Jump to content

kenc

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kenc

  1. kenc

    Interesant

    Inderdaad veel meningsverschillen. Maar nog steeds geen duidelijk antwoord of deze spaarlampen nu wel of geen succes zijn. Jammer dat niemand hier zijn ervaring kan plaatsen. Ben erg benieuwd of dat op deze topic nog komt.
  2. kenc

    Interesant

    zitten nu in Oktober en het verbaasd me niets meer erover te lezen. Hoe zit het nu jongens ? is het een succes of niet ?
  3. Zitten nu aan het einde van de bloei, ongeveer 53ste dag. Misschien nog een weekje voor de oogst. Alleen vraag ik me af waarom die bladeren zo slecht zijn, krullen om en geel. Toppen lijken me redelijk. Zie foto's; 20 x nlx op aarde in Kast
  4. 34e dag nu, nieuwe foto's staan erbij, ze gaan prima nu
  5. Foto's nu van de 27e dag. Ze gaan nu prima, veel toppen en groeien enorm nu. My Webpage
  6. 8 weken is een streefdatum, 80% haartjes bruin = oogsten. Gewoon voeding blijven geven. Laaste week alleen water.
  7. kenc

    Teveel Voeding

    Had ik ook ppboy. Ik heb 2 dagen alleen water gegeven en planten deden het gelijk prima. Ik blijf dit nog een paar dagen doen, daarna heel gelijdelijk voeding geven, iedere week ietsje meer tot de dosis wat op de verpakking staat.
  8. Ongelovelijk !!! Paar dagen alleen water gegeven en die planten ineens mega gegroeid !! Dus was wel degelijk overvoeding. Dus luitjes...als je planten er dus zo ut zien als op de foto's weet je wel dat het overvoeding is.
  9. Hoi Rast@ Hoe geef jij voeding op aarde ? Is je aarde voorbemest en geef je dan wel op geen voeding bij ? Hoe meet je de EC dan in de aarde ?
  10. Wat zou de reden zijn om het plastic eraf te halen ? Wortels gaan toch de grond in ? Als je de blokken op Cocos zet doe je normaal ook nooit het plastic eraf en zet ze zo op de slabs, dus dacht ik op aarde het zelfde te doen. Iemand andere ideeen ?
  11. Hier mijn foto's van 20 x nlx op aarde kweek in I-Grow kast. My Webpage Ik geef als voeding CANNA TERRA. 2 x 600 watt lampen. 9 dagen voorgroei. 1e week alleen maar wortelstimulator van Rhizotonic, PH 7.0 Na 9 dagen in de bloei gezet, en geef nu voeding met water mee Canna Terra , ongeveer 200ml per plant. Ik heb er dag en nacht een luchtbevochtiger staan, zo hou ik de RV op ongeveer 70% Nadeel is dat ik de kast op een kiertje moet zetten omdat die bevochtiger niet in de kast past. Zit te bedenken of er geen andere manier voor is. Iemand een idee ? Planten zijn nu na 19 dagen ongeveer de grote van een liter cola fles, enkele plantjes kleiner. Wat mij wel opvalt is dat enkele planten agestorven blaadjes vertonen, iemand een idee waar dat aan ligt ? Zie foto's Ik zie dat de bloemvorming al zichtbaar is. Graag jullie mening over dit tuintje.
  12. Ben benieuwd naar je opbrengst dennissie. Hoe plaats jij je bevochtiger in de kast ? Ik heb er geen ruimte voor dus heb de deur op een kier en laat de bevochtiger er zo wat in blazen.
  13. Mapito ! Pffff, bij mij is dat ook nooit gelukt. Nu op aarde bezig, gaat stuk beter.
  14. Zeer goed zeg ! Ik wou dat ik dat voor elkaar krijg in me I-Grow kast. Bij mij staan ze al een week, en de groei gaat erg langzaam en plantjes zijn nog klein. Ik lees wel eens dat de aarde niet te nat mag zijn, zeker de 1e week niet, klopt dat ?
  15. Ik geef die blokken iedere dag een scheut water met wortelstimulator. Ook iedere dag besproei ik de plantjes ermee. Het zijn geen witte stipjes, maar echt witte vlekken. Het is me een raadsel.
  16. 20 x nlx , nu 4 dagen oud, kweek op aarde in I-Grow kast. Licht op 18 uur, RV 50% ( krijg ik niet hoger ) PH 7.0 Nu nog 1 lamp aan van 600Watt, 80 cm boven de stekken Temp licht aan ongeveer 26 graden. De meeste startblokken komen nu wortels onderuit. Wie weet wat die witte vlekken kunnen zijn ? Is niet op iedere plant maar op een paar. Hoop dat ik foto's kan uploaden. Graag jullie mening ?? http://groups.msn.com/wietkenc/20xnlxinigr...hoto&PhotoID=67
  17. kenc

    I Grow Box

    4 x 600Watt ??!! ik ben erg benieuwd, laat snel eens foto's zien ?
  18. kenc

    I Grow Box

    Hoe kan je nou 4 x 600 watt in een growbox hangen ? Wordt naar mijn weten veel te heet in die kast. Ik heb er 2 x 600Watt in hangen en heb al problemen met temp.
  19. Hallo Jelle2, Tijd niet gehoord he ? Bij mij is het kompleet mislukt, droge wortels en ze groeiden voor geen meter, ik heb echt van alles geprobeert. Weet nu nog steeds niet wat nu de reden is geweest. Ik ga binnen enkele dagen maar weer nieuwe klonen halen en maar weer proberen. Hoe is jou spul ?
  20. Hier wat nieuwe foto's op cocos slabs. Ongeveer 56 nlx onder 3 x 6oowatt. Groeien als kool, deze foto's zijn gemaakt tussen 5e en 6e week. My Webpage My Webpage
  21. Hoi Jelle2, Ik ben van die Igrow bakken afgestapt, heb er nu een aarde bak in gezet, ze slaan gelijk beter aan nu. Gewoon simpel iedere dag wat voeding met de hand geven, en veel sproeien. Heb natuurlijk wel een achterstand omdat er nieuwe stekken in staan. Maar heb nu veel meer vertrouwen op aarde. Ik zal spoedig foto's maken. succes
  22. Hier mijn 2e kweek op cocos slabs. Dit keer gaat het stukken beter als de 1e keer. Dit keer 56 NLX onder 3 x 600Watt 2e kweek nlx sept.2004
  23. Ben ik mee eens. In de bloei zetten die dames !
  24. Zien er netjes uit kerel ! Hoe geef je die bakken water ( voeding ) , met de hand of automatisch
×
×
  • Create New...