Jump to content

Zindrin

Full member
  • Content Count

    323
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zindrin

  1. Temperatuur idd aan de hoge kant. Ik zou het tentje gewoon (gedeeltelijk) open zetten als het vol in de zon staat.
  2. Voorgroeien kan prima onder een bureaulamp met de juiste spaarlamp erin. Heb ik de afgelopen maand ook gedaan. Een lamp van 23 watt per plantje volstaat ruimschoots. En voor alle duidelijkheid: de eerste paar weken is er helemaal geen wietgeur te bespeuren. Voor het drogen zoek je best iemand die zijn tuinhok een weekje ter beschikking wil stellen. Daarna kan je wiet verder curen in glazen potten een ruik je er weer niks van. Maar euh, je hoe doe je dat met je buren als je het spul wil roken?
  3. Een vaporizer is inderdaad de gezondere optie. Waar het om gaat is dat er geen verbranding aan te pas komt... Ik heb zelf een Plenty van het topmerk Storz & Bickel, en dat is echt een aanrader, net als al hun producten. Als je daar vragen over hebt, dan geef je maar een gil.
  4. Terug van ff weggeweest! Ik ben 3 weken geleden begonnen met 2 x auto #1 van auto seeds. Voor het eerst ook voorgegroeid onder twee spaarlampen omdat ik graag wat eerder wil oogsten dit jaar. Gaat voorlopig supergoed! Verder denk ik nog over auto alpujarreña en massive midget autoflower. Een deel zal wel op een andere locatie moeten...
  5. Het resultaat van een zonnige zomer: 45 gram AK 47 (grote, stevige toppen) 25 gram Amnesia (nog veel steviger) 10 gram Northern Lights (wat ik kon redden is eerder fluffy) Maakt 80 gram bij elkaar. Ik zou mijn persoonlijke target van 100 gram dus makkelijk gehaald hebben zonder die paniekactie met de northern lights, maar ik ben al bij al dik tevreden met de oogst. Voor een rookverslag met alles erop en eraan voel ik me niet echt bevoegd. Ik kan wél zeggen dat de Amnesia veruit het best smaakt, maar dat het effect van de AK47 meer is wat ik voor ogen heb: een actieve high zonder paranoia (wat bij de Amnesia helaas wel het geval is). De northern lights was tot dusver nog niet droog genoeg, maar die zal ik vanavond eens proberen. Ik kan weer een jaar verder!!
  6. Vakantie was heerlijk maar veel te kort! De Amnesia en de AK 47 heb ik kunnen oogsten zonder enige toprot, maar de Northern Lights wordt helaas een afknapper. Er liep door brute pech (inbraak bij de buren) plots een hele hoop politie rond in het straatje achter mijn tuin, en dat werd me iets te link. Heb vanop vakantie aan de buurman gevraagd om de laatste plant om te hakken en in onze kelder te dumpen, maar dat leidde helaas tot rot. Ik probeer te redden wat er te redden valt, maar veel zal dat niet zijn. Ik post zo snel mogelijk nog wat foto's!
  7. Ik denk dat je nog even geduld moet oefenen. Twee weken lijkt me echt te kort. Heb je nog voeding en pk-booster overwogen? Ik heb mijn northern lights Af ook in die periode geplant, en die mag zeker nog drie weken. Succes!!
  8. Ze geurt wel stevig, hoor. Daarom ben ik ook blij dat ze nu om kan, dan is het drogen klaar tegen het einde van de zomervakantie. Daarna wordt het een stuk drukker hier, en dan wil ik de geurhinder minimaliseren. Ik post straks nog een foto van de proeftuinen als het ff kan.
  9. Kijk, dat bedoel ik dus. Dankjewel. De kettingzaag-approach is me niet zen genoeg en de growshop lukt niet meer deze week, maar een puntschaar bij het tuincentrum is wél een optie. En de Hema ook ;-)
  10. Wel potjandoppie, dat ik daar nog niet aan had gedacht! lol De vraag die ik echt wilde stellen was of bonsai-snoeschaartjes of ander gespecialiseerd spul de zaak vergemakkelijken. Wat zijn jullie ervaringen?
  11. Ik heb bij wijze van test een zijtop van de Amnesia gehaald. Dan snap je meteen waarom dit plantje het graf is geworden van een flink aantal fruitvliegjes en ander klein grut: zo plakkerig heb ik het nog niet vaak meegemaakt, de hars druipt er nog net niet af!! Zowel de Amnesia als de AK moeten eind van de week om, want dan vertrekken we me vakantie. Ik ben dus op zoek naar degelijk snoeimateriaal, want het nagelschaartje dat ik nu heb is echt niet geschikt om snel die twee planten te ontbladeren. Wat gebruiken jullie?
  12. Goed dat je je niet laat ontmoedigen. Het klopt natuurlijk dat in mei beginnen handiger is, maar er zijn ook liefhebbers die niet over de hele lijn kiezen hoe het gaat. En vooralsnog ziet augustus er alvast zonnig uit. Laat maar groeien die handel.
  13. Als het weer meezit en je hebt de hele dag zon, dan moet uitkomen boven 20 gram hoor. Bij mij zijn de omstandigheden niet zo top, maar met het weer deze zomer haal ik zeker het dubbele per plant. We duimen mee!
  14. Had je 75 gram van een auto zonder voeding?? Echt een goed plekje daar!
  15. Licht van straatlampen doet er niet echt toe bij autoflowers, denk ik. Sommige kwekers zetten ze 24/7 onder de lampen... Verder ziet het er prima uit. Goed plekje ook! Ik wens je heel veel plezier en succes. Ga je zeker volgen!
  16. Welkom. Maak je een fotoalbum aan, zodat we ook mee kunnen kijken? Succes alvast!
  17. Met de microscoop kan je zien of de trichomen op je bloemen en de blaadjes errond al van kleur veranderen. Als meer dan de helft een bruine tint krijgt, is het tijd om te oogsten. Dus niet naar de witte 'haren' kijken, maar naar de piepkleine harsbolletjes die velen hier 'sneeuw' noemen.
  18. Sterkte, Mr White! Knippen is een leuk klusje... Voor een uurtje ofa B
  19. Thanks guys! De komende week ziet er qua weer een heel stuk minder uit. Heel blij dat ik sinds kort een tuinhok heb. Dankjewel, schoonpa! Nu kunnen de meiden netjes binnen naar de regen kijken. De northern lights laat ik uiteraard genieten van een douche, die kan het nog wel hebben.
  20. Goed? Je planten zien er fantastisch uit! En nu weer wachten. Lastig, hè
  21. ... hoog tijd voor een update. Het valt nog niet mee om op twee fronten tegelijk vader te worden ;-) Zijn we klaar voor de oogst? Ik kan niet echt meer wachten, want die toppen van Lady Amnesia en Tante AK doen me watertanden. de Amnesia staat het verst, met haar jasje van sneeuw. maar de AK 47 laat zich zeker niet onbetuigd. Can't wait!!!!! Nooit gedacht dat het zo lekker zou gaan in dat stadstuintje van mij. Maar ja, de zon was er op het goeie moment, en dat maakt het hele verschil. Hier de twee meiden op één foto! De Amnesia is wat blijven hangen in haar groei, maar die bloemen! Ik vermoed dat ik met deze twee kanjers alleen al een jaar verder kan, maar da's natuurlijk omdat ik zo'n brave jongen ben ;-) DE vraag die me bezighoudt: is de Amnesia al klaar? Ben haar al een goei week aan het spoelen, maar echt veel amber trichomen zie ik nog niet. Wat denken jullie? Nog een weekje of wat laten staan? En de kleine? Die is ook al aan bloeien toe, na krap zes weken had ze het wel gezien met de groeifase Ik geef haar momenteel groei- én bloeivoeding, en straks schakel ik over op bloei alleen. Qua bouw doet ze me een beetje denken aan de automazars, die ook eerst als een raket de lucht ingaan en dan pas denken aan de gezelligheid. Zou ik voor de drie planten samen op 100 gram droog durven mikken? De tijd zal het leren. Ik hoor graag wat jullie ervan denken!
  22. Zindrin

    DSCF9042

    From the album: Zindrins tuintje 2.0

  23. Zindrin

    DSCF9030

    From the album: Zindrins tuintje 2.0

  24. Zindrin

    DSCF9025

    From the album: Zindrins tuintje 2.0

×
×
  • Create New...