Jump to content

de erik

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by de erik

  1. Idd veel suiker eten (of tenminste iets waar dat veel in zit) en rustig blijven. GIster trouwens ook weer goed vaag geweest, ging met n maat van me naar de kermis, vantevoren wat pinten+poesta op, waren vet aan het spacen in zo'n attractie (leek net Fear and loathing in las vegas ) Jahbless, je sig komt me bekent voor heb je ook die poster?
  2. Hoppa, de afgelopen week naar Port Zelande in Zeeland geweest, erg gaaf en hier een fotoreport Onze crib voor 7 dagen Na dit : En dit : En dit : En dit : Zie je er zo uit : En krijg je zin in: Maar de ochtend erna wil je natuurlijk : En: Kortom, zeer geslaagde vakantie!!
  3. niemand vakantie op t moment? net lekker na het opstaan een mooie fakkel gerookt. waskeburrrrrrrrrttttt
  4. Net mn PTA's (toetsen) voor dit HAVO jaar afgerond. Gelijk maar gevierd met een lekkere jonkel in de ligstoel
  5. vanmiddag ff naar de Indian geweest en lekker liggen chillen in Eindhoven
  6. net een lekker bobje gerookt nu toch wel zeer stoned...voel de drang om te posten......
  7. Nou men neemt 1 joint en een paar vrienden, Je steekt de joint op en zegt een naam van een land/plaats (bijv. Eindhoven), dan pass je hem door en moet de volgende een hijs nemen en ondertussen een land/plaats bedenken wat begint met een N (eindletter van Eindhoven), en je mag dan pas uitademen als je een land/plaats heb gezegd. doe dit maar met 2-3 jointjes en je bent zo vaag als krrr.
  8. Topo kennen de meeste denk wel, erg aangenaam ook leuk is als bijna iedereen een joint heeft gedraaid, en als er dan 1 iemand begint door te geven zie je ineens 5-6 joints door de kamer gaan
  9. om mezelf maar ff te quoten net een goede cosmopolitan gerookt
  10. als je met wat maten bent, we zitten zelf in een stacaravan met een stel maten, en dat is dus echt relaxed, Soul Calibur2 of Burnout3 doen en ondertussen maar doorpuffen gamen als je stoned bent is wel 1 van de betere dingen
  11. Heb er een keer 1 zelf gemaakt, maar bij mij werkte het voor geen meter (zal t ook niet goed hebben gedaan, maar nog)
  12. gewoon goed veel likken/kwijlen
  13. denk eerder dat mensen die wel blowen het sneller ruiken, als je eenmaal de geur van wiet hebt geroken herken je het voor t leven....
  14. hey, iemand hier carnaval aant vieren? net een goedelading bier op, en om t af te maken lekker jointje in de pizzeria nu bij een vriend van me goed zitten vagen, dalijk og maar een poestaatje draaien,word leuk nog, mzzl fsrgu
  15. eey man! donderdag naar snoop! , als je de geur herkent sta ik er
  16. Wel wat duurder, €7/gram haal ik het
  17. de erik

    Vloei

    om hier ff op terug te komen, laatst eens voor de grap binnestebuiten gedraaid. óf het zat in mn hoofd, óf je merkt er echt wel wat van als je binnestebuiten draaid.
  18. de erik

    Opbergen

    Werkt denk niet als je op stap gaat, ik heb mn wiet/vloei/tip enz. in een klein cd hoesje zitten. wel handig als je biv. bij een maat komt waarvan ouders thuiszien (denken dat dr gewoon cd's inzitten). verder bij uitgaan, stop meestal gewoon voorgedraaide in mn broekzak, en zorgen dat metaaldetector niet afgaat (dus gewoon alles van metaal afgeven, telefoon,portemonnee enz.)
  19. Gister Snowwhite (wieries) gehaald/gerookt, niet te verkruimelen die shit, maar ben er goed vaag van geworden rook nu liever wiet dan hasj,smaak van wieries bevalt me nu beter dan die van hasj.
×
×
  • Create New...