Jump to content

RobinXVIII

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About RobinXVIII

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ja dat bedoelde ik, dankjewel grondlegger!
 2. oh oke bedankt, en de schakelkast zou ik die er nog bij moeten halen of lukt het ook wel zonder? haha dan gaat dat 'm niet worden moet wel zoveel als dat dat mogelijk is geluidsloos blijven, weet jij nog of ik een schakelkast bij zo'n soort setting als de mijne nodig heb of dat dit ook wel zonder lukt? Heb er iig al zin in maar hoop dat het allemaal zal lukken lol.
 3. Dankje Predator, ik neem het in overweging dat scheelt me een stuk in de kosten idd! En die softbox is denk ik een beetje te groot het word een zoldersetting die al redelijk volgepakt staat dus de vraag is of dat gaat lukken maar iig bedankt. Nou zit ik alleen nog met iets haha ik zat te denken moet ik nou ook een schakelkast enzo gaan halen/maken of lukt dit ook zonder ik ben van plan om gewoon met 1 lampje van 600w te gaan werken, bvb. Dankjewel, goed idee van je haha ga dit zeker doen!
 4. Hallo iedereen! Zou me eerst even voorstellen, ben Rxviii een jonge beginnende tuinier haha, en ik wil graag m'n eigen dames te gaan groeien(binnen 3 maanden) en wil hier ook graag verslag van uitbrengen. Nou zit ik alleen met 1 probleem ik ben hier in best een leek afgezien van wat ervaring met een buitenplant gekregen van een vriend lol. En ik wil dus een complete set kopen binnenkort maar ik ben bang dat dit niet echt voldoet aan wat ik wil qua afzuigen enz. en ik weet dus niet of dit echt goed materiaal is, en of ik er nog veel bij moet halen? de potten kan ik van iemand krijgen. Het betreft dus de Budget Kweekset 150x150x200cm en de inhoud betreft: Mammoth Classic 150 ELT 600W - GE Lucalox Lamp - Spiegelkap S-Vent Buisventilator TT125 Can1500PL koolstoffilter Alu4u Ø127mm 2meter 2x Slangklem Ø60-165mm Hortilab Hortimeter Basic BLT Clip-Fan 2 stenden incl voet 18cm Cli-Mate Fan Controller + Thermostaat 1000W 2x A Kwaliteit KAbel 3x1,5mm 2meter met stekker VMVL Kabel Wit 3x1,0mm 2meter Eurotech Analoog Victor Ketting 2meter 4x S-Haak 40x11mm Ik ben van plan omdat het de eerste keer is 3/4 plantjes neer te zetten, gewoon vanuit zaad. Over de soort ben ik nog niet echt uit ik denk miss wel een killing fields maar vanwege de eerste keer en de lengte van deze soort ben ik nog niet echt uit of ik neem de sugar punch , de andere benodigdheden zoals grond, voeding en de zaden zelf ben ik van plan om bij sannie te halen (heb hier veel goeds over gelezen). Ik hoop snel van jullie te horen mensen, Rxviii.
×
×
 • Create New...