Jump to content

Tequila_topper

New Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tequila_topper

 • Rank
  zomaar een lid
 • Birthday 11/01/1978

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ik zal voor de volgende keer echt de verhouding 1:5 aan gaan houden. Voor mezelf gebruik ik voor slaap "problemen" en spierkrampen. Maar met name voor enkele mensen in mijn omgeving. En wie weet steeds wat meer mensen. De prijzen van de olie verschillen online nogal. Ik wil het zo goedkoop mogelijk aan kunnen bieden. Hoe lang kan ik de reeds gemaakte olie bewaren? Enkele maanden in de koelkast? Wat doe ik met de huidige olie? Deze is natuurlijk niet meer te scheiden van de olijfolie? Zonde..
 2. @DonRoberto Ik begrijp het. Maak je er olie van? In dat geval kan ik je misschien helpen. Ik stuur je een PM
 3. @DonRoberto Als je het zelf kweekt, waarom wil je het voorgeschreven krijgen van een dokter?
 4. Ik heb zelf Isopropylalcohol (IPA) gebruikt en gewerkt via de methode zoals hier te zien: Alles goed laten verdampen tot de laatste bubbels eruit zijn. Vervolgens de olie in een 0,5L flesje gedaan (erg dikke substantie) en vervolgens verdund met olijfolie. Die verhouding is misschien niet helemaal de juiste. (het smaakt nog erg sterk) Als er al een hoeveelheid van bepaalde stoffen achterblijft verwacht ik niet dat dit schadelijk zal zijn wanneer je enkele druppels per dag neemt. En ook nog verdund! We krijgen dagelijks genoeg troep binnen waar je niks van merkt.
 5. Hallo allen, Na veel lezen op de diverse websites heb ik vorige week zelf wietolie gemaakt. Ik twijfel echter over de juiste dosering. Ik wil 5x verdunnen. Er wordt meestal gesproken in milliliters (ml), maar mijn resultaat is te stroperig.. Ik krijg het niet eens een spuitje in. Ik heb 15 gram pure wiet olie verdund met 410 gram olijfolie. Circa 500ml Ik vind de olie nog erg sterk ruiken en best donker van kleur. Ik heb de afgelopen dagen enkele druppels aan mijn kat gegeven en zelf genomen. Volgens mij zijn we beide stoned geworden Mijn kat (met een darm probleem) heeft al 1,5 dag zijn eten binnen gehouden (voorheen zeer regelmatig braken) en ik zelf heb vannacht als een blok geslapen. Dus het lijkt wel te werken, maar ik wil er niet stoned van worden.. Daarom denk ik dat het toch nog te sterk is. Vanmorgen 1 druppel genomen en ik voel me nogal "groggy" soort van stoned? Ik durf het niet zomaar nog meer te verdunnen. Iemand tips? Bedankt!
 6. Volgens mij van Haze Ps In dit topic ben ik al een stukje wijzer geworden.
 7. Hi, een newbie hier Na een investering in een Ice-o-later van IceOmaker, een goede vrieskist een een schone ruimte enthousiast van start gegaan. Het eindresultaat viel toch vies tegen! Hieronder een beschrijving wat ik heb gedaan, tips en adviezen zijn welkom! Gebruikte spullen: Iceomaker Set Deluxe - 1x Iceomaker machine - 5x 5 gallon (18.93L) bubble bag (25, 73, 120, 160 en 220 mc) - 2x zeefzak - 1x thermometer - 1x zeef - 1x carry bag - 1x microscoop met LED verlichting 400Gram gruis (niet bevroren geweest), helaas wel uit een machinale knipmachine. Dus daardoor zal ook wat opbrengst aan verloren zijn gegaan. IJswater +/- 1graden 2/ 3 Kg ijsblokjes Uitvoering: Ijswater in de machine, halfvol, blokjes ijs erbij, zeefzak gevuld met 400gr gruis. (er kan 800gr in, maar ik vind dat deze bij 400gr al redelijk vol zit). Tussen de 15/ 20 minuten laten draaien. Tussentijds temperatuur gecontroleerd, max 2 graden geweest. Water leeg laten lopen in de zakken. (volgorde: 220 - 160 - 120 - 73 en onderop 25) Water uit de zeefzak goed uitgeknepen Zakken nagespoeld, resultaat bijna nul.. Ik heb het water maar 1x door de zakken laten gaan, ik las in in ander topic dat dit beter 3x gedaan kan worden. Het water heb ik nog in een ton staan, zou ik het nog kunnen herhalen? Of staat het water er te lang. Nu 3 dagen. Misschien dit water in de vriezer zetten en tegen de nul graden weer de machine in? Ik heb nog eens 400gr staan, dit onder de microscoop gehouden en ik zie inderdaad zeeeer weinig kristallen. Ik heb ook nog wat knipafval, direct na oogst bevroren, handje eruit, laten drogen... Ook hier erg weinig kristallen zichtbaar. --------------------------------------------------------------------------------------------- De volgende keer wil ik het bevroren knipafval gaan sorteren. Dit zal dan ontdooien, kan het dan direct de machine in? Het water zal koud genoeg zijn. Of kan ik het gesorteerde beter weer bevriezen? Bedankt voor jullie reacties! Greetz Tequila-topper
×
×
 • Create New...