Jump to content

Grondpiraat

New Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Grondpiraat

 • Rank
  zomaar een lid
 • Birthday 04/23/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  België
 1. gewoon in google 'pasfoto ingetypt'. lijkt me nogal toevallig allemaal, maar heb toch effe snel men foto verwisseld. Sorry voor eventuele misverstanden.
 2. hahaha Het is toch niet echt jouw foto?
 3. Bedankt voor de tip. Ik heb inderdaad ook al ondervonden dat het nogal graag gegeten word. Ik had 5 big bangs in men moestuin in potjes staan, 4 daarvan zijn op 1 nacht opgegeten. Heb anders normaal geen last van slakken, heb slakkenvallen enzo... Misschien was het een ander dier? De overige planten zet ik deze week in de natuur, kheb hier niet de mogelijkheid de planten 30 cm groot te laten worden (binnen of buiten). Ik zal ze ter plekke zo goed mogelijk moeten proberen te verzorgen en beschermen.
 4. Hey Ik ben van België (Antwerpen). Ik lees al een paar maandjes intensief het forum en heb er al enorm veel aan gehad. In België is het niet altijd evident om aan degelijk wietjes te graken tegen een eerlijke prijs. Vandaar dat ik hier wat kennis kom op doen om mijn eigen plantjes te verbouwen. Aangezien het hier voor mij moeilijk/riskant is kan ik dit niet thuis doen dus, zal het voorlopig allemaal guerilla moeten gebeuren. Ik vind het super spannend allemaal en eigenlijk gaat het mij dan ook meer op het avontuur en de ervaringen die ik er aan zal opdoen dan de eigenlijke opbrengst. Ik ga er volledig vanuit 0 gram te oogsten op het eind van het seizoen, dan kan de opbrengst al niet meer tegenvallen. Al hoop ik toch minstens op één jointje voor al dat harde werk. Ik heb al een belachelijke hoeveelheid kweekverslagen gelezen, elke post van Dame Blanche minstens 1x gelezen en vele vele topics doorgelezen van andere wietforum helden. Verder zit ik nog wel met wat vragen, maar die duiken wel op in de 'outdoor' sectie of de 'guerilla corner' (waar ik het meest rondhang). Khoop ook misschien nog een kweekverslagje neer te zetten dit jaar (of volgend jaar). Ik wens alle kwekers erg veel geluk en mooi weer toe de komende maanden. Grondpiraat
×
×
 • Create New...