Jump to content

Nos

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Nos

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 • Birthday 08/30/1985

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ja, vandaag het meeste weggeknipt, jammer genoeg zat er op bepaalde plekken ook rot tussen. Ik heb daar tijdens het knippen goed opgelet. Laat het drogen maar beginnen. Voor een volgende keer trek ik wel handschoenen aan, damn dat spul plakt en m'n handen ruiken nog haha
 2. Ik geloof dat ze rond 20 september begonnen met bloeien. Hoelang moeten ze dan nog ongeveer? Want ik kan ze niet zo makkelijk verplaatsen, want ze zitten vast in de grond. And winter is coming
 3. Zo volgens mij moet of ik kan ik bijna gaan oogsten. Iemand? Hoe kan ik dat het beste aanpakken? Bijv. elke tak afzonderlijk afknippen? Ik zag zelfs bij een paar planten al wat zaden er onder zitten. Hierbij nog wat foto's om een duidelijker beeld te schetsen, ik zou het fijn vinden als er iemand reageert. Powerflower, die moet nog even (veel witte haren). White Widows. Close up van de White Widow. Nog een close up.
 4. Zo, we zijn weer een maand verder en jullie raden het al, de planten staan in bloei. Mooi om te zien dat de meeste bladeren weg zijn en je nu duidelijke toppen ziet Voorlopig is het weer gunstig, laten we hopen dat ze nog mooi kunnen kleuren. Is er nog interesse in foto's?
 5. Nou bij deze de beloofde foto's, volgens mij staan ze er aardig bij en dat met goedkope Aldi potgrond van 99 cent Dikke wortels van de White Widow, volgens mij is het niet goed op de foto te zien hoe dik deze wortels zijn geworden. White Widow van bovenaf, wat een bladeren haha Ja, er staat ook prei bij Powerflower gaat het ook goed mee, vaste grond is the best. Laat me maar weten of dit goed is of dat ik nog iets kan of moet doen, alvast bedankt!
 6. Zo was ik weer, de plantjes werden te groot voor hun pot en daarom heb ik ze afgeschreven.......de potten althans. Ze groeien als kool in de vaste grond en 1 white widow heeft zo'n dikke stam, het lijkt wel een boom. Ik zal deze week wel wat foto's maken Kan het overigens kwaad als ze te groot worden?
 7. Zo hier ook maar een kijkje nemen. Jouw planten zien er echt goed uit. Die van mij zijn inde tussentijd ook aardig gegroeid en staan nu constant buiten.
 8. Bedankt voor de reacties, de planten groeien nog altijd lekker, daarom maar even een fotoupdate. De Powerflower en van bovenaf, grootste plant White widow
 9. Paarse steel niet gevonden, na een week, ze hebben het vast naar hun zin. Vandaag blijven ze lekker buiten, ook in de nacht, heerlijk al die zon Foto's volgen nog, de Powerflower blijft mijn favoriet, sowieso een erg mooie plant, groeit op een erg mooie manier.
 10. Prachtige foto's, de natuur houd van je Het ziet er ook gezellig en kleurrijk uit.
 11. Toch maar eens een kijkje bij jou nemen. Laat ze maar mooi en gezond groeien, ik zal dit topic in de gaten houden
 12. Ik weet niet hoe snel je stress kan zien, maar tot dus ver nog geen paarse steel. So far so good. Verder mooi om te zien dat er nu zelfs blaadjes komen uit de "oksels?"
 13. Bedankt voor jullie reacties, heb ze net toch maar even naar binnengehaald, het stormt hier, lijkt me een beetje teveel van het goede. Ik kan me voorstellen dat de plant het merkt, maar dat onderste stuk is lastig om te behouden. Misschien had ik ze eerder moeten overpotten? Maar een volgende keer de grond meer aanstampen of is dat ook niet zo goed? In ieder geval spannende tijden
 14. Zo vandaag de grote verhuizing naar buiten. De potten die ik heb verschilde een beetje van formaat, maar ik denk dat ik de planten in de kleinere potten later in de grond ga zetten. Verder stond er veel wind, ze gingen nogal heen en weer. Wel maak ik me zorgen om het gedeelte wortel wat achterbleef in de bak, is dat normaal, komt dat wel goed?
 15. Bedankt voor jullie feedback tot nu toe, ik heb minder water gegeven, de aarde werd wel kurkdroog om de planten heen. Daarom heb ik gisteren de aarde goed natgemaakt. Toch zien de onderste bladeren bij dat ene plantje er uitgedroogd uit met een gele punt, ik heb er maar een foto van gemaakt. Verder zien de planten zover ik er verstand van heb gezond uit, daarom ook nog wat foto's van hoe ze nu ogen en ruiken En mijn favoriet de powerflower, die groeit als kool en oogt erg mooi vind ik Verder zal ik ze deze week moeten overpotten, denk ik. Hoe denken jullie daarover? Ze zitten hierin of kunnen ze daar nog langer in blijven?
×
×
 • Create New...