Jump to content

duizendpoot

Members
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About duizendpoot

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday January 15

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgium
  • Interests
    Music, skateboarding, cultivating marihuana, filosofie
  1. hmmm, als je bedoelt 3 tot 4 cm afstand tussen lamp en plant is het goed, als je 0,75 cm bedoelt is het veeel te weinig, Let wel op , het is niet ongewoon dat een plant op een dag opeens 3 a 4 cm kan groeien!
  2. Het is pas juni, je kan zeker nog wel wat zetten, desnoods autoflowers, sommige kunnen in een 2tal maand klaar zijn , en Jammer van je AMS :s keep your head up!
  3. Hmm, misschien enkele satestokjes in de aarde steken aan de rand van de pot, zodat katten er moeilijker aankunnen. Ofwel kan je ook een beetje gaas er rond zetten, of iets dergelijks Kan ook natuur haar gang laten gaan Ziet er in ieder geval zeer mooi uit naar mijn mening
  4. Hmm, op die foto lijkt me dat je jack herrer een vrouwtje is, ik heb echter nog nooit een mannelijke plant gezien, dus ik kan me zeker vergissen. Ziet er allemaal zeker goed uit, hopelijk inderdaad een goede lange zomer. Succes verder!
  5. Hey, Ik ben nu bezig met dwarfie veel water te geven deze week, dit zodat ze minder voedingsstoffen zou kunnen opnemen, en dus minder groen zou worden, en ook minder naar chlorophyl zal smaken denk ik. Dit weekend zou ik het grootste deel oogsten, maar ik ben van plan om getrapt te oogsten, ik zou ruwweg het bovenste 2/3e van dwarfie al oogsten, en het onderste 3e nog even laten staan, zodat de lamp daar nog een weekje op kan schijnen, en dat deze dan ook zullen klaar zijn. Ik vind echter niet zoveel info over getrapt oogsten, en de info die er is is soms tegenstrijdig, is er iemand met ervaring op het gebied van oogsten in etappes? Love
  6. Jup, ik hou inderdaad ook een verslagje bij, over een week ongeveer ga ik haar omdoen als je eens wil kijken, hier staat het: http://www.wietforum.nl/topic/108290-little-dwarf-automatic-zambeza-eerste-minikweek/ Het is wel slechts met een 20w spaarlamp, en ik vermoed dat ik de 5 gram niet zal halen, maar dit vindk ook niet erg. Grtz
  7. Nice, Ik heb ook een dwergplantje staan, en ik zou inderdaad ook zeer blij zijn met een 5-tal grammetjes!! Momenteel hangt er nog zeker niet zoveel aan mijn plantje denk ik In ieder geval ook veel geluk met de nieuwe ronde!
  8. Ik heb geen idee of je meststof goed of niet goed is, omdat ik zelf te weinig ervaring heb. In ieder geval vind ik het er allemaal goed, mooi, en behoorlijk doordacht uitzien. Veel succes!!
  9. Ziet er een mooi begin uit! Ik denk dat ze zeker genoeg zorg en liefde zullen krijgen als ik het zo zie! Keep up the good work! grtz
  10. Hmm, Ik zelf heb behoorlijk weinig ervaring met kweken, en kan er dus niet met zekerheid over oordelen, Maar 20 gr lijkt me wel een behoorlijk optimistische schatting. De lat zou ik niet te hoog leggen, anders kan je teleurgesteld zijn als er "maar" enkele grammen aangroeien. In ieder geval veel succes!!
  11. He, ik vroeg me af, is je Royal dwarf al klaar met drogen en ben je nog een beetje tevreden met de opbrengst?? grtz
×
×
  • Create New...