Jump to content

mesa

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mesa

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

352 profile views
 1. Beste @vakman, ik zou de verbrande bladpunten eruit knippen om meer licht aan de gezonde te geven, maar hé het is maar een mening. Ik ben inderdaad niet de allesweter die jij blijkbaar claimt te zijn.
 2. scroggen lijkt me toch meer iets voor kweek onder lampen ... ik zou dat niet buiten doen; ik zie daar het nut niet van in.
 3. ik zou ze volgende keer in een grote pot stoppen (1 plant per pot) en speciale grond gebruiken (Plagron light mix gebruik ikzelf), plus voedingsstoffen geven volgens strak schema. Dan hou jet het veel beter onder controle. Die grond van je tuin lijkt me niet erg geschikt en is bovendien met deze droogte kurkdroog.
 4. Mooi, ziet er goed uit. Succes !!!
 5. Grotere potten gebruiken (50l) en meer voeding geven, dan komt het wel in orde. Zijn geen AF neem ik aan ? Ik zou deze ook beginnen op 12/12 te zetten en dan bloei voeding geven
 6. Je hebt veel te veel plantjes in die potten staan, daarmee dat ze ook zo klein zijn. 1 plantje per pot was beter geweest. Ik zou ze sowieso nog een paar weken laten staan. Knip de verbrande bladeren er tussenuit. Geef je ze wel genoeg water (en voeding ?), of net te veel ?
 7. Hij groeit zeker nog een week of door.
 8. Northerlight AF, geplant op 26/4. Wat denken jullie, nog 1 week te gaan ? Stoppen met voeding geven ? Of nog 1 week voeding en over 2 weken oogsten ?
 9. Ik zou meer plagron grow geven en kijk het voedingschema na op hun site.
 10. Heb zelf ook AF Northern Lights, 5 weken geleden gezet, staan ook buiten en de mijne zijn ook maar even groot en beginnen al te bloeien terwijl ze nog maar 15 cm groot zijn. Ik hoop dat ze nog een groeischeut zullen krijgen of het word echt niets dit jaar. Ander jaar white widow gezet (ook van greenhousseeds), had toen super planten met mooie opbrengst en zeer goeie toppen. Ik denk dat ik geen AF meer zal zetten.
 11. Ik vermoed dat je aarde te droog was. Je kan ook het plantje met een halve plastieke fles afdekken om het geheel vochtig te houden. Ik zou het ook niet in de volle zon zetten tot dat je echt een plantje hebt.
 12. bedankt voor je antwoorden. De bruine vlekken komen door een klein ongevalletje. De plant stond op de vensterbank, en de rolluik ging naar beneden die deed de plant met pot omvallen en de bladeren kregen een klap :-) Was je plant van vorig jaar ook een auto ? Na hoeveel weken is hij zo groot geworden ?
 13. Ander jaar had ik white widow gezet, niet autoflower, kijk wat een plant ik toen had. Met deze auto krijg ik zeker nooit hetzelfde resultaat https://unsee.cc/57e18219/
 14. Mmm, hij is nog heel klein, zou deze nog verder groeien ? En welke voeding zal ik dan blijven geven ? (Groei of bloei ?)
×
×
 • Create New...