Jump to content

Luciano

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Luciano

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @vakman Ja gekocht als fem. autoflower. Geslacht klopte in alle gevallen, alleen echt auto kun je het niet noemen nee.. Heb de zaden wel van een bekende en goed beoordeelde verkoper dus ik denk dat ik dan zelf wat fout heb gedaan.. Thanks voor je reply!
  2. Thanks hutseflutsel! Hoofdtop ziet er inderdaad wel oke uit hé.. Heb een foto van de hoofdstam, het is maar een klein plantje (2 stuks) maar ik had verwacht dat de toppen nog wat zouden aanzwellen. Wat zijn mijn twijfels? https://imgur.com/a/HHVwE - De stampers onderaan zijn veel witter. (eerst een hoofdtop oogsten, of echt alles in 1x) - Kwaliteit blad is nog goed en niet geel. - heeft het zin om al het losse blad weg te halen om de plant een laatste budpush te geven. Evt klieven? Gr Alessandro
  3. Joooo, Kort vraagje; hoelang denken jullie dat deze plant nog moet?gezaaid Wat korte informatie: Ak47, gekweekt op balkon staat nu achter glas. Geen voeding gegeven maar enkel water. Autoflower gezaaid op25 Mei. De foto's zijn van de hoofdtop. Als jullie een ander beeld van de plant nodig hebben om te bepalen hoe ver de plant is dan maak ik die even. Jullie zullen deze vraag wel vaak krijgen deze maand, maar ik hoop echt dat jullie je mening geven zodat ik een indicatie heb van hoelang ik nog moet. https://imgur.com/a/naUkl https://imgur.com/a/9bnmD https://imgur.com/a/HTmry Groet Luciano
  4. Tot nu toe is het goed gegaan, ik zal er rekening mee houden! Thanks.
  5. He groene vrienden, De plantjes hebben het weer van de afgelopen weken goed verteerd. Zo goed dat ik het wel tijd vond voor een update. Van de oorspongkelijk zaden hebben 3 planten het gered, ik had eerst het idee dat er weinig groei in zat maar ze doen het nu volgens mij erg goed! Waar ik wel wat last van heb is gekreukeld blad. waar duidt dit op? Ik heb verder nog 4 zaden gekocht bij brutalseeds.com (snelle en zeer fijne service) 2x AK 47 en 2x Blue diesel. Ik ben zo slim geweest op de naambordjes door elkaar te halen dus het word straks nog een verrassing wie wat is maar goed daar maak ik me het minst zorgen om. Als het goed is ben ik dus verzekerd van sowieso 4 dames! De 4 jonge planten hebben voor mijn gevoel geen ideale start gehad, 1 plant heeft meteen 1 van zijn 2 eerste bladeren verloren aan een slak. De grote planten hebben wat compost thee gehad gister, benieuwd of dat ze goed doet! Dit was hem voor nu, tot snel! En zonnige dagen gewenst iedereen! De drie 'oudjes' De knapste dame: Die 4 jonkies:
  6. http://www.brutalseeds.com/webshop/autoflower-feminized-seeds/detail/62/autoflower-feminized-blue-diesel.html
  7. Een goed begin is het halve werk, ziet er goed uit. Ik zie op je foto al wel wat schaduw over je plek, krijgen de dames wel volop zon als alles volop groeit en bloeit in de zomer?
  8. Ziet er veelbelovend uit! Succes met je kweek, ik ga je volgen!
  9. Heee, Dankzij het goede weer van de afgelopen week gaat alles hier de juiste kant op. 4 van de 5 zaden hebben gekiemd en de kruiden/groente tuin begint ook tot leven te komen. Inmiddels zijn de tomaten, radijsjes en puntpaprika's ook boven de grond. Er gaat niets boven een kop thee en een sigaret in de morgen terwijl je de plantjes checked. Ik heb de wietplanten een eigen pot gegeven met in elke pot 3/4 potgrond, een laagje as van haardhout en daarboven op een mix van eigen compost en potgrond. Later in de kweek is het de bedoeling om de wiet zo biologisch mogelijk te houden en zoveel mogelijk te voeren met eigen compost (thee). S'nachts gaan de planten uiteraard nog naar binnen, Ik hoop dat het weer van de afgelopen weken een voorbode is voor een goede zomer! @the-stoned-maxime & @coops: Thanksss! Buonasera! Laagje as in de bloempotten: De (hopelijk zoveel mogelijk) dames. Close-up baby foto: Close up radijs:
  10. De feedback over Sannie's klinkt goed, aangezien ik zelf ook nog wat zaden nodig heb;) Mooie plek heb je voor de dames, ik ga je volgen. Veel succes deze zomer!
  11. Helloo, Elk jaar kweek inmiddels allerlei groenten en kruiden in mijn tuintje voor de hobby. Ik blow zelf nog nauwelijks, hoogstens 1 a 2 keer per jaar. Na wat in en outdoor en zelfs guerrilla kweekjes ben ik na het stoppen met blowen ook gestopt met kweken. Vandaag vond ik een oud zakje zaden, en het kweekvirus was daar! Hup naar de bouwmarkt, een rollende plantenbak in elkaar geklust en de zaden naar de kraamkamer gebracht.. Ik heb 5 zaden en ik heb geen idee welke soorten het zijn, ik vrees zelfs dat het om indoor zaden gaat. Toch wil ik het gaan proberen. Ik speel nu wel met de gedachten om gewoon 3 feminished autoflower zaadjes te kopen, bijvoorbeeld de AK47 en de oude 5 in the great outdoors te droppen. Eerst maar eens kijken of de oudjes überhaupt nog wat doen.. In dit verslagje houd ik jullie op de hoogte van mijn 2e kweekleventje zegmaar.. De plantenbak: De zaden: De kraamkamer:
×
×
  • Create New...