Jump to content

SensiSil76

New Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SensiSil76

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. mijn net ontkiemd zaad strekte ook te veel door tekort aan licht . ik heb ze nu in voorgroei potjes gezet, dan wat dieper dan ze groeide. dus ik heb de steel een kwart lengte dieper gezet, nu na 2 dagen zie ik ze weer vooruit gaan.
 2. Zet er een schotel/bakje onder, dat je water en voeding niet wegloopt..
 3. MADBULL ; gewoon gemaaid gras drogen en roken werkt ook.. En jij rookt stiekem riet?
 4. Kijk eens op verschillende site's waar buiten zaden worden aangeboden.. veel sites zoals strain hunters en greenhouse hebben testverslagen staan.. dus ook de gemiddelde opbrengt per plant die inderdaad verschilt.. neem vooral geen auto flower, een kleine plant vroeg in bloei, kan je zelf het resultaat wel van bedenken.. makkelijke planten voor ons weer type.. als starter zoek dan hollandse rassen.. Dan ook zet je ze in pot of volle grond? in volle grond worden de planten wel groter, bedenk de opbrengst..heb je een goede plek voor ze, beschut tegen wind en harde regen, veel zon, wel een open plek dat de wind ze weer droogd? Dan je voeding keuze nog... succes iig
 5. Hoi, hier een dametje die zich voor deze zomer aan het voorbereiden is op de verzorging van 10 meiden verdeeld over 2 tuinen.. De afgelopen 2 jaar veel geleerd, vaak met vragen op deze site beland.. Ook zal ik zeker de biechtstoel op moeten zoeken.. eerst mijn moed haha.. Ja, dus ik heb een week geleden mijn bestelde zaadjes binnen gehad, ontkiemd en in zaaibakjes gedaan. ik heb voor buitenzaad gekozen van the Greenhouse/Strain Hunter's 3x Kalashnikova waarvan er 2 triploide zijn, 3x Super critical 3x Ladyburn 1974 en 3x Chemdog waarvan ik veel verwacht en op verheug te ´´tasten´´.... 2 reserve dames dus.. Nu heb ik 2 tuinen, thuis en op een volkstuin.. thuis heb ik minder zon dus de keuze na afwachting kwa verdeling moet nog gemaakt worden.. Hmm aarde, voeding e.d moet ik nog halen maar mijn keuze is nu guanakalong en sea-weed mix als voeding, bijvoeding grow en flowering nog moeten kiezen.. de smaakversterker van guanakalong wil ik wel proberen.. ook alles van dit kan mijn moestuin in.. een restje afval knipsel van vorig jaar vond ik nog in mijn vriezer, dus juiste schimmels voor de grond ben ik al aan het kweken.- glazen pot, zaaigrond en het afval licht vochtig dicht in het zonnetje... De aarde voor vochtbehoud word gemengd met kokos, en ik haal wat paardenmest van stal want ik heb vorig jaar planten beest, en ziekte vrij gehad.. (6 kloonmoeders) voor schimmel moet ik de biechtstoel op.. Ja op de volkstuin gaan ze in volle grond en thuis in bakken, met ook hydrokorrels onderin.. Grote plannen met nu nog hele kleine plantjes.. Ik hoop dat we met zn allen mogen gaan genieten van een mooie zonnige zomer..
×
×
 • Create New...