Jump to content

Waterpijp

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Waterpijp

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland
 • Interests
  Heel veel gamen.
 1. Dit is het leukste wat ik ooit heb gelezen haha.
 2. EINDELIJK EEN UPDATE. =D Ziet er goed uit inderdaad! En weer een nieuwe kleine laten uitkomen, of is dat gewoon om even te laten zien hoe ze begon? ;p
 3. En, is ze lelijker geworden in de tussentijd, of is ze aan het opknappen?
 4. Het liefst goedkoop, want dan is de kans nog wel aanwezig dat m'n ouders alles willen betalen haha. En doe jij het gewoon in potgrond uit een zak, niets geen voeding gebruiken en al die dingen? Kijk eens wat we hier vinden, dit gaat hem worden haha: 1. - http://webshop.groenrijk.nl/product/4006/buzzy-aardbeien-sarian-f1 2. - http://webshop.groenrijk.nl/product/4034/buzzy-tomaten-maja-balkontomaat 3. - Een peper waarschijnlijk de Spaanse, want die heeft me vader hier nog liggen hoor ik net. Toch nog iets te doen van de zomer haha.
 5. Pepers he, kun je die ook gewoon bij een winkel zoals de Groenrijk kopen, jawel toch? Lijkt me inderdaad ook erg leuk. Heb een paar 15 Liter potten, 3 als ik me niet vergis, dus dan zou ik op zich wel Pepers, Tomaten en nog iets kunnen doen.. (:
 6. Iemand een leuk alternatief om te 'kweken' buiten van de zomer omdat wiet niet kan haha.. ? Wel beetje serieuze reacties aub haha. En het liefst iets wat ook nog een beetje zorg nodig heeft, niet zoiets als 1x water geven in de 3 dagen en klaar is kees haha.
 7. Haha nee, maar gelukkig heb ik League of Legends op de pc nog haha. ';d
 8. Haha, heb met het Team Of The Year, me 500k coins allemaal verpest, heb nu weer een normaal team met Lewandowski en Reus. M'n eerste fifa, en denk dat ik alleen fifa15 nog ga halen, verder nooit meer fifa haha.
 9. Je was gewoon zo stoned dat je ogen dichtvielen en je daardoor tegen een busje reed, dus denk dat het wel door de cannabis komt.
 10. Op PS4 zitten al die mensen die nu al zo'n kapot goed team hebben omdat ze van PS3 door stroomden naar PS4, das inderdaad best lastig dan haha.
 11. Oke, ben zelf best wel te spreken over die Steam Stones haha. Ga morgen als het goed is weer even wat bestellen.
 12. Hoi, Iemand die net als mij weleens Steam Stones in zijn waterpijp gebruikt in plaats van normaal tabak? Hoe denken jullie hierover, zijn jullie er net als ik ook tevreden over? Ben wel benieuwd of het veel gebruikt word!
×
×
 • Create New...