde zijn. Van een ding ben ik zeker, deze klootzak zal terug komen voor de rest. Ik ben er klaar voor
  2. Jahoor, tis goverdomme zo ver. Een vuile ripper is langs geweest. Wat zouden jullie doen, nu oogsten of wachten totdat dit tuig terug komt voor de rest?
  3. Bloeien zal het wel, maar de planten worden wel dun en zwak met weinig toppen.
  4. Heb een keer keiharde wiet in de shop gekocht "squeezed lemon" heette het. Toen ik er een halve joint van op had kreeg ik enorme hartklopping en voelde ik me psychotisch, ik heb 1.5 uur lang zitten bibberen. Die troep kwam van coffeeshop zuiderzee in hoorn wat hier inmiddels bekend staat als een oplichtersbende.
  5. Bedankt voor het advies, ik heb water met melk gemengd en ga de plant morgen bespuiten.
  6. Als er een zaadje in je wiet ziet, betekent dat dan niet dat er herma genen in zitten? Een dealer gaat geen mannetjes in zijn kweekruimte zetten en voor zover ik weet is OG kush stek only.
  7. De powerplant staat intussen vol in bloei. Ze zit onder de buds en toprot heb ik nog niet kunnen ontdekken. Er zit wel een poederachtige witte schimmel op de bladeren, het heeft de buds nog niet besmet maar daar ben ik wel bang voor.
  8. Wat bij mij uitstekend helpt tegen slakken is slakkenband, een hekje van koperdraad. Geen slak meer gezien op mijn planten. http://www.bakker-hillegom.nl/product/slakkenband/
  9. Alleen op de kleine bladeren rond de buds zitten cannabinoiden, het ziet eruit als een glanzend laagje. Hangt dus af van je plant, bij compacte autoflowers waarbij er buds zitten tussen alle bladeren zou je de hele plant kunnen gebruiken.
  10. Bij de dampkring in de haarlemmerstraat altijd waar voor mijn geld gekregen en ze hebben er leuke soortjes, vooral als je van smaakjes houd.
  11. De special kushes zijn gegroeid, ben alleen niet tevreden over de linker drie planten. De power plant doet het een stuk beter, en dat nadat de plant door zware regenval het bijna niet had overleeft en ik haar weer twee weken binnen had gezet. Zit ook vol met voorbloei haartjes. Dit lijkt wel een soort een bonzai, weet iemand wat dit veroorzaakt?
  12. Ik zal vraag 3 dan maar beantwoorden. Ik vind dat hash een consistenter gevoel geeft, ben een paar keer behoorlijk angstig geworden door wiet, na een paar trekken al. Met hash heb ik nooit negatieve bijwerkingen gehad.
  13. Toen ik een winkeltje in amsterdam was om vloeitjes te kopen, vond ik daar goedkope feminised kush zaden. Die wou ik wel eens proberen. Ze zijn begin april, toen ze een centimeter of 15 waren de grond ingegaan. Na eerst flink gegroeid te zijn, hebben ze zwaar te lijden gehad onder de regenval in mei, onder twee plantjes stond zelfs een plas water. Vooral de tweede van rechts doet het slecht en is sindsdien nauwelijks gegroeid, vermoedelijk is het wortelstelsel afgestorven. Net voor de zware regenval had ik ook een power plantje geplant, die had het bijna niet overleeft en had een grijze waas over de kiemblaadjes. Ik heb haar twee weken binnen gezet waar ze flink is aangesterkt, ondertussen groeit ze het best ondanks dat ze de ochtendzon mist. Eind juni ga ik vijf weken op vakantie, ik zal ze nog wat kippenmest geven en dan maar hopen dat de kleine special kushjes nog een meter willen groeien. Ik heb ook nog nauwelijks bloemetjes gezien, kan lichtvervuiling van een lantaarn daar de oorzaak van zijn?
  14. Die verdorde bladeren moet je laten zitten, de plant dumpt daar afvalstoffen in en trekt er energie uit.
×
×
  • Create New...