Jump to content

Hazelicious

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hazelicious

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. bedankt voor je reactie. Die zijn inderdaad een stuk verder! dus klopt toch wat ik dacht. Een paar dagen al?? Dus 3 weken vol maken en overschakelen?
  2. UPDATE Ze groeien wel maar volgens mij niet hard genoeg. Of het licht misschien aan mij ik ben tenslotte stekjes gewent. 13-10-2016 kwamen de worteltjes uit het zaadje. Dus bijna 3 weken staan ze nu op 18/6 temperatuur met lamp aan is 21 graden en LV is 65 Heb ook geen idee nu wanneer ik de klok moet omschakelen naar 12/12?? Hier wat foto's Laatste is met licht aan maar dat zijn ze alle 5.
  3. zien er vandaag na de rust al wat beter uit. donkere stam word innd minder/ is bijna weg! Heb ze allemaal in een pot gedaan omdat ik dacht dat het toch niks meer werd. Wil ze eigenlijk vandaag over potten naar ieder haar eigen pot. of zou dit teveel stress geven?
  4. Ik twijfel een beetje wat ik moet doen. Wou ze eigenlijk al weggooien maar omdat ik toch moet wachten op die nieuwe zaden dacht ik pot ze allemaal over in een 11L pot en beslis wat ik ermee doe als de nieuwe zaden aan het ontkiemen zijn. In principe genoeg plaats alleen vraag me af of het slim is ivm met ziekte ofzo? Ze groeien nu wel, al zijn het er maar 4. Alleen zien ze er naar mijn mening een beetje vreemd uit. Ze sprieten en lijken een beetje zwart? Zal is een foto droppen in 15 min! Wil graag weten of het aan de zaden ligt of iets wat ik niet goed heb gedaan.
  5. interessant man, hoop dat je blijft posten ben heel erg benieuwd!
  6. oke zou in principe dus invoer en afzuigers van mijn huidige hok kunnen splitten. Oke thnx scirocco
  7. Hallo mense Wil een extra kamer in mijn hok maken zodat ik een groei en een bloei kamer heb om zo de tijd tussen de oogsten te verkleinen. Wil in de groeikamer 5 TL'S hangen vraag me alleen af of daar dan ook een invoer en afvoer voor lucht moet zitten.
  8. verlichting zit in de propagator, zijn 4 ledjes op batterijen die 24 uur hebben aangestaan. Lampjes lijken me ook wat zwak. k u t ding temperatuur was rond de 21 graden Heb ze goed veel water gegeven denk datdat beetje overkill was..? Aangezien ik bij een ontkiemd zaadje een soort schimmel zag. Heb inderdaad nieuwe zaden besteld. Wil de volgende x ontkiemen in een bak met water en dan na 1 a 2 dagen gelijk in de 11L pot met de lamp erop. vraag me alleen af of dat dan 24uur aanmoet of hebben ze ook rust nodig?
  9. hallo medesmokers en telers. Ik heb 6 zaden laten ontkiemen en een nieuwe proppagator. en een kickstart setje (zwaar opgelicht heb ik het gevoel) Heb nog nooit eerder zelf ontkiemt deed altijd stekkies. Ze ontkiemden allemaal alleen groeide er maar 1tje echt. De rest blijft een klein staartje uit het zaadje en groeit al dagen niet meer. Die ene plant die wel is gaan groeien schoot echt de lucht in en is nu zwart? saywhaattt? Hij was ook omgevallen dus heb hem verplaatst naar het hok in een grotere pot maar hij blijft zwart. Heb ik teveel water gegeven of wat gaat hier fout?
×
×
  • Create New...